Politicka debata
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: Politicka debata
Bez zmeny ústavných zákonov tiež nezmôžeš vela, hlavne sa nevieš zbaviť skorumpovaných sudcov a prokurátorov
Taká Jankovská si užíva slobodu a Trnka, tak to už je čistý vrchol, zoberie ho NAKA a na druhý den pustí...
Ten mal zostať vo väzbe a tlačiť dokedy nezačne spievať. Ale to sa pred volbami niekomu asi moc nehodilo, tak len akože zalepili hlupákom oči, že zatkli Trnku - akože konáme (akože chceme spravodlivosť)
Taká Jankovská si užíva slobodu a Trnka, tak to už je čistý vrchol, zoberie ho NAKA a na druhý den pustí...
Ten mal zostať vo väzbe a tlačiť dokedy nezačne spievať. Ale to sa pred volbami niekomu asi moc nehodilo, tak len akože zalepili hlupákom oči, že zatkli Trnku - akože konáme (akože chceme spravodlivosť)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Matovica nemusim, ale ked uz to dobacovali, tak by bolo fajn, keby mali ustavnu vacsinu. Dovod? Aby sa o 4 roky nemohli vyhovarat, ze nemohli hento, onamto, lebo ju nemali.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
stale by bolo lepsie mat PSS v slusnej opozicii. lebo teraz ked postavi velku vladu tak prakticky bude mat volne ruk, lebo opoziciu jednak bude neschopna, a aj keby nieco mysleli v dobrom a chceli kontrolovat matovica tak moze povedat ze vsak oni su mafia a fasisti a na ich nazor sa neprihliada.paranoid.asian napísal: ↑Po 02. Mar, 2020, 22:43 aj kebyze sa tam dostane pss, tak pre matovica su to nepriatelia.
imho, nikdy s nimi ani neratal.
matovic by rad ustavnu vacsinu, a bude chciet teda vsetkych.
ja to vidim tak ze matovic ma dnes idealnu poziciu zacat na SK budovat pseudo-diktaturu orbanovsko-kaczynskeho typu, ma vyjadrenia ktore tento scenar jemne povedane nevylucuju a ma k tomu aj armadu posluhovacov. drzme si palce.
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
asi tak, nedelne rano bolo polske rano
toho pss je samozrejme skoda (mali moje kruzky)
akurat neviem, potom co povedal, ze su vlastne nepriatelia, ci by ich vobec prizval do koalicie
ale, tak stale by to bolo cokolvek samozrejme lepsie ako to, co je teraz.
toho pss je samozrejme skoda (mali moje kruzky)
akurat neviem, potom co povedal, ze su vlastne nepriatelia, ci by ich vobec prizval do koalicie
ale, tak stale by to bolo cokolvek samozrejme lepsie ako to, co je teraz.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Lol vy dvaja ...
Matrix.
Matrix.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Lol je web infosecurity sk a uvodna fotka 4roch zlodejikov zo smeru ktorou neviem co chcel pan autor povedat
Ale v pohode ved kazdy moze pisat uvahy, ja som na zakladnej skole bol v tom tiez dobry ale radsej som si nasiel poriadny job.
Ale v pohode ved kazdy moze pisat uvahy, ja som na zakladnej skole bol v tom tiez dobry ale radsej som si nasiel poriadny job.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ale tak infosecurity je fajn web
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- paranoid.asian
- Používateľ
"Matovic: Keď budem vedieť, že sú ľudia, ktorí čítajú iba Hlavné správy a inak sa k tomu čitateľovi nedostanem a nedokážem mu ukázať, že iná cesta existuje, tak zrejme by som to urobil, ale iba s týmto cieľom".
z rozhovoru pre dennikN
z rozhovoru pre dennikN
- paranoid.asian
- Používateľ
A to som si myslel, že Harabin bude vymýšľať konšpirácie...
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
boze to su bludy....ma 10 dni od volieb na podanie ziadosti o prepocitanie hlasov, ale moze dat aj FB statusik samozrejme a neurobit nic konstruktivne.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Zlodejina bola a bude. Chybala ale transparentnost a zodpovednost ( postihnutelnost). Staci ak sa buduca vlada vyda tymto smerom a bude nasliapnute na dobry zaciatok. Ti, co tam boli uz sancu mali. Matovic ma 4 roky aby ukazal, ze jeho slova nie su prazdne. Verim, ze ma nachystanych x zakonov, ktore proste z opozicie nepresli.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Z terajších rokovaní je pekne vidieť že je snaha o zmenu, lebo vedia že druhá šanca už nebude.
Ak sklamú, skončia tak ako teraz SNS + MOST (kludne aj predčasne)
Ak sklamú, skončia tak ako teraz SNS + MOST (kludne aj predčasne)
No začínam mať mierne obavy z tejto novej koalície. Ešte ani nevznikla, a už sú tu prvé hašterice aj cez médiá. Matovič sa síce snaží hasiť kde sa len dá, ale neviem ako chce ukočírovať Kollára s tým jeho nereálnym nápadom s nájomnými bytmi. Veď to je úplné šialenstvo, pri tej sekere, čo nám tu zlodeji zanechali. Žiaľ, Kollár je a aj bude najproblematickejší článok celej koalície, je veľká škoda, že je tak vysoko. Potom tu máme Matovičov určite nie príliš stabilný poslanecký klub, a nielen preto, že je tam kopec nováčikov. Kiska má problém s morálnym kreditom Kollára, avšak, na druhej strane ani on nie je úplne čistý. Jediný, kto tu racionálne rozmýšľa je Sulík (neuveriteľná škoda, že má taký slabý mandát, už len kvôli ich programu na ktorom sa pracovalo toľké roky).No najlepšie signály to niesu. Aby sa tie oslavy porážky SMERu ešte nezmenili na plač. Každopádne predčasné voľby sú miestenka do pekla, tak dúfam, že si to títo 4 páni rýchlo uvedomia.