beardie napísal: ↑Ut 07. Apr, 2020, 11:35
dendroid napísal: ↑Ut 07. Apr, 2020, 09:57Ako pardon, ale co su to za priblble opatrenia. To nemoze clovek vyjst von s nikym okrem ludi z domacnosti ?
presne tak, aby si nenakazil seba alebo inych
pouzivaj na komunikaciu s okolim online sluzby alebo telefon, tych 6 dni vydrzis
dendroid napísal: ↑Ut 07. Apr, 2020, 10:54LORDKJ - Ak ma mat obmedzenie pohybu nejaky vyznam, tak ho treba urobit tak, aby vyznam malo. Ako tu spominali, obmedzit pohyb na okres, kde sa nachadzas. A obmedzit pocet ludi, ktori sa mozu spolocne niekam vybrat, ak nie su rodina. A hotovo. Nie takuto somarinu.
ved to je uplne jasne komunikovane, zostan doma
este raz pre tupych: ZOSTAN DOMA
nikam nelez 6 dni okrem nevyhnutnych ciest, cize praca a nakupy, nikam inam
este raz pre debilov: ZOSTAN DOMA!
kvoli idiotom ako ty sa neustale sprisnuju podmienky, lebo neviete zostat na nevyhnutnu dobu doma
Daj si pozor na jazyk. Idiot ta doma obuva, vytiera ti rit a umyva zuby. Teda pokial to vobec zvladas sam. Pre debilov ako si ty, si zabudol dodat, ze do prirody smies ist. S clenom domacnosti. Takze ak byvam na private s kamosom, tak s nim smiem ist na bajk. Ked byvam sam a kamos byva v dome oproti, tak uz s nim na bajk nemozem ist. Uzasna logika. Toto vyplyva z toho nariadenia a na toto narazam. Stale mi tu nikto rozumne nevyvratil, co by bolo zle, keby obmedzili stretnutia napr. max 3 ludi a mas to. Lebo prepac, ludia sa stretavali takto doteraz a stretavat sa aj budu. A budu sa aj pocas tychto opatreni, uz len z trucu, lebo sa naseru.
scream napísal: ↑Ut 07. Apr, 2020, 11:45
Mne pride, ze vam to tu poniektorym ide na 3 valce zo 6.
Stretvat sa s kamosom/kamoskou lebo mi je smutno je imho stupidita.
Pre KE/BA obmedzenie plati pre MESTO nie OKRES. Cize, to az taka sranda nie je, prakticky mozes ist maximalne na jazero a anicku..
Ale opat lre pomalsich. V lese asi kontrola nebude, ak bude nikto vam nedokaze, ze ste spolu, ked sa nebudete drzat za pipiki. Rovnako nie je na lesnej ceste vyznacena hranica okresu. Ked pojdem z KVP na lajosku, nobody fucking cares. Ked chcem ist na chatu, idem v pohode dnes pridem v pondelok o polnoci. Ked sa chcem prejst po ulici, pojdem, ked su otvorene obchody, alebo sa tvarim, ze idem do lesa, zoberem si pracovnu zmluvu.
Jedine, co nepojde je beztrestne a bez vysvetlenia prekrocit kontroly na hranici okresu a vyslopavat v skupinach na lavickach.
Scream, ty si tiez nejaky premudrety az az. Este ze tebe to ide na 8 valcov zo 6. Ty ides so zenou na chatu, lebo ti je uz dlho domucka s psickom chodit iba do lesika a ja som stupidny, lebo mam problem doma vydrzat 6 dni bez toho, aby som s niekym pokecal. Niet lepsej vlastnosti ako si nedovidiet na koniec nosa. Ked idem s niekym na bajk, tak si mozno chcem aj niekde posediet na lavicke a dat si pivo. Takze nie, nema vyznam, ze pojdem ja a kamos pojde 3 kilometre predomnou.
Koncim v teme, lebo to tu je ako v kazdej internetovej diskusii, ze ludia s mrnavymi penismi a este mrnavejsimi egami zacnu urazat. A zoci voci by taketo individua ani nemukli.