COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Coronavirus a co si o tom myslite?
dexterav: moje su od 19.3. prebrate DPDckom v Amterdame, predpokladany termin dodania stale po 25.3.
FVE 12.45 kWp V/Z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Testuje sa malo, ak som spravne zachytil, tak mame len 3000 testov, neratam tie testy, ktore su nepouzitelne
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
13k testov mame
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tych 10k uz mame realne v rukach alebo sa len posielaju?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Maďari bez tej karty nepúšťajú ,teda aspoň v sobotu tak bolo keď som bol na hranici
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Tie uz by mali byt na SK
V Prahe 1 sa objavilo po AirBnB na prenajom alebo predaj asi 1000 bytov ....
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nejak rychlo to vzdali. aspon vidno na akom tenkom lade ten cely airbnb biznis stal/stoji.
ja som tak teraz trosku zacital do prasackej chripky ktoru si pamatam spred desiatich rokov, zrovna som vtedy robil vo viedni a kolega vtedy hovoril ze zacal vozit deti do skoly aby nechodili metrom. to bolo asi jedine opatrenie ktore si pamatam. 25 milionov infikovanych po svete vtedy bolo a 500 tisic mrtvych, z toho 56 na slovensku a 100 v cechach. https://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_ ... by_country
oproti tomu ta dnesna reakcia mi pride fakt trosku neumerna.
ja som tak teraz trosku zacital do prasackej chripky ktoru si pamatam spred desiatich rokov, zrovna som vtedy robil vo viedni a kolega vtedy hovoril ze zacal vozit deti do skoly aby nechodili metrom. to bolo asi jedine opatrenie ktore si pamatam. 25 milionov infikovanych po svete vtedy bolo a 500 tisic mrtvych, z toho 56 na slovensku a 100 v cechach. https://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_ ... by_country
oproti tomu ta dnesna reakcia mi pride fakt trosku neumerna.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ani proti chripke nikto nič nerobí a v podstate to tiež nakoniec neni sranda a opakuje sa to vlastne každý rok
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Nechápete že v tých vašich menovaných je hlavný rozdiel v inkubacnej dobe kde sa to dalo lepšie podchytiť.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Kto ma rad grafy, tradingview pridali na svoj web statistiky pre corona virus
www.tradingview.com/covid19/
www.tradingview.com/covid19/
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Dôchodcovia budú mať na Slovensku vyhradené špeciálne hodiny v potravinách, od 9:00 do 12:00.
Toto mi celkom vadí, napríklad v sobotu je tu otvorené od 7-12 v nedeľu zavreté takže keď si chcem nakúpiť tak aby som ešte aj v sobotu vstával ráno po práci (niektorý chodia aj na nočnú)..
Toto mi celkom vadí, napríklad v sobotu je tu otvorené od 7-12 v nedeľu zavreté takže keď si chcem nakúpiť tak aby som ešte aj v sobotu vstával ráno po práci (niektorý chodia aj na nočnú)..
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No a inde bude potrebne dufat, ze po dochodcoch ostane pecivo .
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
V CR uz maju cca tyzden tuto dobu a je to v poho... Kde je problem si nakupit na par dni dopredu potraviny? cerstve pecivo ok, ale to sa da tiez vyriesit - vlastne / popripade kupit polotovar, ktory sa doma dopecie.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Tak posli babku nakupit Inde nakupuju mladi seniorom, ty mozes byt unikat Ako sorry, ale myslim, ze na tie dva dni dopredu si nakupit vies. Aj na Vianoce mas zatvorene obchody dva dni po sebe. Nehovoriac o tom, ze nakupy treba tak ci tak obmedzit, ak sa da. Ja chodim raz za tri dni a to som bol zvyknuty predtym kazdy den chodit. A odpustit si cerstve pecivo v krizovej situacii mozes ... Obzvlast, ked si ho tak ci tak opekal nasledne na sporaku
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... es-experts
Inac to nakoniec mozno fakt nebude az take zle s umrtnostou ...Cisla v Nemecku by mohli realnejsie odzrkadlovat umrtnost, nakolko tam testuju plosnejsie, aj ludi bez vazejsich priznakov. V Taliansku sa pravdepodobne nakazilo mnohonasobne viac ludi, takze to tu umrtnost skresluje. Co samozrejme nic nemeni na fakte, ze to sposobuje kolaps zdravotnictva.
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... es-experts
Inac to nakoniec mozno fakt nebude az take zle s umrtnostou ...Cisla v Nemecku by mohli realnejsie odzrkadlovat umrtnost, nakolko tam testuju plosnejsie, aj ludi bez vazejsich priznakov. V Taliansku sa pravdepodobne nakazilo mnohonasobne viac ludi, takze to tu umrtnost skresluje. Co samozrejme nic nemeni na fakte, ze to sposobuje kolaps zdravotnictva.
Naposledy upravil/-a dendroid v Ut 24. Mar, 2020, 11:47, upravené celkom 1 krát.