Motorkári na fóre....
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Re: Motorkári na fóre....
to je velmi individualne to ze pre teba je vacsia zabava ked to taha od spodu je pekne ale to neznamena ze je to aj pravda. Mna nejak silny krutak nenadchol skor mi to pripomenulo stary traktor a ked som potreboval tah tak tam uz tomu dochadzal dych.
Kazdemu vyhovuje nieco insie a treba si aj vyskusat. Nie vzdy to co sa nam paci nam aj bude vyhovovat dlhodobejsie.
Kazdemu vyhovuje nieco insie a treba si aj vyskusat. Nie vzdy to co sa nam paci nam aj bude vyhovovat dlhodobejsie.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Väčšina má doma nejaký benzinový stroj ako kosačka, krovinorez a potom maš doma aj benzín a podobne. Niekto má doma 4-kolku a nie každý s nou behá na benzínku, ale kupuje benzín do bandasky a prelieva
Ked na to nemáš inú šopu, tak potom smrdí aj garáž
Oddelíš, máš istotu že doma smrad mať nebudeš
Ked na to nemáš inú šopu, tak potom smrdí aj garáž
Oddelíš, máš istotu že doma smrad mať nebudeš
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ja potom svoje napady na stavbu a jej okolie posuniem do temy o stavbe domu ked tak kuknite tam nech to tu zbytocne nespamujeme.
Ja tie jazdenky pozeram ale za 3-4 K kupovat 10 rocnu motorku.... za 5-6 mam novu, aj ked samozrejme nie top notch. mne ot prosto nie je po chuti kupovat jazdenku ked ju nemam kde ani skladovat, vela casu a snahy okolo toho ale nepredbiehajme a pockajme kedy vobec porobime vodicaky s touto situaciou
Ja tie jazdenky pozeram ale za 3-4 K kupovat 10 rocnu motorku.... za 5-6 mam novu, aj ked samozrejme nie top notch. mne ot prosto nie je po chuti kupovat jazdenku ked ju nemam kde ani skladovat, vela casu a snahy okolo toho ale nepredbiehajme a pockajme kedy vobec porobime vodicaky s touto situaciou
-
- Používateľ
Jazdenku nemáš kde skladovať a novú budeš mať kde?
Nevidím medzi tým rozdiel
Než doriešiš vodičak, potom chalupu, tak ťa chuť na motorku možno aj dávno prejde
Nevidím medzi tým rozdiel
Než doriešiš vodičak, potom chalupu, tak ťa chuť na motorku možno aj dávno prejde
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ivko nechaj tak... som pisal ze moto kupim asi az ked dom postavim, je tam vela premennych, poscroluj ked tak vzad ale zbytocne to budeme rozoberat
-
- Používateľ
Kedže som si tým prešiel, tak viem ako sa mi zmenili priority za tie roky a v tomto momente (vzhladom na to čo sa tu deje) sa menia tiež.
Takže také ciele že niekedy za 4-5 rokov si asi chcem kúpiť motorku si ani nedávam... Ja som tento rok plánoval taký dovolenkovo-športový trip a už neplatí ani to čo som plánoval za 4 mesiace. Budem to riešiť ked to bude aktuálne
Ako povedala Mórova prezlečená v Talente za Viki Kotkovú - najprv to, potom to
Aj ja som v mladom veku blúznil po motorkách a dnes to absolútne neriešim, mám auto - v tom nezmoknem!!! To už si doma asi počul, či?
Mali sme doma (to z minulosti ani nepočítam) aj SV650S 2ks, aj Multistradu S1000DS, aj BMW F650, Kawu Er-6 a dnes keby si mám kúpiť niečo tak by to bol skúter 125ccm
PS: ked budeš mať vyriešené bývanie potom rieš motorku
Takže také ciele že niekedy za 4-5 rokov si asi chcem kúpiť motorku si ani nedávam... Ja som tento rok plánoval taký dovolenkovo-športový trip a už neplatí ani to čo som plánoval za 4 mesiace. Budem to riešiť ked to bude aktuálne
Ako povedala Mórova prezlečená v Talente za Viki Kotkovú - najprv to, potom to
Aj ja som v mladom veku blúznil po motorkách a dnes to absolútne neriešim, mám auto - v tom nezmoknem!!! To už si doma asi počul, či?
Mali sme doma (to z minulosti ani nepočítam) aj SV650S 2ks, aj Multistradu S1000DS, aj BMW F650, Kawu Er-6 a dnes keby si mám kúpiť niečo tak by to bol skúter 125ccm
PS: ked budeš mať vyriešené bývanie potom rieš motorku
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
lol tu vôbec nešlo o to, či rozmýšľa, že bude mať kde skladovať novú alebo jazdenku. Šak si prečítaj debatu spätne.
Tak ty si sa už navozil a už Ťa to nebaví, tak to vidíš inak. Neviem čo tu dávaš múdra ako keby si bol naša matka. Je to koníček ako iný, tak čo to má spoločné s vekom? Šak každý tu je dospelý a sám vie čo chce a čo si môže dovoliť. Keby chcem začať hrať na gitare tak tiež mi povieš, že mám mať prioriti podľa Teba inde? Buď taký dobrý a tie príkazové vety si nechaj inde ...
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ivko dakujem za vstupy, ale ozaj tato debata nie je o rozhodovani v zivotnych situaciach, a ak ich aj spomenieme tak s nadhladom, osobne ozaj nehladam takuto formu poradenstva teraz.
Tak ci tak dik, ako pisal leon ak chces citaj dozadu, ak nie tak pks nehaj tak, zbytocne spamujeme
Tak ci tak dik, ako pisal leon ak chces citaj dozadu, ak nie tak pks nehaj tak, zbytocne spamujeme
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
chlopi budu niekde vypredaje motoreciek vzhladom na situaciu (ci ste nieco nezachytili)? no "konecne" som aj ja platca dph, tak dalsie plus pre nakup... nemozem si pomoct ale Z900ka vychadza stale najlepsie (az na to zdrazenie o 1000e oproti minulemu roku,to troska dost presvihli)... pred par dnami som este pisal do moto guzzi ci nemaju tu skladovku co som bol pozerat v85tt, bohuzial odisla aj triumphik by potesil
Naposledy upravil/-a quicky v Ut 31. Mar, 2020, 14:40, upravené celkom 2 krát.
-
- Pokročilý používateľ
ále aj nejake vyraznejsie ? alebo take klasicke tu mate 500e dole alebo helmu gratis ?
- Leon
- Pokročilý používateľ
No tie čo im tam len stoja tak presne také Ale ľudia to berú, tak prečo nie,... aspoň čo som si všímal 2 predajcov. Potom máš predvádzacie modely ešte lacnejšie, tie majú dole tak 10 percent. Ale nabehané aj 2-3 tisíc.
.
-
- Pokročilý používateľ
ty si aku kupil? sry nechce sa mi listovat spat
- Leon
- Pokročilý používateľ
No ja tiez tu Z900. Ale planoval som ju kupovat az ked sa bude blizit koniec vodicaku. No nez zacali kurzy po zime tak autoskoly kvoli viru stopli vyucovanie. Takze som asi aj dobre spravil ze som s nou pockal, lebo teraz boh vie kedy ich otvoria. Ked niekedy v maji tak vodicak tipujem az niekedy zaciatkom augusta aj to som dal velmi optimisticky scenar, lebo normalne skolstvo planuju spustit az niekedy 20-30.6. Kvoli maturitam. A auzoskoly su v podstate na rovnakom principe, tak tipujem ze vlada uvolni ich otvorenie spolocne v rovnaky cas.
.