Áno...
ASUS má 3 roky aj na IČO.
GB i MSI mali tuším 2 roky na IČO. Ale mohlo sa niečo zmeniť.
MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
tak asi tato cast zivota je za mnou
chalan vo fix.it mal takych kondikov mrte, tak to tam napajkoval a, ono to funguje.
a este bol taky legit, ze nevedel zarucit, ze to bude ozaj fungovat, lebo to nemali ako odkusat, tak ze to mam zadarmo.
ale dohodli sme sa, ze ak to pojde, ze ci sa mu ozvem, ja som sa ozval, a vypytal si 20e.
prislo mi to ako dost fer cena, a bolo to este aj o den skor hotove.
o den neskor sa mi ozvali z tej firmy co si sem linkol, bifino, a pytali 42e.
toto je hlavne nepochopitelne pre moju hlavu, ako to mozu firmy takto nechat na zakaznikovy, take velke firmy, co toto nemoze byt pre nich problem.
"nEmAM aKO dOkAzAt, zE sOm tO jA nEspRaViL"
ja hlavne nemam ako dokazat, ze oni to tam napejcu napajkovali napr.
dokym tu budeme v takomto submisivnom stave, firmy pre ktore su toto odpisy do nakladov za 0.0 nic a opravit to tak aby bolo stale v zaruke, sa budu vzdy staviat do pozicie tych ze maju v pejci vsetkych a vsetko.
som velmi zvedavy, ak sa tam nieco posere zaca casom v 2r horizonte, ci mi uznaju reklamaciu.
(ak tam nebudem davat zasa pastu a iny chladic .... -.- )
dakujem vsetkym za pozornost, vase podnety, typy a rady a vsetkym tym, ktori sledovali tuto moju strastiplnu cestu skusenostiami s gigakorporaciami a bavilo ich to az do konca.
chcel by som podakovat hlavne,,,
end of story.
(dufam)
chalan vo fix.it mal takych kondikov mrte, tak to tam napajkoval a, ono to funguje.
a este bol taky legit, ze nevedel zarucit, ze to bude ozaj fungovat, lebo to nemali ako odkusat, tak ze to mam zadarmo.
ale dohodli sme sa, ze ak to pojde, ze ci sa mu ozvem, ja som sa ozval, a vypytal si 20e.
prislo mi to ako dost fer cena, a bolo to este aj o den skor hotove.
o den neskor sa mi ozvali z tej firmy co si sem linkol, bifino, a pytali 42e.
toto je hlavne nepochopitelne pre moju hlavu, ako to mozu firmy takto nechat na zakaznikovy, take velke firmy, co toto nemoze byt pre nich problem.
"nEmAM aKO dOkAzAt, zE sOm tO jA nEspRaViL"
ja hlavne nemam ako dokazat, ze oni to tam napejcu napajkovali napr.
dokym tu budeme v takomto submisivnom stave, firmy pre ktore su toto odpisy do nakladov za 0.0 nic a opravit to tak aby bolo stale v zaruke, sa budu vzdy staviat do pozicie tych ze maju v pejci vsetkych a vsetko.
som velmi zvedavy, ak sa tam nieco posere zaca casom v 2r horizonte, ci mi uznaju reklamaciu.
(ak tam nebudem davat zasa pastu a iny chladic .... -.- )
dakujem vsetkym za pozornost, vase podnety, typy a rady a vsetkym tym, ktori sledovali tuto moju strastiplnu cestu skusenostiami s gigakorporaciami a bavilo ich to az do konca.
chcel by som podakovat hlavne,,,
end of story.
(dufam)
Spoiler: ukázať
Super, som rad, ze si to takto dobojoval! 42 € pytat za takuto banalnu opravu je des. 20 € bolo fajn za take ferove jednanie. Snad uz budes mat pokoj.
Záruka ti už skončila. Neuznali ti RMA (záruka zanikla), takže nič ti uznávať nebudú, ale skús, možno firma ako ALZA v tom bude mať bordel .
Majú nejako ošetrené, keby teraz kúpil čisto novú rozbalil ju, vložil do nej starú a tú vrátil v 14 dňovej lehote?
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Wuut, tak to super dopadlo, gratula Len dva mesiace bez dosky je shit a nie každý by to vydržal.
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ako to viem. Len sa mi ešte nestalo, že by ho kontrolovali keď som vracal tovar.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Tiež môžem potvrdiť, že vždy dôkladne kontrolovali sériové čísla. Je veľa špekulantov a priamo ten pán čo to odo mňa preberal mi povedal, že tam bol minule nejaký človek, ktorý chcel vrátiť niečo čo ani nekúpil v Alze.