Klimatizacia do bytu alebo len rekuperacia ?
Re: Klimatizacia do bytu alebo len rekuperacia ?
no pockaj klima je ticha? ved ale vonku je 15 stupnov to si jej moc teda zahulit nedal Ci je ticha uvidis cez leto
Ale supr ze si to nakoniec na bytovom poriesil cg.
Ale supr ze si to nakoniec na bytovom poriesil cg.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a cena kompletka matko?co robili problem kto?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Bros, bola pustena na max na skusku pre kondenz a sla v pohodke ticho
cena s dph cca 840, problem robilo bytove druzstvo pol hodinu pred prichodom chlapov ale to je jedno, uz to je hotove, nechcem sa k tomu uz vracat
cena s dph cca 840, problem robilo bytove druzstvo pol hodinu pred prichodom chlapov ale to je jedno, uz to je hotove, nechcem sa k tomu uz vracat
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
kludne do spravy, lebo sam prekyslam na balkon si to dat a jednotku do izby. vies mi pls dat link na tu co si dal a kontakt?tahali aj eletriku?dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Sorry za mensi bump. Nejaka overena firma v KE na predaj+montaz?
ta wind free rada sa mi celkom paci od Samsungu a ze maju aj zabudovane filtre (ci to ma kazda klima)? Len blbe je, ze nemaju na stranke popisanu ich modelovu radu (v com sa lisia jednotky elite/ultra atd)..
EDIT: nasiel som katalog, Comfort ma 'Easy Filter Plus', Avant+Elite 'Tri-care filter'.. ale ci je v tom nejaky rozdiel, alebo len cisto marketing?
Vdaka
ta wind free rada sa mi celkom paci od Samsungu a ze maju aj zabudovane filtre (ci to ma kazda klima)? Len blbe je, ze nemaju na stranke popisanu ich modelovu radu (v com sa lisia jednotky elite/ultra atd)..
EDIT: nasiel som katalog, Comfort ma 'Easy Filter Plus', Avant+Elite 'Tri-care filter'.. ale ci je v tom nejaky rozdiel, alebo len cisto marketing?
Vdaka
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Tak tiez som sa nakoniec rozhodol pre samsung wind-free avant 3,5Kw. Máte niekto skúsenosti koľko kondenzu asi za deň vyprodukuje? Nakoľko to chcem do novostavby, je tam trošku problém s odvodom kondenzu tak rozmyslam, ze to dam odtekat len do nejakej nadoby na balkone...
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
Pytas sa na nieco co podlieha fyzikalnym zakonom, chapes?
Vsetko zalezi od nastavenej teploty, vlhkosti a vstupnej teploty. Nadoba na balkone v lete cca ti stacit nebude pri nastavenych 22c
Vsetko zalezi od nastavenej teploty, vlhkosti a vstupnej teploty. Nadoba na balkone v lete cca ti stacit nebude pri nastavenych 22c
.
- BlackAngel
- Používateľ
chapem, ale tak mozno ma niekto skusenosti kolko to asi v priemere vyprodukuje v priebehu leta za den. No asi to v kazdom pripade budem musiet vymysliet inak.
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
da sa pouzit aj vodne cerpadlo ak nieje spad
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
On má podľa mňa problém kam odviesť kondenz a nie ako
Mám to do kýbla 15l na.balkone a dá sa to len to merkujem
Platí ako písal snake, tj podľa počasia či je vlhko a ako silno klimujes, na druhom byte to mám rurkou z baraku, žena na svojom starom byte klimuje kvázi celý deň času v práci a tiež to.nebol nejaký masívny problém
Ale je to činnosť navyše no, ideálne to nie je
Mám to do kýbla 15l na.balkone a dá sa to len to merkujem
Platí ako písal snake, tj podľa počasia či je vlhko a ako silno klimujes, na druhom byte to mám rurkou z baraku, žena na svojom starom byte klimuje kvázi celý deň času v práci a tiež to.nebol nejaký masívny problém
Ale je to činnosť navyše no, ideálne to nie je
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- BlackAngel
- Používateľ
Tak tak problém je, že ten kondenz viem odviesť len na balkón. Keby to chcem viesť do opadu tak to bude z estetického hľadiska nič moc. Jednoducho som nesúhlasil s tým ako chcel developer riešiť klimatizáciu (cena/umiestnenie), tak si to teraz musím riešiť po svojom. Je mi jasné, že to ideálne nie je, ale tak moc na výber nemám. Dnes som volal aj s jednou firmou ohľadom toho výparníka, čo som spomínal na predošlej stránke, ale moc to neodporúčajú, že to celkom rezonuje a spoľahlivosť je tiež nič moc.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Napadlo mi supnut vyvyseny zahon na balkon a do neho odvadzat kondenz a mas to cim teplejsie tim viac polievas lebo viac chladis. win win.
polievat destilkou je to co chces
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ved dobre ani prva ziarovka nebola idealna ale detaily doladime sry za OT teda heh.