Politicka debata
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Politicka debata
A kvoli comu mali PS rast? Kollarovci dostali socialne veci, takze jeden z "ludskych" rezortov maju. Suhlasim s ocakavanym narastom smeru (Pelleho jamky) a prepadom zaludi (uvidime, ci to vytiahnut naspat casom). Spasitelsky pristup matovica evidentne funguje, aj hadzanie viny na urcite skupiny ide dobre.
FVE 12.45 kWp V/Z
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
PS mrtve-nemrtve, ale maju v prieskume min. 2x viac ako Zaludia, ktori nam tu idu vladnut
S kiskom je co? vie niekto? Ako..., vygooglit si to viem, ale ide mi skor o take "suskandy".
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
on politiku jednoznacne zabalil, v strane este asi ma formalne funkciu predsedu, otazka dokedy.
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
druhy Prochazka nic ine, radsej to zabalil...
oslovenie prezident a vsetky pocty mu tymto ostanu keed je viac menej mimo teraz? ci on s tym aj neratal ze bud to vyjde alebo ostanem byvaly prezident
oslovenie prezident a vsetky pocty mu tymto ostanu keed je viac menej mimo teraz? ci on s tym aj neratal ze bud to vyjde alebo ostanem byvaly prezident
Tak mne pripadalo že Kiska ani nechce len ho nejaká skupina do toho tlačí, celý bol nemastný-neslaný, nerozhodný a bez elánu. Naopak Procházka šiel do toho s vervou a za každú cenu. Doslova. To že obe strany hneď po voľbách strmo klesli pod hranicu zvoliteľnosti je síce rovnaký efekt, ale príčina je úplne iná
Spoiler: ukázať
https://www.aktuality.sk/clanok/783711/ ... -zvacsuje/
Zaujímavé, jeden prieskum ukáže pokles a ďalší pomerne vysoký nárast. Povedal by som ale, že stále je to ten lepší prípad, ako vidieť na 1. priečke zlodejský SMER . Za mňa by bolo ideálne, keby si SaS a OĽaNO vymenili percentá, no pri mentalite Slovenska je to asi len zbožné prianie.
Zaujímavé, jeden prieskum ukáže pokles a ďalší pomerne vysoký nárast. Povedal by som ale, že stále je to ten lepší prípad, ako vidieť na 1. priečke zlodejský SMER . Za mňa by bolo ideálne, keby si SaS a OĽaNO vymenili percentá, no pri mentalite Slovenska je to asi len zbožné prianie.
velmi zaujimavo je na tom teraz WTI ropa, ktora sa predava za minusove ceny
https://ekonomika.sme.sk/c/22387766/cen ... ml?ref=trz
Oil crashes 305% to -$36.73 a barrel
https://ekonomika.sme.sk/c/22387766/cen ... ml?ref=trz
Oil crashes 305% to -$36.73 a barrel
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Denný pohyb - BTW ide o futures, takže v princípe zdrap papiera, ale aj tak sila.
www.tradingview.com/x/5dwTjIlf
www.tradingview.com/x/5dwTjIlf
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Cas na liberalizaciu nejakej tretej krajiny sa opat blizi
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No zas pôjdu niekoho oslobodiť
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
To je druhá vec. Taká pitná voda je možno aj vzácnejšia a sme jedna z krajín ktorá jej má hodne.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10