Stavba rodinného domu
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Stavba rodinného domu
Kolko stvorcov travnika a kolko mikrozavlahy?
Ja nechapem ten myslienkovy pochod ktory prinutil jeden manzelsky par preskakovat zakladovy murik, skratit si cestu rovno popod terasu v tesnej blizkosti okna, a este skocit do cerstveho (nastastie uz trocha zavednuteho) betonu, navyse ak by presli este 15m maju to tam otvorene priechodzie... Hlava mi to neberie..kazdopadne zevraj ich svokor videl, zevraj to bol susedov svagor. Idem sa spytat suseda nech ho zavola, snad nebudem v novinach vecer...Breaking, slaughter in the neighborhood..
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
to nakresli tu krizovatku kde mas dom, tazko sa to predstavuje s humorom samozrejme, nezavidim.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ludska hlupost je nekonecna
niečo takéto?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Tak ziadna tragedia, stretol som susedu, ze to bol jej brat, a ze mu vynada ci neni pripeceny. Okej. Povedal som ze keby som ho nasiel vecer na terase tak ani nepozeram a ide dole. Kokos. 40+chlap a taketo kktiny vystraja. Ja neviem ci ti ludia nemaju boha pri sebe, sak elementarna slusnost nejdem niekomu do sukromneho vlastnictva ked ho nepoznam. A urcite ma uz videl tak ja neviem ci mojich 2m a 130kg mu nestaci..ani vizualne...
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
vie mi niekto poslat link na frekvecne menice k cerpadlam? to co som nasiel neviem ci je ono
priamo od Elpumps mi poslali info, ze aj ked ich vodarne maju nasavaciu dlzku 9m, mozem kludne ist do 12m...ako hlbo budem mat presne studnu este neviem
priamo od Elpumps mi poslali info, ze aj ked ich vodarne maju nasavaciu dlzku 9m, mozem kludne ist do 12m...ako hlbo budem mat presne studnu este neviem
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ja som pred tyzdnom daval do kopy cerpadlo na zavlahu a isiel som do Aquamonts. Su to slovaci a hlavne sa to da aj bezproblemovo servisovat.
Nesiel som do frekv. menica, ale do prietokoveho/tlakoveho spinaca, s tlakovou nadobou a komplet material ma vysiel 430€ s tym, ze som si vsetko robil sam. Na vystupe zo sachty (kde bude sachta s elektromag. ventilmi) mam prietok 110 l/min, pri 5,8bar, takze tam mam bohatu rezervu na zavlazovanie zhruba 170m2 travnika a cca 50m mikrozavlahy.
Pozri tu su aj cele sety s menicom: https://www.aquamonts.sk/s-frekvencnym- ... a-aladino/
Nesiel som do frekv. menica, ale do prietokoveho/tlakoveho spinaca, s tlakovou nadobou a komplet material ma vysiel 430€ s tym, ze som si vsetko robil sam. Na vystupe zo sachty (kde bude sachta s elektromag. ventilmi) mam prietok 110 l/min, pri 5,8bar, takze tam mam bohatu rezervu na zavlazovanie zhruba 170m2 travnika a cca 50m mikrozavlahy.
Pozri tu su aj cele sety s menicom: https://www.aquamonts.sk/s-frekvencnym- ... a-aladino/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
riesisli ste niekto plesne na krove po roku? bol som vcera pozriet jeden ani nei rocny dom a tie plesne na krove boli v pasoch,akoby zoradene, asi mokre drevo len teraz zvazujem co dalej ci sa bat ci uz neni vata zaplesneta, nemaju striekanu izolaciu, cena je vysoka no lokalita je fajn, idem dnes este jeden pozriet.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Prosim ta ako casto zalievas tie vavrinovce? Mam nasadenych 60ks, zavlaha mi bezi na Rpi3 + Opensprinkler a chcem si to nejak rozumne nastavit.
Cital som niekde, ze staci 2-3 do tyzdna, 1 liter na kazdych 10cm vysky vavrinovca. Hadice mam 16mm, prietok 2 l/h, len neviem ci to je z jednej dierky, alebo zo styroch
Vpredu mam rocne kruspany a tie mam nastavene na 2 krat do tyzdna, 30min pri 100% zalievke, ktoru si opensprinkler nastavuje podla pocasia.
neviem to odhadnut popravde. aktualne sa mi na nom vyskytla plesen, cize zalievku obmedzujem. mam tam kvapkovu a tak 1-2x za tyzden som to pustal na pol hodinu. kolko to je vody, netusim... asi som nepomohol... :-/
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ak mas kvapkovu, tak mame myslim rovnaku, je to asi standart. Nastavil som zatial 3 krat do tyzdna na 15 min, kedze su len tyzden po vysadbe a ked sa chytia tak to zregulujem este.
Ake mate positky na dom a nehnutelnost (ak nejake mate)? Od akej poistovne a orientacne aka suma?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Akoze ako? Normalne napojis na vetvu a kvapkas