To je pomerne značný rozdiel, oproti tomu čo bolo známe pred dvoma dňami, teším sa. A presne toto je to čo som napísal, že mi vadí, na štýle tých tlačoviek... udržujeme paniku, a potom až príde na rad konkrétne opatrenie a rozum.Úrad verejného zdravotníctva SR napísal:vydať opatrenie, ktorým sa odporučí od 30.03.2020 merať telesnú teplotu pri vstupe do nemocníc a priemyselných podnikov, a ktorým sa uložia usmernenia, ako postupovať pri nameraní zvýšenej telesnej teploty.
@ Mando, takže kto teraz zaťažuje úradníkov? A samozrejme to nie je len kvôli mne, horeli im linky od SAMO a 500vky a iných omnoho väčších podnikateľských subjektov ako som ja, za čo som im fakt vďačný...
Chalani jedna otázka, nikde som to tu doteraz nevidel spomenuté. Aby si niekto nemyslel, že len kritizujem...
Opatrenia vlády týkajúce sa nákladnej dopravy, či už to bolo zrušenie zákazu jazdenia cez víkend, neskôr zvýšenie časov jázd mi prišli ako rozumné
Ale čo s týmto?:
Ja viem, na diaľnici a v Blave ešte horšie, koniec koncov veď už bola u nás dnes aj oficiálne na chvíľu totálne zastavená doprava na hraniciach...
Nebolo by načase, v tejto situácií v rámci schengenu a EU, sa konečne dohodnúť na nejakom spoločnom opatrení / harmonizovaní, ktoré by platilo plošne v tomto priestore? Ako treba ešte volať maďarom aby to pochopili?
AD2 nebolo by dobré harmonizovať tie naše výnimky z NIP pre celé územie EU? Načo je tomu chudákovi vodičovi to, že mu na Slovensku zvýšime čas jazdy z 9h na 11h, ak potom vo FR dostane pokutu?(príklad)
Veď predsa pokiaľ sa už na Slovensku v tomto prípade tachografov riadime nariadením EU, tak by snáď dávalo logiku aj harmonizovanie tejto výnimky na celom území, nie?