COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: Coronavirus a co si o tom myslite?
Uz zbytocne to uz komentovat nezmenime niektorych - ale... mi napadlo, ze mozno konecne razantne stupne pocet ockovanych ludi proti sezonnej chripke (aj dalsim ochoreniam samozrejme).
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to som dla na predoslej strabke
a tten jahodovy sider moze byt fajn. idem si dat tretiu plznicku a premyslam ci zapijem metaxou, bo zmurka tu na mna aj ribezlovy pereg. ked mi korona sajbne pluca ta ja si sajbnem mozog s pecenou
a tten jahodovy sider moze byt fajn. idem si dat tretiu plznicku a premyslam ci zapijem metaxou, bo zmurka tu na mna aj ribezlovy pereg. ked mi korona sajbne pluca ta ja si sajbnem mozog s pecenou
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Taliansko ďalších 427 obetí .... ach jóó
Celkom 3 405, čím prekonalo počet mŕtvych v Číne.
https://kosicednes.sk/udalosti/v-talian ... -427-ludi/
Celkom 3 405, čím prekonalo počet mŕtvych v Číne.
https://kosicednes.sk/udalosti/v-talian ... -427-ludi/
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Prekonali ich len teoreticky. Osobne by som k tym cinskym cislam pripocital dve nuly
Nerob lebo dojde leon a hned ti ukaze ako podporovatel cinskej ekonomiky aky si luhar...
.
Takto, čo som dnes volal aj po rôznych IT distribúciach... Mám info, že zhruba 30 - 60 dní dozadu niekto ponúkal milióny rúšok aj našom trhu za pár drobných / kus. Nákup bol cca 0.9€/kus... samozrejme Európa to predávala vtedy do Číny za približne 2.4 - 2.5€/ kus.Jednoduska napísal: ↑Št 19. Mar, 2020, 16:03Je to masaker, kradnut na pandemickej situacii to je vela aj na SMERwerwest napísal: ↑Št 19. Mar, 2020, 14:55 nepochopim ako si niekto dokaze mysliet ze je vlastne dobre ze korona prepukla este kym tam je pelle:
https://www.aktuality.sk/clanok/774230/ ... Ur45c4jLsM
rozhadzuje peniaze akoby sa ani nechumelilo, ved preco by sme kupili viac za rovnake peniaze ked moze niekomu kvapnut do vrecka.
Špekulácie sú tu už 3 mesiace.. takže ak niekto chcel zarobiť na zdravotníckom materiále, tak mohol....
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
predpokaldam, ze teraz vyzeraju vsetky lesne lokality podobne v zivote som tam nevidel stat auto bokom, foto z insta tak snad ma neudaju
Bukovec, KE - https://imgur.com/BFdrHcs
dalsi extrem, ze sa nam na dedinu kde mame chalupu presunuli ludia z KE co su v karantene a tam si chodia krista krazom cez dedinu a do potravin, kktovo uplne
Bukovec, KE - https://imgur.com/BFdrHcs
dalsi extrem, ze sa nam na dedinu kde mame chalupu presunuli ludia z KE co su v karantene a tam si chodia krista krazom cez dedinu a do potravin, kktovo uplne
Nevidim v tom velky problem, ak ludia idu mimo mesta na hodinku na slnko pokial maju dostatocny odstup .. (samozrejme ak niesu v karantene atd)
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
Jasne ze su lesne lokality plne, a nevidim na tom nic zle
Ved doma sa mesiac sediet neda, a radsej takto jak milion ludi po auparkoch
Ved doma sa mesiac sediet neda, a radsej takto jak milion ludi po auparkoch
- d3Xter
- Používateľ
tie auta nemaju medzi sebou ani meter, takze ano pride mi to nezodpovedne, nejakou spolocnou pristupovou cestou tam vsetci idu k tym autamVírus sa šíri na 4,5 metra, vo vzduchu vydrží pol hodiny
v sulove a cicnamoch dali uz odporucanie aby tam ludia nechodili teraz ked nemaju co robit doma, lebo tam maju starych ludi, ktorych takto ohrozuju
Dnes som si dal kolecko po meste autom a aut ako v bezny den.
Take plne to bolo aj inde. Na fb sa typek pohorsoval nad fotkou kolko ludi vonku a pritom sam siel na bicykel.
https://www.macrumors.com/2020/03/19/ne ... ty-europe/
Take plne to bolo aj inde. Na fb sa typek pohorsoval nad fotkou kolko ludi vonku a pritom sam siel na bicykel.
https://www.macrumors.com/2020/03/19/ne ... ty-europe/
Dufam ze znizia aj payments lebo budem neprijemny.Netflix has complied with a request from the European Union to lower its streaming video quality in Europe to ease network strain from the millions of people working from home.
.
- d3Xter
- Používateľ
ja uz som tyzden mimo KE, ale minuleho tyzdna mi to prislo vsade prazdne, tak som ocakaval, ze teraz bude este menej ludi
k netflixu, realne sa uvazuje ze za tieto sluzby budu platit providerom (lebo vyuzivaju ich siet), kedze su to content provideri, takze v blizkej dobe ocakavam skor zdrazenie funguje to takto uz aj inde, len slovensko je daleko este...taky FB uz davno plati za svoj preneseny obsah
k netflixu, realne sa uvazuje ze za tieto sluzby budu platit providerom (lebo vyuzivaju ich siet), kedze su to content provideri, takze v blizkej dobe ocakavam skor zdrazenie funguje to takto uz aj inde, len slovensko je daleko este...taky FB uz davno plati za svoj preneseny obsah