kllr007 - to uz je druha vec... ja na home office mam momentalne tolko casu, ze to tu ladim uz cely tyzden z nudy

Ale uz to zacina byt dost OT, tak temu pamete mozme nechat tak. Aj tak si kupi kazdy co chce.
shiro napísal: So 18. Apr, 2020, 17:06 Vykonovo si si o kolko % realne polepsil oproti 3200 CL15-16 alebo 3600 CL16-17?
RAM? Memtest86+ má jednoduchý msi installer, ktorý ti to všetko dá na USB a spraví z toho aj bootovacie zariadenie. V noci pred tým ako by si PC vypol ho len reštartuješ, nabootuješ z toho usb, stlačíš F2 (to bude taký pop-up, že stlač F2 pre forcnutie SMT) a necháš to do rána. Ak po aspoň 8 passoch nebudeš mať žiaden error, tak si doriešil.kllr007 napísal: So 18. Apr, 2020, 19:14 mna osobne unavuje proces testovania![]()
Volneho casu moc nemam a aby som niekolko hodim testoval a dufal ze v buducnosti nepadne.. nope
Ahojte,Andrew007 napísal: Št 16. Apr, 2020, 20:23 Ospravedlnujem sa, v navale pismen som vynechal cpu - ano je to klasicka 3600 .
Nemam v plane pokorit spicku ladovca vykonom, ale aspon sa priblizit k lepsiemu, deklarovanemu vykonu, nakolko mi benchmark vyplul netradicne moc nizke score na cpu .
Skusim vyssie uveden a nasledne dam vediet.
56 euro u nas:loleqboleq napísal: Po 20. Apr, 2020, 20:47 Haha, oni to už aj reálne volajú AF, už to nemaskujú len ako R3 1200 a rozdiel sa prejaví len v PNku. Pekne
Za tých 50-53€ je tu celkom dobrý kúsok pre úplne najlacnejšie zostavy, výborná alternatíva pre tých, ktorí by inak pozerali po 3000G, ktorý je predsa len slabší ako CPU.