COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
stiv - - > Tí ľudia (predavači) sú v tom nevinne. Oni si tú debilinu ohľadom zatvorených predajní v nedeľu nevymysleli.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
To ano, ale co sa cakalo. Ked raz mas ludi, prrtoze ich potrebujes prave v nedelu a teraz zrazu sa nedelny predaj zakaze, tak su uz nepotrebny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Ďakujeme Ti broslo
.... už som ho skoro mal, už sa chytal na vlastných chybách
.... už som ho skoro mal, už sa chytal na vlastných chybách
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
pozeram ze troll dostan ovocie na tyzden
inac neviete ako je to s tym clovek co umrel vo francuzku v decembri a teraz nasli v jeho krvi Covid-19?
inac neviete ako je to s tym clovek co umrel vo francuzku v decembri a teraz nasli v jeho krvi Covid-19?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nam robili v ramci prace len tie rychlo testy. Z rodiny bol na testoch niekolko krat ale bratranec, nakolko robil na zachranke a prichadzali do styku s ludmi.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
a ako je to pri vstupoch do nemocnic? planujem ist darovat krv, robia testy ci ako?
v nemocniciach len meraju teplotu, rovnako ako aj v nts-ke. teraz u nich funguje objednavanie na urcity cas, tu je k tomu vsetko info: http://www.ntssr.sk/585/usmernenie-pre- ... -2019-ncov
ITX >>> ATX
dnes som bol u zubara 1. krat pocas corona. V podstate 2x kontrola teploty + papier na podpis ze som si neni vedomi toho ze mam covid som musel podpisat, vsade geno na ruky okrem toho v ordinacii pohoda vsetko po starom
Celkom som bol spokojny s tym. doktor nemal ani nic spesl normalne ma spravil ako bezne ved oni nosia rusko vzdy a okuliare podla toho co robi.
... po dlhom case som videl inu zenu ako tu svoju ta jeho sestricka v bielych nohaviciach tam drepovala no veru ... dobre to bolo oplatilo sa vydrzat
pred ambulanciou sa dalo dat otestovat na vlastne naklady ale sak naco.. skor sukromne firmy na tom ryzuju nejaky sirsi zmysel v tom nevidim momentalne uz
Celkom som bol spokojny s tym. doktor nemal ani nic spesl normalne ma spravil ako bezne ved oni nosia rusko vzdy a okuliare podla toho co robi.
... po dlhom case som videl inu zenu ako tu svoju ta jeho sestricka v bielych nohaviciach tam drepovala no veru ... dobre to bolo oplatilo sa vydrzat
pred ambulanciou sa dalo dat otestovat na vlastne naklady ale sak naco.. skor sukromne firmy na tom ryzuju nejaky sirsi zmysel v tom nevidim momentalne uz
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Otec sa dal testovať, ale jeho indikovala všeobecná lekárka, lebo je riziková skupina (vekovo aj diagnózy) a mal nejaké príznaky.
Čiže dobrovoľný platený odber neviem zreferovať, ale ak ťa to zaujíma, tak po indikácii mu dala obvodná číslo kde sa mal objednať na výter, otca objednali na ďalší deň. Po odbere mu povedali nech ďalší deň okolo obeda zavolá ohľadom výsledku, ale ešte v deň odberu večer dostal SMS, že výsledok negatívny.
Spoiler: ukázať
Siel som cez “sluzobny” vchod (postia uz asi kazdeho) a nic sa nekonalo. Pred ordinaciami su dezinf veci na ruky a tot vsjo.
Minule mi merali teplotu s nejakou hrackou a uz som mal byt podchladeny a mrtvy.
.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
tak som si radsej zavolal na transfuzku a objednavat sa uz netreba.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
https://domov.sme.sk/c/22410421/koronav ... ml?ref=trz
To nemohli Androidakom aspon dat APK ? Mohli pustit aspon tych .
To nemohli Androidakom aspon dat APK ? Mohli pustit aspon tych .
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
presne, ja nechapem preco nedali na statnu stranku s formularom rovno apk... a mohli uz testovat aspon na androidakoch, divne... niekto by si radsej kupil android fon, nez tam hnil dalsi den
Tak nepredpokladali že budú čakať na schválenie tak dlho, bohvie kedy to odoslali nikde som sa k tej info nedopátral. IMHO sa čudujem že im to tak dlho trvá, však takéto veci by mali mať prioritu.
Vycapená APK na stránke by nebol dobrý nápad. IMHO 90% bežných ľudí by to ani s návodom od hotline samo nezvládlo, nehovoriac o bezpečnosti a iných súvislostí. Oficiálna štátna aplikácia nemá čo robiť mimo oficiálnych distribučných kanálov. Skôr vidím problém v tom že vôbec oznamovali predpokladaný čas spustenia ak ho nemali potvrdený od Google/Apple. Hej povedali predpokladaný termín nie istý, ale tak vieme ako to chodí, a vidíme ako to dopadlo.
Vycapená APK na stránke by nebol dobrý nápad. IMHO 90% bežných ľudí by to ani s návodom od hotline samo nezvládlo, nehovoriac o bezpečnosti a iných súvislostí. Oficiálna štátna aplikácia nemá čo robiť mimo oficiálnych distribučných kanálov. Skôr vidím problém v tom že vôbec oznamovali predpokladaný čas spustenia ak ho nemali potvrdený od Google/Apple. Hej povedali predpokladaný termín nie istý, ale tak vieme ako to chodí, a vidíme ako to dopadlo.
Spoiler: ukázať