https://www.reddit.com/r/Hewlett_Packar ... e_cooling/
Ano, maju XPS 15, ktore nam uz dvaja zakaznici vratili lebo Dell 3 roky drbe do takeho formatu 45W (90W+ pri MCE) CPUcka, co je proste neuchladitelne, support ti samozrejme povie ze vsetko je ok, lenze ked pri hrani blbeho CSGO ti padne CPU na 800MHz kvoli nie termalnemu throttlingu, ale napatovemu (ano, lebo dat intersil ako VRM je na smiech, nehovoriac o chokoch, 110nH to uz sa fakt muselo setrit, a to ze naco tam dat nejaky heatsink, bezkomentara). Uplny samovrah je ten co vezme i9 8950HK do toho, to este neni v ponuke ani pre ZBook 15 (nie u model, ale regulernu 15ku), je to v developmente ale neni mozne to uchladit (medzitym si to Lenovo dalo veselo do portfolia, ze to pada na 2,1GHz pri normalnom vyuzivani ti uz fanboyi nenapisu). Proste, cele zle s tym intelom od osmickovej serie. Moj Xeon ma co robit v 15G5, a to uz mam za sebou dost velky modding aj TIMu, aj VRM oblasti, vymenene pads, posledne som riesil NVMe (hardflash z H1>H2 + lepsi cooling) a po zime sa pustim do PCHmolnart napísal: Št 31. Jan, 2019, 16:02 len tak mimochodom, dell ma v tejto oblasti nejaku ponuku ktoru by stalo za to zobrat do uvahy?
oplati sa co len uvazovat nad niecim takymto, alebo radsej ruky prec?Snake napísal: Št 24. Jan, 2019, 01:45 WWAN modul samozrejme ide kedykolvek domontovat, akurat mensia rada - brat HP LT4132 (Huawei) a nie HPLT4210 (XMM7360) - viac napisat nemozem![]()