Coupe benzín 3000 +-
Re: Coupe benzín 3000 +-
Ešte aj accord coupé by sa dal splasit, sice starší ale lepšie vybavený ako civic, dodávali sa az s v6. Alebo prelude
Dnes som listoval bazoš. Našiel som tam jeden fiat coupe turbo. Za celkom prijateľnú sumu. Reku zavolám. Chalanisko začne čo všetko je na aute spravené. (Naozaj veľa toho) No potom sa opýtam na chyby. Takže auto keď sa zohreje hádže do núdzaku, a nejakú chybu vypisuje s lambdou. Potom pokračuje, že treba dať turbo na repas. Rovnako dymí, čiže asi z turba ide olej. Čerešnička na torte, som sa pýtal kamaráta čo býva v rovnakom meste či ho nepozná a on že hej. Z videnia. On oturbil sám ten motor, čiže to nie je originál z výroby turbo. Tak ma radosť hneď aj prešla. Veru nebude to také ľahké nájsť, niečo schopné. Samozrejme s tým som počítal... Ktovie, možno sa niečo zadarí
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
fiat barchetta
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Papek napísal: ↑Ut 19. Máj, 2020, 12:49 Civic 7G coupe bolo rovnake v EU aj US. Sedan bol predface v EU aj US, po facelifte iba pre US. US zase nemali 5dv hatchback. Az pri 8G bola kompletne odlisna ponuka pre EU/US.
Civic 8G coupe bude uz cenovo mimo rozpocet, kedze je to Si a tie maju hodnotu podobnu ako RSX. Cize ak coupe, tak by som zostal pri 7G. A ten 8G hatch... ma od coupe veeeelmi daleko.
Ved 8g je typeS, co je 3 dverak, karoseria typeR...
Fiat turbo... Mal si hned povedat, ze sa na aute nechces vozit ale sprtat sa v nom v garazi od rana do vecera
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
type-S je hatch, nie coupe. 8g som mal na mysli coupe pre US trh, ktorych sa najde aj u nas zopar. Ale cenovo su mimo rozpocet.
Tie Fiaty su podla mna zla cesta. Pripadne sa na tom povozit pol roka a poslat dalej.
Tie Fiaty su podla mna zla cesta. Pripadne sa na tom povozit pol roka a poslat dalej.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No pri cene 3000e a rocniku 2000+ sa o coupe v poravom slova zmysle neda bavit. TypeS ma 3 dvere a 5 dverak civic ma maskovane zadne klucky. 103kw by malo stacit.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Golf mkIV 3-dverak?
Nieje to sice coupe v pravom slova zmysle, ale je to hot hatch.
Nieco take je podla mna docela zaujimave:
https://www.autobazar.eu/volkswagen-gol ... 45108.html
Samozrejme zalezi na realnom stave ci nieje nejak velmi prehnity, napravy v poriadku a normalne beziaci motor.
Nieje to sice coupe v pravom slova zmysle, ale je to hot hatch.
Nieco take je podla mna docela zaujimave:
https://www.autobazar.eu/volkswagen-gol ... 45108.html
Samozrejme zalezi na realnom stave ci nieje nejak velmi prehnity, napravy v poriadku a normalne beziaci motor.
Spoiler: ukázať