COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Coronavirus a co si o tom myslite?
Tak tie jednorázové by mali byť na deň nie ?
Lepšie si zohnať/ušiť tie bavlnené, prídeš domov vyperes vyzehlis a ideš ďalej.
Lepšie si zohnať/ušiť tie bavlnené, prídeš domov vyperes vyzehlis a ideš ďalej.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mozno niekto vybera za nemocnicou z odpadovych vriec a predava na bazosi
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
jednoduska: ruska (nech uz akakolvek) ma zabranit rozsirovaniu nakazy od teba smerom na ostatnych. Ak si aj vezmem, ze ti neprilieha dokonale, ak zakasles alebo si kychnes, tak ten primarny hlavny prud kvapociek je zachyteny ruskou, podla netesnosti niekadial vzdy unikne (zas, vytvaras pod nou pretlak, takze bud to pojde cez netesnost alebo cez latku). V kazdom pripade urcitym percentom znizis ucinnost sirenia nakazy (chces vidiet ten graf ucinnosti rozlicnych materialov)?
FVE 12.45 kWp V/Z
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
stare tricko apod..,noznice/nozfaugusztin napísal: ↑Po 16. Mar, 2020, 14:15 Jedna vec ma strasne fascinuje, a to je vyzadovanie rusok/salov... A s prepacenim kde si ich mam akoze zaobstarat. Kupit si neviem ani sal ani rusko, lebo obchody su zatvorene a ruska nie su. Aj tie tipy na usitie su mi na prd, kedze ja som chlap a teda nemam doma ziadny sijaci stroj ani gumicky ci latky .
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Velmi rozumne sa teraz chniapat po Bille, alebo Tescu Ty ublizenec
Isiel som dnes Mhd domov, bol som sam v autobuse . Pouzivam zatial sal - ale je to na prd, neda sa v nom dychat + s okuliarmi nic nevidim kedze ich mam zahmlene stale .. Vonku samozrejme decka na korculach bez rusok
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
tak uz aj PSA idu zatvorit do 27. marca
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
tak u mna plati ze jediny kontakt mam v obchode. a dnes ke dsom siel dcerke po lieky. inak sa ludom vyhybam, aj mamu som [oslal prec ze 2 tyzdne sa nevidime jej manzel bol v HU na sluzobke cau Chapem ze rusko len spomali kvapocku. musim bufky vyhrabat.
kurna ta telka co som opbjednal v nedelu asi nebude
kurna ta telka co som opbjednal v nedelu asi nebude
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
treba odstrihnut rukav z kratkeho tricka a mate rusko Ja sa ludom vyhybam, vonku rusko nenosim ani nebudem... vzduch toxicky nie je. Jedine do prace alebo do obchodu. Ale zeby som siel so psom s ruskom to isto nie...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Narážam len na to, že každí z nás predsa raz za nejaký čas musí ísť do obchodu po potraviny a vtedy je aj možnosť zakúpiť tie potrebné veci na vytvorenie rúška.. stojí to pár eur o nič iné mi nešlo a nie hľadať dôvody prečo nie a prečo hento. Aktuálne objednať je rúška problém, aj dodacie doby sú až na ďalší mesiac.
https://www.youtube.com/results?search_ ... ru%C5%A1ko
Dokonca aj z vrecka pre vysávač je kvalitné rúško čo sa materiálu týka (záleží určite od typu). Ale ak by sme to chceli brať na pravidelnej báze menenia tak asi ideál urobiť z viac vrstiev hygienických vreckoviek, alebo kvalitnejších utierok. Princíp a funkčnosť rúška tu už písali viacerí, aj maniak.
Ako píše scream, pointa je nosiť ochranu v obchode a pod. na druhú stranu vzduchom sa to preniesť môže tiež veľmi jednoducho, ale ak sa vyhýbame ľuďom tak nie je dôvod
https://www.youtube.com/results?search_ ... ru%C5%A1ko
Dokonca aj z vrecka pre vysávač je kvalitné rúško čo sa materiálu týka (záleží určite od typu). Ale ak by sme to chceli brať na pravidelnej báze menenia tak asi ideál urobiť z viac vrstiev hygienických vreckoviek, alebo kvalitnejších utierok. Princíp a funkčnosť rúška tu už písali viacerí, aj maniak.
Ako píše scream, pointa je nosiť ochranu v obchode a pod. na druhú stranu vzduchom sa to preniesť môže tiež veľmi jednoducho, ale ak sa vyhýbame ľuďom tak nie je dôvod
Nám to ušila mama, lepšie ako nič nemať do obchodu vás bez toho nepustia. Zatiaľ nikde chodiť nemusíme lebo moja žena sa pripravila takže iba vonku na záhradu sa prejsť s deckami a domov.
Neviete ako funguje teraz kurier? Mal som minulý týždeň čosi objednané ale neplatil som online zoberie si kuriér odomna peniaze alebo sa takéto zásielky vracajú naspäť?
Neviete ako funguje teraz kurier? Mal som minulý týždeň čosi objednané ale neplatil som online zoberie si kuriér odomna peniaze alebo sa takéto zásielky vracajú naspäť?
Preco vsade citam ze je problem zohnat ruska ? otvorim si len debilny FB marketplace a tam su 10-tky inzeratov co predavaju ruska aj kvalitne, rucne site z bavlny, atd... Preco ich niekto objednava z ciny , wtf ?
Delid CPU --- AM5 / 1700
PC1: MB: Asus ROG CROSSHAIR X670E GENE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D RAM: G.SKILL 32GB 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB VGA: ASUS DUAL RX 6600 SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: FSP Hydro Ti PRO 1 000W CASE: Streacom BC1 Black LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
PC2: MB: GIGABYTE X870 AORUS ELITE WiFi 7 ICE CPU: ??? + AC Freezer 36 A-RGB White RAM: G.SKILL 48GB 8000MHz CL40 Trident Z5 RGB VGA: ??? SSD: WD Black SN850 1TB PSU: ???? CASE: Streacom BC1 Silver
COOLING → CPU: Alphacool Core 1 Silver + TG AMD Mycro Direct-Die Pro RGB V1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel / Black Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: Alphacool ES Big Inline
PC1: MB: Asus ROG CROSSHAIR X670E GENE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D RAM: G.SKILL 32GB 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB VGA: ASUS DUAL RX 6600 SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: FSP Hydro Ti PRO 1 000W CASE: Streacom BC1 Black LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
PC2: MB: GIGABYTE X870 AORUS ELITE WiFi 7 ICE CPU: ??? + AC Freezer 36 A-RGB White RAM: G.SKILL 48GB 8000MHz CL40 Trident Z5 RGB VGA: ??? SSD: WD Black SN850 1TB PSU: ???? CASE: Streacom BC1 Silver
COOLING → CPU: Alphacool Core 1 Silver + TG AMD Mycro Direct-Die Pro RGB V1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel / Black Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: Alphacool ES Big Inline
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Narážal som na nejaké ofiko obchody, nie predajcov alá bazoš, ale fajn vedieť
Pretoze miestnym ludom (aj tu na fore) kvalitne j*be na hlavu a keby mohli tak aj savo hladaju na aliexpresse. Uz su tak zgrzglavi ze kvoli euru su schopni cakat mesiace. Preto, vid pripad 2 strany dozadu
.