COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: Coronavirus a co si o tom myslite?
Čo pozerám ten gisanddata tak to začína celkom nastupovať v USA
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- Pepeb007xx
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
ukaz co si objednal
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Jedna vec ma strasne fascinuje, a to je vyzadovanie rusok/salov... A s prepacenim kde si ich mam akoze zaobstarat. Kupit si neviem ani sal ani rusko, lebo obchody su zatvorene a ruska nie su. Aj tie tipy na usitie su mi na prd, kedze ja som chlap a teda nemam doma ziadny sijaci stroj ani gumicky ci latky .
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Pepeb007xx: toto: https://www.amazon.de/gp/product/B085CH ... UTF8&psc=1
je to horsie s hodnoteniami predajcov, ale riskol som to (zase pre 30eur sa svet nezruti). Ako tak pozeram, uz zacinaju ceny dalej klesat, vyroba bezi naplno a cina uz uvolnuje vyvoz rusok, takze mozno by som aj pockal dnes, sak usitu rusku mame asi vsetci moznost mat.
je to horsie s hodnoteniami predajcov, ale riskol som to (zase pre 30eur sa svet nezruti). Ako tak pozeram, uz zacinaju ceny dalej klesat, vyroba bezi naplno a cina uz uvolnuje vyvoz rusok, takze mozno by som aj pockal dnes, sak usitu rusku mame asi vsetci moznost mat.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
faugusztin vážne? stačí ti spinkovačka a gumičky ktoré kúpiš v každom obchode, samozrejme aj tú spinkovačku bežne kúpiš v obchode a nanajvýš nejaké odolnejšie papierové utierky, prípadne hygienické vreckovky, kto chce, ten hľadá, kto nechce, nehľadá. Ja používam látkovú kuklu. Ľudia sú evidentne lenivý aj v tejto nie príliš dobrej dobe.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vazne Ja som navyse este k tomu lavoruky
Ale aby som ta ukludnil, vytiahol som zo skrine sal a dal si ho na hubu, ked som siel do obchodu
Rusko neviem, kde by som kupil. Jedine ukradol Pelegrinimu, alebo pani prezidentke, ale kvoli tomu sa chniapat do BA nemienim . . . a kym pride z Amazonu, to uz budem mrtvy
Ale aby som ta ukludnil, vytiahol som zo skrine sal a dal si ho na hubu, ked som siel do obchodu
Rusko neviem, kde by som kupil. Jedine ukradol Pelegrinimu, alebo pani prezidentke, ale kvoli tomu sa chniapat do BA nemienim . . . a kym pride z Amazonu, to uz budem mrtvy
-
- Pokročilý používateľ
Ja nikoho nenútim, každého vlastná vôla čo robí, ale treba si uvedomiť situáciu a potom tu niekto trieskne, že nevie kde to má zaobstarať..nič v zlom, čakal by som aspoň na IT fóre nejakú inteligenciu a porozumenie.
-
- Moderátor
Juj, ty si optimista ohladne toho co maju ludia doma, resp. co sa da teraz pri zatvorenych obchodoch kupit. Tak snad bude obchodu stacit ked si cez tvar budem rukou pridrziavat par vreckoviek .castelL napísal: ↑Po 16. Mar, 2020, 14:30 faugusztin vážne? stačí ti spinkovačka a gumičky ktoré kúpiš v každom obchode, samozrejme aj tú spinkovačku bežne kúpiš v obchode a nanajvýš nejaké odolnejšie papierové utierky, prípadne hygienické vreckovky, kto chce, ten hľadá, kto nechce, nehľadá. Ja používam látkovú kuklu. Ľudia sú evidentne lenivý aj v tejto nie príliš dobrej dobe.
Objednavka cez internet mi pri aktualnych dodacich dobach prilis nepomoze.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Vsak napis, kde si ich mame zaobstarat, ked si taky mudry. V lekarni nemaju ani hovno. Nebyt uvedomeleho plebsu, ktori dobrovolne sije neschopnemu statu ruska, tak ich nema ani stat . . . takze tak.
-
- Moderátor
A coskoro ani ten plebs nebude mat ako robit ruska, kedze nebudu mat tovar, z ktoreho by ich mali robit.
-
- Pokročilý používateľ
Napísal som presný spôsob ako si ich zaobstarať hore vyššie. Aký materiál použijete, je už len na Vašej voľbe. Miesto vypisovanie debilných kecov ste už mohli mať hneď niekoľko vyrobených. Nemám proti nikomu nič, ale toto zmýšľanie je fakt na
- Odar
- Pokročilý používateľ
Nemam doma ani spinkovacku (na co by mi v roku 2020 bola preboha), ani gumicky. Obchody su okrem potravin a drogerii zatvorene. Takze prirodzene predpokladam, ze papiernictvo otvorene nebude. Staci?
-
- Pokročilý používateľ
Lebo v BILLE, Tescu a iných obchodných reťazcoch nedržia tieto veci, resp. nemajú "papiernictvo"? Ach jaj. Výhovorky, hľadať dôvody prečo to nevieme urobiť.. čistý "facepalm" ide na Vaše osoby. Ďalej to rozoberať nebudem, je to zbytočné, čistý ublížený človiečik generácie ktorá hľadá neustále vo všetkom len problém.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ale tie ruska snad povinne nie su? lebo satka mi z ust stale padala a miesto chytania sa tvar emi prislo logickejsie ju nechat na krku pri dnesnom nakupe
nazor na to co jedna trapna bavlna ochrani bez toho ze by priliehala po bokoch na kozu asi nemusime rozoberat.... ale na to ze ruska nie su tak ludia nosia skoro vsetci. zaujimalo by ma, aj kolki si ich menia kazde 2 hodiny...
nazor na to co jedna trapna bavlna ochrani bez toho ze by priliehala po bokoch na kozu asi nemusime rozoberat.... ale na to ze ruska nie su tak ludia nosia skoro vsetci. zaujimalo by ma, aj kolki si ich menia kazde 2 hodiny...
-
- Moderátor
Tak napriklad video na sme.sk ukazuje Lidl, kde je rusko vyzadovane pre vstup.