na plast folia, pripadne hlinkove klipy v akejkolvek skale RAL. plast sa da aj striekat, ale primarne z interierovej strany.Jednoduska napísal: ↑Ne 29. Mar, 2020, 12:54 Ludkovia, plastove okna sa robia vo farebnych dekoroch iba pouiztim nejakej folie alebo je cely plast farebny sam o sebe?
Projekt mame na 90 percent hotovy (mozem ukazat ak chcete) a je tam tolko presklenia ze mozem zabudnut na drevohlinik v ramci mojich moznosti, aj ked nacenit si to samozrejme dam a mozno..
ja mam kombinaciu plastovych a hlinikovych okien, pretoze 2.6m vysku mi v plaste nechceli vyrobit/nedali by mi zaruku.
v prilohe je napr. moje kuchynske plastove okno s hlinkovym klipom. ale vyjde ta to pomaly rovnako, jak hlinkove okna. :-)
na oknach sa da vyhrat, hlavne, ked sa rozhodnes riesit do detailu kovania, panty, klucky, prevedenie montaze. ja mam napriklad na vsetkych oknach zapustene (neviditelne) panty, kvalitne Sobinco a Siegenia kovania, "nepukacie" klucky :-) nehovoriac o smakulade - predsadenej motazi HS portalu o rozmere 6.5*2.6m ;-)