Viacerí Slováci včera utiekli pri preprave z Maďarska na Slovensko, oznámil minister Lajčák. Stalo sa tak pri prestupe do druhého autobusu na hranici. V karanténnom centre v Gabčíkove neskôr musela zasahovať polícia pri „vzbure“ nespokojných ľudí.
Ty kkt, ja by som im dal vzburu. To by bol rýchly proces.
kazdy sa chce vratit teraz z dovolenky a stat im ma robit prepravu, wtf? naco sa srali dakde ked videli vsetci ze mame globalny problem
potom ked ich aj dovezu, utekaju z autobusu, basu vsetkym, ved maju o ich info ked ich doviezli, este by som im dal aj prepravu uhradit, uplni kreteni
Veď toto. Išli tam keď sa odporúčalo necestovať. Ešte pre nich štát (rozumej, naše dane) pošle taxík a miesto toho aby prejavili nejakú tú vďaku, začnú utekať ako keby sli do koncentračných táborov.
Mali pustiť na nich psov, nech mi nik nevravi že na hraniciach nemajú. Rovnako streľba do vzduchu. Teraz čo budú stovky ľudí hľadať kde sú a ty zatiaľ nakazia pol mesta
A to sa ešte teším keď to vypukne v rómskych osadách. To ešte bude hurhaj.
Česi zaviedli zákaz vychádzania bez rusok, aj u nás by chcelo.
kllr007 napísal: ↑St 18. Mar, 2020, 17:47A to sa ešte teším keď to vypukne v rómskych osadách. To ešte bude hurhaj.
ironicky cigáni sá chránia momentálne asi najrozumnejšie. Iba za dnešok som počul z rozprávania od 2 kamošov na insta a FB, ako mu v obchode až oči vypadli, úplne každý pošité hrubé rúška a na rukách rukavice . Otec sa dnes ráno tiež vrátil z nákupu a prvé čo hovoril bolo to isté. Cigáni, bezdomovci na múrikoch s fľaškou vína ale rukavice a rúška do jedného. A ideš dnu do Lidla a vedľa si ide 70 ročný pán bez ničoho. Ešte ho predavačky na dverách vyhodila tak sa mračil. Potom buď ohľaduplný, že hlavne kvôli nim to robíme ...
u nas naopak nemaju.. hlavne mi je luto bezdomovcov no... ale celkovo asi tak 95% ludi co vidim maju ruska (nepocitam marginalizovane skupiny a menovanych bezdomovcov)
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm