jazdenka do 16-17k
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Re: jazdenka do 16-17k
Asi som zuzil výber na civic 1.0 (len by som sa musel povoziť ci zlepšili podvozok) alebo Kia i30 fastback 1.4 ktorá má láka viac, a ak by sa podarila vybaviť nejaká zľava (co čítam, síce z roku 2018 ale dávali dodatočne zľavy okolo 16%) tak by to mohol byť aj nový kúsok
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Civic je dobre auto, ale ako som pisal uz inde... preco by si si za svoje peniaze kupoval trojvalec, ked mozes mat 4 valec za rovnaku cenu? 1.0 a trojvalce nechaj pekne pre fabiu, nova generacia civica je vacsie auto, je to skoro accord 8G.
Okolo 17K najdes vselico...leon, skodovky, i30, ceed... Na to aby sme poradili by si musel uzsie pecifikovat poziadavky.
Tu je priklad https://www.auto-ihned.sk/?VIN=TMBEK6NW7K3017847
DSG 1.5TSI... je to po zlave ale nieco dole este das.
Pripade leaon manual https://stockcars.porscheinformatik.com ... 0121784-SK
...takych aut novych je kopec, 4 valec, turbo a cenovka okolo 17.
Okolo 17K najdes vselico...leon, skodovky, i30, ceed... Na to aby sme poradili by si musel uzsie pecifikovat poziadavky.
Tu je priklad https://www.auto-ihned.sk/?VIN=TMBEK6NW7K3017847
DSG 1.5TSI... je to po zlave ale nieco dole este das.
Pripade leaon manual https://stockcars.porscheinformatik.com ... 0121784-SK
...takych aut novych je kopec, 4 valec, turbo a cenovka okolo 17.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
mozno by som sa este pozrel po 1.4tsi, mozno golf vii po fl
ak nove tak asi stiahnut po tom, co osobne sadne viac ci uz vybavou, testovackou, cenou, treba to ist pozriet
scala mne osobne nesedi, hlavne to povazujem za zbytocne auto popri fabii/rapide, mohli radsej nieco urobit s rapidom ako pusit von novu scalu ale na tej maju zas postaveny cely kamiq, ved pozri Rasta Chvalu ma tam toho dost napriklad taku ceedku po dlhodobom teste
ak nove tak asi stiahnut po tom, co osobne sadne viac ci uz vybavou, testovackou, cenou, treba to ist pozriet
scala mne osobne nesedi, hlavne to povazujem za zbytocne auto popri fabii/rapide, mohli radsej nieco urobit s rapidom ako pusit von novu scalu ale na tej maju zas postaveny cely kamiq, ved pozri Rasta Chvalu ma tam toho dost napriklad taku ceedku po dlhodobom teste
Rapid skoncil, miesto neho je scala ak si si nevsimol, takze vyhod z tvojej vety rapida a pozri sa ci dava potom zmysel
.
- d3Xter
- Používateľ
o tom vsetci vieme, preto som pisal ze s tym mohli nieco urobit ako pustat novy model
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Ono uz samotny Civic 9g má lepší podvozok,ale kedze si spomenul ze si cital Honda fora, určite vieš ze najlepší setup je eibach pruziny a tlmiče bilstein b4,skusil by som este tuto alternatívu,btw mam tiez civic 8g automat a ja som si na tú tvrdosť už zvykol,trasy mam ako ty mesto a dedina tak spotrebu mame cca rovnaku
Spoiler: ukázať
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
No eibach pro kit idem objednávať budúci týždeň, tlmiče som menil minulý rok čiže tie nechám, aj tak písali ze tie pružiny spravia značne viac ako tlmiče... Lebo nejdem hneď predávať civic a kupovať. Je možné že to bude az po korone, možno v zime. Kto vie.
Keď dačo vystrelí za dobru cenu, pôjdem po tom, len si zatiaľ robím prehľad a stále mi najlepšie vychádza i30 fastback vo výbave style, po zľave co dávali dealeri by som sa vedel vojsť do 18k nové, resp nájsť 1 ročnú jazdenku za 15k
BTW ja mam brutálny problém pri vyberte auta lebo veľký faktor hra dizajn. Hold to je údel toho ze som dizajnér a krabica ako golf vii by mi nedala spávať nehovorím ze zle auto, ale dizajnovo je to pre mňa mimoza... Viem, je to hlúposť ale žiaľ je to moje prekliatie.
Keď dačo vystrelí za dobru cenu, pôjdem po tom, len si zatiaľ robím prehľad a stále mi najlepšie vychádza i30 fastback vo výbave style, po zľave co dávali dealeri by som sa vedel vojsť do 18k nové, resp nájsť 1 ročnú jazdenku za 15k
BTW ja mam brutálny problém pri vyberte auta lebo veľký faktor hra dizajn. Hold to je údel toho ze som dizajnér a krabica ako golf vii by mi nedala spávať nehovorím ze zle auto, ale dizajnovo je to pre mňa mimoza... Viem, je to hlúposť ale žiaľ je to moje prekliatie.
U Civicu sa dajú objednať adaptívne tlmiče, ale neviem či aj u 1.0 a ktorá výbava (nové auto samozrejme)
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak automat jasna volba a pozeraj aby malo autohold. nie nemyslim hill assist. mrtvy uhol skvela vec do mesta. mne na tom civicu velmj vadilo nastupovanie ze sedis na zemi. scalu/kamiq?opel crossland?ten zas nema autohold no.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- d3Xter
- Používateľ
pri automate bude vyssia spotreba a vyssia pociatocna suma + potom servis
mrtvy uhol tiez mam ale v meste mi to blika furt prilis vela priestoru vyzaduje ale ma to taky psychologicky dopat, ze ta to zastavi aj keby si uz siel
mrtvy uhol tiez mam ale v meste mi to blika furt prilis vela priestoru vyzaduje ale ma to taky psychologicky dopat, ze ta to zastavi aj keby si uz siel
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Do mesta si kúpiť manuál len aby som mal nižšiu spotrebu? Automat by som si kúpil aj keby som zrovna nejazdil mestom.
Ja mám 10 rokov AT u jednoho auta a ešte som nemal problém - robil som len 2x výmenu náplne. Manuálna prevodovka je v dnešnej dobe blbý vtip
Si môže kúpiť napríklad jazdenku za 14000€ a nie fungláča za 17000€ a môže mať u prdele že to žerie o liter viac na 100km
Na 1000km by bol rozdiel 10l, čo sa rovná napríklad 13-14€ (berme do úvahy bežnú cenu) x 12 mesiacov = nech aj 200€ ročne
Ja mám 10 rokov AT u jednoho auta a ešte som nemal problém - robil som len 2x výmenu náplne. Manuálna prevodovka je v dnešnej dobe blbý vtip
Si môže kúpiť napríklad jazdenku za 14000€ a nie fungláča za 17000€ a môže mať u prdele že to žerie o liter viac na 100km
Na 1000km by bol rozdiel 10l, čo sa rovná napríklad 13-14€ (berme do úvahy bežnú cenu) x 12 mesiacov = nech aj 200€ ročne
- d3Xter
- Používateľ
nikomu som nehovoril ze si ma kupit manual to je na kazdom co si chce kupit, podotkol som len fakty o automate
presiel by som spat na manual bez problemov, lebo automaty su kvoli emisiam nastavene tak ako su na co doplaca cele auto
presiel by som spat na manual bez problemov, lebo automaty su kvoli emisiam nastavene tak ako su na co doplaca cele auto
- d3Xter
- Používateľ
nehovor
ukaz mi ako chces radit manualne napriklad novej octavii alebo golfe kde manual v podstate zmizol, su len padla a D/S kde si to bude radit aj tak po svojom po chvili
ukaz mi ako chces radit manualne napriklad novej octavii alebo golfe kde manual v podstate zmizol, su len padla a D/S kde si to bude radit aj tak po svojom po chvili
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Nekupovať také autá, Octavia + Golf nie je stred vesmíru