COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Tak koľko mali rokov covid obete? Vieš?
Preto lebo máte 5mil a nie sú ešte tak rozozrateli ako v západe Európe, taktiež faktom ostáva že nás v Londýne strašili že v Londýne to bude padať ako Hnilec hrušky a ukázali sa že secerovychod Anglicka je na tom najhoršie,lebo sú tam chudobnejší a zdravotný stav je nič moc
Preto lebo máte 5mil a nie sú ešte tak rozozrateli ako v západe Európe, taktiež faktom ostáva že nás v Londýne strašili že v Londýne to bude padať ako Hnilec hrušky a ukázali sa že secerovychod Anglicka je na tom najhoršie,lebo sú tam chudobnejší a zdravotný stav je nič moc
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Dánsko ma 5,5 a má 95:1.
Švajčiarsko 8mil a má 219:1.
Írsko 5 a má dokonca 314:1.
Čo s tým má počet obyvateľov? Čo si vymyslíš teraz ?
Švajčiarsko 8mil a má 219:1.
Írsko 5 a má dokonca 314:1.
Čo s tým má počet obyvateľov? Čo si vymyslíš teraz ?
.
Napíš vek tých SK obeti na covid, vieš? Nevieš? A kde bola chrípka H1N1 celú zimu a jar? Zrazu zmizla? Ako som povedal, vyzerá na covid, tak ho má a aj bez pitvy/ dôkazov.
Vieš že.... V USA za každého koho dajú na ventilátor,platia nemocnici $39,600. Ja by som ich tiež dal, za tie prachy aj všetkých, aj tých čo skočili z mrakodrapu
Vieš že.... V USA za každého koho dajú na ventilátor,platia nemocnici $39,600. Ja by som ich tiež dal, za tie prachy aj všetkých, aj tých čo skočili z mrakodrapu
Leon: uvedom si že ani jedna krajina čo si menoval nemá megacities....takže porovnávať sa s inými krajinami pri hustote obyvateľstva.....nedáva zmysel, aj Amerika nebola celá chytena....NYC a ďaleko vzadu zvyšok
Tak ten vek tých zosnulých napíš
Tak ten vek tých zosnulých napíš
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Vek obetí je ÚPLNE NEPODSTATNY.
Zisťujeme odpoveď na tvoju otazku :
Zisťujeme odpoveď na tvoju otazku :
Nemá "megacities", to áno, tak ako Slovensko. Takže prečo má Dánsko 19x viac mrtvych, Švajčiarsko 44x a Írsko 63x ? Pri cca rovnakom počte obyvateľov a bez "megacities".
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No, mam pocit ze vacsina restauracii v nakupnych centrach by si mala pripravit obaly na jedlo, lebo sedadla budu opaskovane .Vo foyeroch obchodných domov musia prevádzkovatelia zrušiť všetky miesta na sedenie. Prenosné treba odstrániť a pevné ohradiť páskou.
V priestoroch určených na konzumáciu jedál a nápojov treba dodržiavať rovnaké podmienky ako v prevádzkach verejného stravovania. Vnútorné detské ihriská a priestory pre voľnočasové aktivity detí treba uzavrieť.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Raddo preco sa stale tocis len okolo umrtonisti a cisel na slovensku? Ci vsetko ostatne keby si zacal brat do uvahy, tak sa tvoja teoria rozpadne? Tento virus dokazal dostat svet na kolena behom par mesiacov kvoli umrtnosti to nebolo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Slusna sr*cka. Budeme jest na autach.faugusztin napísal: ↑Ut 19. Máj, 2020, 18:07No, mam pocit ze vacsina restauracii v nakupnych centrach by si mala pripravit obaly na jedlo, lebo sedadla budu opaskovane.Vo foyeroch obchodných domov musia prevádzkovatelia zrušiť všetky miesta na sedenie. Prenosné treba odstrániť a pevné ohradiť páskou.
V priestoroch určených na konzumáciu jedál a nápojov treba dodržiavať rovnaké podmienky ako v prevádzkach verejného stravovania. Vnútorné detské ihriská a priestory pre voľnočasové aktivity detí treba uzavrieť.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Drive food, ako v mcdonalde, ale nakupia toytoyky a budeme jest v nich. Po odchode vydezinfikuju a pripravia pre dalsieho zakaznika
Nikde tam nie je spomenuté že nemôžu byť miesta na státie
Čiže na stojáka, jak za starých čias
Čiže na stojáka, jak za starých čias
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
tak raddo nam uz dokomunikoval, nastastie
mam pocit ze toho roku sa uz v restike ani normalne nenajeme
mam pocit ze toho roku sa uz v restike ani normalne nenajeme
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
tak toto zase restika nie je skor bude problem nast volne miesto, kedze pocet ludi je dost limitujuci
A samozrejme aj trzby budu znacne mensie ked priestory znizis na polovicu kvoli vsetkym opatreniam.
Odpoved na zatvorene nedelne obchody (ktore mali zavriet uz daaaaavno)
Stop nedeľnému predaju? Kika, Eurovea aj Pepco hrozia prepúšťaním https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/21 ... repustanim
Som za prepustanie. Aspon budu mat viac casu byt doma.
Odpoved na zatvorene nedelne obchody (ktore mali zavriet uz daaaaavno)
Stop nedeľnému predaju? Kika, Eurovea aj Pepco hrozia prepúšťaním https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/21 ... repustanim
Som za prepustanie. Aspon budu mat viac casu byt doma.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ja som velmi zvedavy na tu jesen, ci sa to vrati a znova sa zacne zatvarat