COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: Coronavirus a co si o tom myslite?
To vyzerá byť prepočítaná suma z korún, vychádza to cca 50 000 SKK. Tieto sumy sú prakticky vždy buď prepočítane z SKK alebo násobok často menenej sumy, napr. životného minima.
Edit: maniak ma predbehol
Spoiler: ukázať
Per, ono sa to pekne počúva ten Pelle. Vlastne dobré správy a vizuál že je všetko pod kontrolou sa človeku lepšie vstrebá ako zlé info o tom ako je všetko na <>. Tiež asi pred dvoma týždňami som videl nejaké Pelleho vystúpenie v TV ako sme pripravení na vírus a podobne. Asi 2 dni na to sme boli na návšteve u známych, kde je kamoška sestrička v nemocnici. Pýtal som sa ako sú na tom s vybavením, že šak Peťo povedal že všetko OK. Povedala mi že najprv mali rúšky iba z inventára nemocnice (ofc), potom žiadne, a neskôr prišlo pár stoviek ktoré vyexpirovali v roku 2009. Keď ich chytili do ruky a ohli tak sa ten filter rozpadol. Takže pán pilot národa je u mňa presvedčivý asi ako plný regál pečiva.
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nehovoriac o tom že cajti (citaj policajti a ine zlozky), nemaju vobec nic .... niesu vobec pripraveny a najblizsi tyzden nebudu...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Celemu narodu nedoslo, ze potraviny budu otvorene, ked to vsade spominali v kazdom jednom clanku ? Nemyslim si, skor panika ako vsade inde na svete.
Podla mna by mal byt vytvoreny akcny plan, kto moze kedy vyjst z domu, jedine, tak to ma efekt. Ale chapem, nie kazda praca povoli HO a potom su tu aj 24/7 zasahovky.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vsak to je najhorsie. Ja mam taky charakter roboty a v koncerne sme uz davnejsie nabehli na taky system, ze mozem robit z domu prakticky nonstop. Potrebujem len internet - to je vsetko.
Najviac si to odskacu ti ludia, co jednoducho musia ist do prace - predavacky v obchodoch, ako pises zasahovky, vyrobne podniky (ono jednoducho vyrobu nejde zastavit na 100 %), atd.
Najviac si to odskacu ti ludia, co jednoducho musia ist do prace - predavacky v obchodoch, ako pises zasahovky, vyrobne podniky (ono jednoducho vyrobu nejde zastavit na 100 %), atd.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
v ke je podozrivych 30 policajtov zo 60 na oddeleni, kvoli jednej sekretarke ktora to ma potvrdene a prisiel k nej syn zo zhranicia a zatajila to, tych 30 s nou malo relalny blizky kontakt
inak nerozumiem tym akoze novinarom, chodia kristakrazom a kazdeho oslovuju, nezmyselne reportaze o nicom, 10 minutivy rozhovor so pchychologom v prime time, naco wtf...otazka casu kedy oni daco schytaju, je to ich robota ale kazu byt zodpovedne doma a oni si veselo chodia a hladaju ludi, ktorych by vytrollovali niekde pred hornbachom lebo dnes je zatvoreny
inak nerozumiem tym akoze novinarom, chodia kristakrazom a kazdeho oslovuju, nezmyselne reportaze o nicom, 10 minutivy rozhovor so pchychologom v prime time, naco wtf...otazka casu kedy oni daco schytaju, je to ich robota ale kazu byt zodpovedne doma a oni si veselo chodia a hladaju ludi, ktorych by vytrollovali niekde pred hornbachom lebo dnes je zatvoreny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
aj lred oc max v PO som dnes videl behat s kamerkou a otravovali bezdaka. dnes to vyzeralo ako na 11.januara ze po silvestri seci doma dospavaju
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
len ty si behal po obchodaku
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak zeleznice vydali novy grafikon: https://www.zssk.sk/wp-content/uploads/ ... DMD_v5.pdf
Pripadna navsteva rodicov bude teraz komplikovanejsia - do Sturova uz rychliky nechodia, EC zrusili pocas zakazu medzinarodnej dopravy bez nahrady (idu iba medzi Bratislavou a Novymi Zamkami), tak budem zjavne musiet prestupovat medzi extremami - EC kvalita 52 minut a potom prestup na osobak 38 minut.
Inac som zvedavy ako to bude vyzerat na velku noc, ci pre zabranenie prenosu choroby pocas sviatkov prijmu dalsie opatrenia.
Pripadna navsteva rodicov bude teraz komplikovanejsia - do Sturova uz rychliky nechodia, EC zrusili pocas zakazu medzinarodnej dopravy bez nahrady (idu iba medzi Bratislavou a Novymi Zamkami), tak budem zjavne musiet prestupovat medzi extremami - EC kvalita 52 minut a potom prestup na osobak 38 minut.
Inac som zvedavy ako to bude vyzerat na velku noc, ci pre zabranenie prenosu choroby pocas sviatkov prijmu dalsie opatrenia.