Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Mozem normalne vymenit baterku na trojkovej octe? Netreba nic kodit jak na audi? Nemam kessy ani ine hluposti
Respektive nabijanie, nabijat v aute cez kostru alebo moze/musi von?
Respektive nabijanie, nabijat v aute cez kostru alebo moze/musi von?
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
predpokladam, ze musis nahodit nove parametre cez diag aby ju dobre dobijalo
nabijat mozes aj v aute ale nabijackou nato určenou
nabijat mozes aj v aute ale nabijackou nato určenou
he, porazi ma
treba kodovat
PS: nezabudni tam dat klasicku VRLA bateriu a dalsiu zimu polozis polku jednotiek
PS: nezabudni tam dat klasicku VRLA bateriu a dalsiu zimu polozis polku jednotiek
.
dik dobre vediet. kedze jedine co som dal do googlu bolo agm baterka a uz som bol spokojny ze som si nasiel. revem.
cize ked skape baterka v nejakom modernom vag aute tak len zaparkovat do autorizaku nech mi daju novu.
.
ked ju vyberem a dam nabit, tak sa neblokne nejaka jednotka?
pozeram ze dokodovat ju nebude velky problem, vybrat ale spravnu baterku bude trochu vacsi kedze prd o tom viem
pozeram ze dokodovat ju nebude velky problem, vybrat ale spravnu baterku bude trochu vacsi kedze prd o tom viem
TMBAG7NE8D0009676
dikes. ked som vygooglil oem agm baterku tak sa mi len dolare pretocili cez oci
dikes. ked som vygooglil oem agm baterku tak sa mi len dolare pretocili cez oci
000 915 105 CC - 316€
JZW 915 105 AC - 163,81€ (iba pre vozidla bez PR cisla 7VP, tj bez webasta, prihrev je ok)
Nemam ale skladom ziadnu z nich u dealerov, ani v TT, ani HC, ani BA. Prva je dostupna v Mladej Boleslavi, druha v MB a Cassel
JZW 915 105 AC - 163,81€ (iba pre vozidla bez PR cisla 7VP, tj bez webasta, prihrev je ok)
Nemam ale skladom ziadnu z nich u dealerov, ani v TT, ani HC, ani BA. Prva je dostupna v Mladej Boleslavi, druha v MB a Cassel
.
Presne to je na tom nepochopitelne. Dat 316 za baterku ked to ludom vydrzi 2-4 roky. Kde su tie casy ked stovka stala stovku a stacilo ju prehodit.
.
Paci sa, kup si Skodu 105, ta ti pojde aj na AAA baterie . Ako hocijako sa tu o tom budeme bavit, tym smerom ide kazdy vyrobca, ci sa to niekomu paci alebo nie, zaujimave je, ze pri Tesle nikto tieto veci neriesi .
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Sa skor cudujem nad dovodom ze preco mam riesit nejake kodovanie ci pripajanie sa na RJ s diagnostikou kvoli vymene baterie. Sak tam dam rovnaky typ, napr. AGM s rovnakymi Ah...auto dostane to, co potrebuje a bezi sa dalej
Este som o tom nepocul. Ze by nejake bezpecnostne ficury?
Este som o tom nepocul. Ze by nejake bezpecnostne ficury?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Pisal ti Snake ze nemas kupovat VRLA.
Ved mne je to jedno, len konstatujem. Urcite sa nebudem serkat s vymenou a kodovanim doma. Jedine co som ochotny je obcas dobit ak je to nutne.
Ved mne je to jedno, len konstatujem. Urcite sa nebudem serkat s vymenou a kodovanim doma. Jedine co som ochotny je obcas dobit ak je to nutne.
.