COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Tak co poviete na 4 fazu co bola predstavena na tlacovke? A co vravite na navrh zatvorenia obchodov v nedelu?
.
Ja som si všimol že bankové poplatky idú zase hore, hruoza
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
No niekomu dava zmysel aj pitie Sava, octovanie zahrad, alobal na hlave a nenavist k 5G sietam, tiez im to len niekto preposlal..
Ano, alergie su o nieco rozsirenejsie ako v minulosti, casto su pele a podobne ciastocky len nositelmi primarnych alergenov, ale pred 35 rokmi boli tiez..
Vela robi aj pohodlnost matiek, ktore nechcu deti kojit, odstavia ich po par tyzdnoch na umelu detsku vyzivu..
Spoiler: ukázať
precisti z vnutra, pozabija virusy.
Trump to dokonca odporucal
Trump to dokonca odporucal
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
michalesku kojenim to nie je. Aspon nie vzdy. Ja som sa narodil este v 80. rokoch a bol som kojeny dlho. Dcera bola kojena tiez, cca 2 roky a ma alrgiu tiez. Tie alergie to boli uz davno, len medicina o tom nevedela, respektive volakedy to nevedeli zadefinovat ze teto zdravotny stav, je nasledok nejakej alrgie. Ale toto je OT, tu je tema na Coronu
rado: OMG, vies v akej si teme? co ma bankovy ucet spolocny s touto chrobou?
stiv: zatvorene obchody v nedelu mi nevadia. Nemam problem si nakupit iny den. Aj ked tento vikend som mal skoro pruser lebo v sobotu som zabudol kupit petrzlen a v nedelu som ho nutne potreboval. No este ze mam dobrych susedov
rado: OMG, vies v akej si teme? co ma bankovy ucet spolocny s touto chrobou?
stiv: zatvorene obchody v nedelu mi nevadia. Nemam problem si nakupit iny den. Aj ked tento vikend som mal skoro pruser lebo v sobotu som zabudol kupit petrzlen a v nedelu som ho nutne potreboval. No este ze mam dobrych susedov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
na jednu stranu je zatvorenie obchodov v nedelu fajn, nakupis v sobotu alebo v pondelok, aspon maju aj ti co robia jeden pravidelny den volna
zase na druhu, isto vela ludi priplatok za nedelu deli od moznosti jest cely mesiac alebo nie.
v DE som sa 2x natiahol ked som dosiel na prazdne parkovisko a zvykol som si
zase na druhu, isto vela ludi priplatok za nedelu deli od moznosti jest cely mesiac alebo nie.
v DE som sa 2x natiahol ked som dosiel na prazdne parkovisko a zvykol som si
Takže štát súhlasí aj zaplatiť straty za tých 53 dní čo obchodníci mohli zarábať. Kto káže ľuďom nakupovať v nedeľu? Aknepôjdu ľudia do obchodu, ani obchodník nebude vyhadzovať peniaze na zamestnanca, hruoza, zase len zákazy a príkazy. A že trhová ekonomiku sme si vystrngali
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No uvoľnenie - buď to zostane cca rovnaké alebo začne prudko stúpať. Uvidíme
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
kllr007: nemusi to zacat prudko stupat. Skor budu vznikat lokalne ohniska (podobne ako napr. teraz v AT, kde su nakazene dve vacsie logisticke centra posty - Korneuburg a Wien Erdberg). Ak to ohnisko bude domov dochodcov, tak bude viac mrtvych s vacsou pravdepodobnostou. Drosten o tom mal posledny podcast (v nemcine), kde vravel o hre s tigrom - uvolnime opatrenia, sledujeme situaciu a podla potreby a lokalnosti opat sprisnime opatrenia (celkovo, ak viete po nemecky, odporucam si ho vypocut, celkom dobre to podava: https://www.ndr.de/nachrichten/info/podcast4684.html ).
Na inu temu. Spolocnost Moderna informovala o uspesnom teste mRNA vakciny (Faza 1): https://www.nytimes.com/2020/05/18/heal ... 5ly5pOsrzM
Na inu temu. Spolocnost Moderna informovala o uspesnom teste mRNA vakciny (Faza 1): https://www.nytimes.com/2020/05/18/heal ... 5ly5pOsrzM
FVE 12.45 kWp V/Z
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ja som proti. Na toto sa upozornovalo, ze ked to ujo predseda presadi, ze to tak zostane naveky.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ale potom teda dufam ze v nedelu zatvoria aj tie kostoly, ako k tomu pridu knazi, ze musia robit v nedelu. (sarkazmus, ak to nie je jasne).
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Zatvorenie obchodov bola cisto populisticka vec. To vieme. Vela predavaciek ostalo smutnych, ked boli ukratene o priplatky za nedelu. Poznam aj take, co chodia makat v nedelu do skladu a pripravovat tovar, aby si privirobili.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Nikto smutný nebol, zavrieť v nedeľu sa malo už dávno.