Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Ak ma pustia budúci týždeň z karantény, tak po 6 týždňoch pôjdem nakopnúť Navaru. Hádam mi nevycucalo čínske rádio baterku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Ja som na vypinanie klimy doteraz kaslal, a este ma to do zadku nekuslo. Na audine mam tiez furt auto, jedine co menim ze v zime preladim na 23 stupnov a v lete naspat na 21
Hentu vec co strieka z laktovky som skusal, lebo ked som kupil oct tak obcas zasmrdla, a pomohlo to, co som necakal cele leto nebol problem. Uvidime zajtra, vsetko poskusam
Hentu vec co strieka z laktovky som skusal, lebo ked som kupil oct tak obcas zasmrdla, a pomohlo to, co som necakal cele leto nebol problem. Uvidime zajtra, vsetko poskusam
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
kabinovy filter nie je predsa na zastavenie smradu mozes ho menit aj kazde dva tyzdne, ked raz zatuhne vyparnik nik s tym neda rady a nepomozu ani peny, ozon, ultrazvuk nic, max na dva tyzdne a smradik je spat preto ju vypinam tesne pred dojazdom
v zime sa tak ci tak nezapne kompresor ked je tusim menej ako -5, takze ju v zime ani nepouzivate skoro
v zime sa tak ci tak nezapne kompresor ked je tusim menej ako -5, takze ju v zime ani nepouzivate skoro
Ved mi ani nic nesmrdi a ked sa tomu nic nestalo na firemnom za 10 rokov...
Vypinam asi tak minutu pred prijazdom, ale nie 10 minut ako by sa malo.
Vypinam asi tak minutu pred prijazdom, ale nie 10 minut ako by sa malo.
.
Klímu som začal vypínať keď som mal manuálnu a začala smrdieť, ale presne ten sprej na lakťovku pomohol, ani som nečakal že to bude tak účinné. Odkedy mám automatickú nesiaham na to a zatiaľ bez problémov.
Chcem sa spytat, plati stale pozastavenie pokut za prepadnutu tk/ek ? 18.4. mi konci. Niektore stanice su v NR zatvorene, ine maju najblizsie terminy jun/jul
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
Podla toho co vraveli na tlacovke ked to zavadzali, tak to malo platit kym neskonci nudzovy stav...
Nejaky napad co by mohlo piskat v pravom zadnom kolese? Piska to len ked sa koleso zatazi(lavotociva zakruta, nalozene auto....)
Celkom vysoky ton, ako ked piska koleso na furiku
Moze to byt lozisko?(na druhej strane ho menili asi 3mesiace dozadu, lebo hucalo...)
Celkom vysoky ton, ako ked piska koleso na furiku
Moze to byt lozisko?(na druhej strane ho menili asi 3mesiace dozadu, lebo hucalo...)
Čo mi hovoril mechanik zvyknú meniť automaticky na oboch stranách, lebo do pol roka zvykne odísť aj druhá strana.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Loziska piskaju ano
A bezne je aj ze na jednej strane odide a na druhej vydrzi dalsich 200tisic
A bezne je aj ze na jednej strane odide a na druhej vydrzi dalsich 200tisic
No mne presne za pár mesiacov odišlo aj druhé, nemenil som obe lebo som mal vtedy finančné suchoty.
No menili iba jedno, lebo lave odislo pri 60k km, tak na zaruku vymenili len to
Cize lozisko, hej? Super.... Bol som v tom ze loziska len hucia, nepiskaju ako stary furik
Cize lozisko, hej? Super.... Bol som v tom ze loziska len hucia, nepiskaju ako stary furik
Hej, len zase to nechceme dat do KE, cize trepat sa na 2 autach do PO, nechat to tam 2dni, zase ist po to...
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Mozes tam mat nejaky kamienok okolo brzd, mne tak piska uz par mesiacov lave predne.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X