Politicka debata
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: Politicka debata
Ja mám skôr obavu z Kisku ako z Kollara.
Ak po zložení vlády 4 strán budú útoky z opozície, tak to bude práve na Kisku od Fica. Zvlášť ked Kiska hovorí o nejakých morálnych hodnotách
Kollar po stretnutí s prezidentkou povedal že tie byty stavať chce a je mu jedno ako, treba si zavolať na to odborníkov a vymyslieť riešenie.
Ja v tom nevidím problém aby si sadli všetci spolu k téme o bytoch, lebo či niekto chce / nechce, tie byty treba
Ak po zložení vlády 4 strán budú útoky z opozície, tak to bude práve na Kisku od Fica. Zvlášť ked Kiska hovorí o nejakých morálnych hodnotách
Kollar po stretnutí s prezidentkou povedal že tie byty stavať chce a je mu jedno ako, treba si zavolať na to odborníkov a vymyslieť riešenie.
Ja v tom nevidím problém aby si sadli všetci spolu k téme o bytoch, lebo či niekto chce / nechce, tie byty treba
Tak dávať si výdavky na kandidatúru za prezidenta do nákladov jeho firmy mi nepríde moc ok. Tá daň je už dnes doplatená ale nevzbudzuje to dobrý dojem.Potom tu máme ale kauzu pozemkov kde aj prebiehal súd + tie videá na ktorých sa stretol so Šuligom, ktoré samozrejme mohli byť hrané,zostrihané. Ale aj toto vyvoláva pochybnosti. Tieto kauzy nikdy nejako hodnoverne nevysvetlil a ak aj hej tak vždy to bolo v štýle "mafiánsky štát" alebo "Ficova pomsta". Tým ho samozrejme neodpisujem, mám z neho dojem, že to myslí so Slovenskom úprimne, no pri tých kauzách alebo skôr podozreniach ťažko hovoriť o nejakom vyššom morálnom kredite oproti Kollárovi.
Keby hovoril pravdu nemám proti nemu ani pol slova ale on určite nie je dôveryhodný politik, čo každú chvíľu zmení stanovisko lebo mu to niekto povedal...
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
a co chcete po kiskovy, aby to ako este viac hodnovernejsie vysvetlil?
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nic. Len sa bavim na tych ovciach, ktore si mysleli, ze zazracnym mavnutim prutika sa cosi na Slovensku zasadne zmeni a teraz ked to nejde podla ich (naivnych) predstav, tak uz zrazu nie su dobri ani ti, co vyhrali volby Kazdy si chce ukrojit z kolaca co najviac. Vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude.
Zivot je tazky
Zivot je tazky
Tak Kiska to nevie doveryhodne vysvetlit kedze stavil na to, ze si to da do nakladov. Hej bolo to na hrane, ale zase nech sa stat teraz netvari, ze teraz nema z toho osoh ked realne Kiska zarobi teraz viacej. Ale toto hadam nechceme porovnavat s kradnutim Fica a spol.
Plus Kiska podla mna velmi dobre vedel, ze kupuje podivne pozemky. Nie je predsa taky sprosty, resp. ked je tak ho nemame preco volit. Ale zase, on bol len kupujuci a nie ten, co podvod realizoval. Takze zase sa place nad zlym zlocincom a mali by v tejto kauze trestat inych a nie Kisku.
A suhlas s Odarom. Kradnut sa tu vzdy kradlo a kradnut bude. Rozdiel je, ci pritom chces aj nieco dobre spravit (doteraz si myslim, ze nas Dzurindovci doteraz dobre nasmerovali lebo veru si nespominam na ziadne prevratne napady Ficovcov). Plus rozdiel je v tom kolko kradnes. Rozdiel je ked si ulejes nejakych 100 tisic alebo sa to rata na miliony. V tomto musime ako volici rozlisovat. Zlodeji v spolocnosti vzdy boli a tak lahko nevymiznu.
Plus Kiska podla mna velmi dobre vedel, ze kupuje podivne pozemky. Nie je predsa taky sprosty, resp. ked je tak ho nemame preco volit. Ale zase, on bol len kupujuci a nie ten, co podvod realizoval. Takze zase sa place nad zlym zlocincom a mali by v tejto kauze trestat inych a nie Kisku.
A suhlas s Odarom. Kradnut sa tu vzdy kradlo a kradnut bude. Rozdiel je, ci pritom chces aj nieco dobre spravit (doteraz si myslim, ze nas Dzurindovci doteraz dobre nasmerovali lebo veru si nespominam na ziadne prevratne napady Ficovcov). Plus rozdiel je v tom kolko kradnes. Rozdiel je ked si ulejes nejakych 100 tisic alebo sa to rata na miliony. V tomto musime ako volici rozlisovat. Zlodeji v spolocnosti vzdy boli a tak lahko nevymiznu.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Sugyi --> A ty mas relevantne data, aby si vedel, kto kradne viac, alebo menej? Lebo ja ich nemam . . .
Aby bolo jasne - Kiska je v situacii, kde sa "lame" ustavna vacsina a je si toho vedomy. A bol by blbec, keby tu situaciu nevyuzil. Je to politika. Zobudte sa
Aby bolo jasne - Kiska je v situacii, kde sa "lame" ustavna vacsina a je si toho vedomy. A bol by blbec, keby tu situaciu nevyuzil. Je to politika. Zobudte sa
Ja si myslím, že zbytočne špekuluje a zaobídu sa aj bez neho. Aby ešte nepadol na hubu
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- paranoid.asian
- Používateľ
https://www.ustavnysud.sk/documents/101 ... yMruzxOjpk
je to tam.
len nerozumiem, preco je to anonymne, a este som nezachytil info z okolia pss, ze do toho aj ozaj idu. len davaju dokopy navrh, tak aby to bolo aj kvalitne, nie len narychlo.
@sugyi, a vsetci ostatni. to vychadzate z coho pls, ze on musel vediet, ze tie pozemky su kradnute?
rad by som sa to dozvedel, ked budem kupovat nieco ja aby som sa vedel zariadit teda.
je to tam.
len nerozumiem, preco je to anonymne, a este som nezachytil info z okolia pss, ze do toho aj ozaj idu. len davaju dokopy navrh, tak aby to bolo aj kvalitne, nie len narychlo.
@sugyi, a vsetci ostatni. to vychadzate z coho pls, ze on musel vediet, ze tie pozemky su kradnute?
rad by som sa to dozvedel, ked budem kupovat nieco ja aby som sa vedel zariadit teda.
@Odar Tak relevantne data... Vacsinou sa zverejnuje o kolko islo v ktorom biznise. Ked je biznis za stamiliony nakradne sa tam viacej ako ked je biznis za jednotky milionov. Ci je to zla logika?
@paranoid.asian z toho, ze si hadam preveri co je to kto je to od koho kupuje. Teoreticky aj z ceny. Ale osobne som nepisal, ze musel. Len, ze by bol sprosty keby nevedel.
@paranoid.asian z toho, ze si hadam preveri co je to kto je to od koho kupuje. Teoreticky aj z ceny. Ale osobne som nepisal, ze musel. Len, ze by bol sprosty keby nevedel.
- paranoid.asian
- Používateľ
sugyi, ake mame moznosti na zistovanie majtelov pozemkov?
kataster a tam to aj konci nie?
ako si preveris niekoho kto je tam zapisany? jedine tak nejake socialne siete.
e: a este, vtedy nemali take moznosti ako dnes.
kataster a tam to aj konci nie?
ako si preveris niekoho kto je tam zapisany? jedine tak nejake socialne siete.
e: a este, vtedy nemali take moznosti ako dnes.