Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
kvoli gretenom a smart nabijaniu
dik, webasto (asi chvalabohu) nemam, a musim to zhanat v DE. ked som buchol to cislo do gugela tak mi vybaflo par ebay predajcov ale v to nemam velmi velku doveru.
https://www.ebay.de/itm/173592981635
je nejaka 3rd party moznost? ked aj nejaka varta, vydrz je aktualne druhorada
kodovanie je minimum, s tou srandou co mam doma to mas za 3 min ked vies co tam vlozit
https://www.ebay.de/itm/173592981635
je nejaka 3rd party moznost? ked aj nejaka varta, vydrz je aktualne druhorada
kodovanie je minimum, s tou srandou co mam doma to mas za 3 min ked vies co tam vlozit
Ma to obmedzenú dobu skladovatelnosti. Vy chlapci asi fakt netušíte co sa v skladoch robí. Kúp kde chceš no. Tvoje auto to je
.
ani to neni kde chcem skor kde musim. 1200km od auta na slovensku by mi bola prd platna
vcera som chcel skusit este ozivit tu staru, ale ako som ju dal na nabijacku tak ani nespustila nabijanie, premeral som ju a mala 4 volty. RIP
neviem kde idem zohat novu, kedze, este raz a pomaly pre nasho miestneho guru, ked som hladal podla oem cisla, naslo mi len ponuky z ebayu, ktorym moc neverim a potom nejake random baterky co neboli ani len efb.
fun fact, brat skusil zavolat do skodovky v LC zeby mi ju preposlal, a povedali mu ceny o 50 euro nizsie. kazdopadne tiez dostupne len vyzdvihnutim v cesku, cize mi to je prd platne.
skusim este s mojim lamavym sprechovanim zavolat do skodovky blizko pri mne v essene, ak aj tam povedia ze nemaju tak budem musiet urobit nieco neslychane, a nejak zistit ktora ne-oem baterka by bola vhodna ako nahrada.
neviem kde idem zohat novu, kedze, este raz a pomaly pre nasho miestneho guru, ked som hladal podla oem cisla, naslo mi len ponuky z ebayu, ktorym moc neverim a potom nejake random baterky co neboli ani len efb.
fun fact, brat skusil zavolat do skodovky v LC zeby mi ju preposlal, a povedali mu ceny o 50 euro nizsie. kazdopadne tiez dostupne len vyzdvihnutim v cesku, cize mi to je prd platne.
skusim este s mojim lamavym sprechovanim zavolat do skodovky blizko pri mne v essene, ak aj tam povedia ze nemaju tak budem musiet urobit nieco neslychane, a nejak zistit ktora ne-oem baterka by bola vhodna ako nahrada.
ja ti nic nepredavam, ja som ti opisal cennikovu cenu danu importerom , cenotvorbu ma kazdy dealer vo svojej rezii . v DE je bateria na druhy den, dnes si ju uz mohol mat, ale nie, treba googlit a heurekovat
Vymena baterie je 50ČJ spolu s RVZ, tzn za polhodinku to mas nahodene u ktorehokolvek dealera.
Vymena baterie je 50ČJ spolu s RVZ, tzn za polhodinku to mas nahodene u ktorehokolvek dealera.
.
napisal si mi ze je v MB a Cassel, neviem co vsetko vies pozret, preto som hned s fleku googlil aby som nieco objednal, nie aby som heurekoval najlacnejsiu cenu.
kazdopadne dik aj za toto info, budem zaspavat trochu kludnejsie, zajtra sa to posefuje. v podstate si zachranil riadiacu jednotku lebo uz by tam letela VRLA baterka
kazdopadne dik aj za toto info, budem zaspavat trochu kludnejsie, zajtra sa to posefuje. v podstate si zachranil riadiacu jednotku lebo uz by tam letela VRLA baterka
preco VRLA baterky odpaluju RJ? kvoli vacsiemu poklesu napatia?
kvoli tomu ze BCM jednotka predpoklada EFB/AGM bateriu, ktora ma uplne inu charakteristiku a hlavne inu zatazitelnost (pri startovani), tzn auto nezobudi cely CAN/FlexRAY okruh ked vie ze ju ma v hajzli. Podpatie je povacsinou horsie nez prepatie, nakolko s prepatim sa rata pri navrhu suciastky. Najviac skapinaju prave motorceky EPB, a to je potom sranda aj nakladat.
.
teraz si nie som isty ci tomu spravne chapem
vrla = obycajna klasicka baterka? alebo niektore agm mozu byt aj vrla?
vrla = obycajna klasicka baterka? alebo niektore agm mozu byt aj vrla?
Tak co uz mate prezute? Ja dnes jedno auto prezute, vyvazene + filter, zajtra alebo po vikende dalsie.
-1 v noci nevadi ked sa nikam nechodi.
-1 v noci nevadi ked sa nikam nechodi.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja uz 3 tyzdne mam prezute.take it easy.msli akciu na zlavomate 10+5€ za komplet kedze mam len plaste
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-1 ráno keď manželka odchádza do práce je dôvod zatiaľ neprezúvať
Spoiler: ukázať
zatial to vyzera ze sa moc jazdit nebude zatial nechavam zimaky a uvidime ked mam spravit za cele leto 1000Km asi to ani nebudem prezuvat, letne mam tento rok na prednej naprave nove to za ten liter ani ciarky z penu nevyderiem ..
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja naopak vyuzivam kapacity servisu, mam vymenene filtre oleje prezute a vybavene ale ja zasa budem jazdit dost hore dole. a 12 rocny hrdzavy touran na 17' lepsie vyzera