COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Nechali by ste sa zaockovat ruskou vakcinou Sputnik?

Ano
29
39%
Nie
46
61%

Celkom hlasov: 75

Používateľov profilový obrázok
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52

Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia

Príspevok od používateľa kllr007 »

Ale ved už máš všetko pootvorené.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
mino_85
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29

Príspevok od používateľa mino_85 »

Odar napísal: St 27. Máj, 2020, 21:30
mino_85 napísal: St 27. Máj, 2020, 19:30 Tu ide o to, že sú ľudia čo si myslia, že sa to dalo ošetriť tak, aby ekonomika neutrpela vôbec, čo si nemyslím.
Prepac, ale toto je IMO blbost. Ono ide o to, ze nakolko mame cisla take, ake mame, tak by sme mali rychlejsie otvarat ekonomiku, ako susedia, kde bola situacia (omnoho) horsia. To je pointa toho celeho. Namiesto toho vyckavame, ako sa to vyvinie u susedov a potom povolime 50 % toho, co spravia oni a vyckavame dalej. Kedy chces povolovat opatrenia? Na jesen, ked zas bude vyssi vyskyt respiracnych ochoreni a pravdepodobne pride druha vlna? :rolleyes:
Veď som ďalej napísal presne to isté, že vzhľadom na situáciu sa malo otvárať skôr... a to, že by to neprešlo úplne bez opatrení je proste fakt. Lebo by tu bolo neporovnateľne viac nakazených a niečo by sa riešiť muselo ako protiopatrenie, nie ako prevencia, tak ako všade inde kde to na začiatku ignorovali. Mám dojem, že si si z toho čo som napísal vybral niečo a dal si to do roviny v akej som to vôbec nepísal.
Spoiler: ukázať
WS/GAMING MB: Asus Strix B650E-F Gaming WiFi CPU: Ryzen 7 9800X3D CPU cooler: Noctua NH-U12A chromax RAM: 64 GB DDR5 Kingston FURY Beast 6000 CL30 VGA: ASUS TUF RTX 3080 PSU: Seasonic Prime Fanless TX 700W System SSD: Samsung 990 PRO 1 TB Storage: Samsung 970 EVO Plus 2 TB + 2x Samsung 860 QVO 2TB Case: Jonsbo U5 Black Case fans: 6x Noctua NF-A12x25 PWM chromax Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 6 LT LCD: LG 34UC88 Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: Mionix Naos PRO Mouse pad: Zowie Gear P-TF X Audio: Creative GigaWorks T20 Series II Joystick: Thrustmaster TCA Sidestick + TCA Quadrant + Add-on - Airbus edition Gamepad: Xbox Elite Series 2

HTPC MB: MSI B150I GAMING PRO AC CPU: INTEL Pentium G4560 CPU cooler: Noctua NH-L12 + Noiseblocker eLoop B12-2 RAM: Crucial 8 GB DDR4 VGA: GT1030 PSU: MiniBox picoPSU-120 System SSD: Kingston UV400 120 GB Data HDD: WD Purple 6TB Case: Silverstone ML05 Milo Case fans: 2x Noctua NF-A8 ULN Remote control: Logitech K400 Plus
raddo
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 12. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa raddo »

angel from hell strana tuto 155 stiahni si subor a kukaj age range kto zomiera
jeden sportovec, jedno dieta...ja sa tu bavim o 90% populacii. nik predsa nebude riesit jednotlivcov, ani percento dane nemas podla toho kto kolko potrebuje aby mu ostalo..vsetci 20% a Matovic neriesi jednotlivcov

ako som povedal, ste ako ten Vilo z neba...aj on chcel aby vsetci plakali........kazdy sa dozije tolko ako sa o seba stara v podstate.

vy chcete mat spolocnost kde sa v kuse bude dodrziavat 2m?

este raz 8 mld ma svet zomrelo 350k za 6-7 mesiacov a mi sme tu uz ako kralici a sliepky uzamknuty a riesime blbosti, ja si myslim ty co chcu sa volne pohybovat nech idu a ti co sa boja nech ziju online.
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

Pani mate tu trolla.tu ide o energiu,ziadna pravda.Staci si uvedomit co za argumenty pouziva. Cim vacsiu blbost,tym viac reagujete,pretoze chcete argumentacne vyhrat. Pouziva vasu jesitnost proti vam. Sa cudujem,ze tolko vas sa tu necha manipulovat a oberat o energiu a cas.
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

raddo napísal: St 27. Máj, 2020, 21:46este raz 8 mld ma svet zomrelo 350k za 6-7 mesiacov
Tak ideme znova :

(dáta z pred týždna, lebo sa mi to znova nechce lustrovať)

Dánsko ma 5,5 miliona ludi a má 95:1 milionu
Švajčiarsko 8mil a má 219:1 milionu
Írsko 5 miliona a má dokonca 314:1 milionu

Takže prečo má po tvojom spomínanom pol roku Dánsko 19x viac mrtvych, Švajčiarsko 44x a Írsko 63x ? Pri cca rovnakom počte obyvateľov ako slovensko bez "megacities" ? A Slovensko má 5:1 ?

Ak si aspoň troška inteligentný človek, dokážeš zodpovedať na túto hornú otázku ?
.
raddo
Používateľ
Používateľ

Per: :good: :good: si ma precital ale z tymi chorymi a starymi je to pravda.

Leon: lebo nie su rozozrati ako v UK a USA, a co taka india, tych je este menej mrtvych voci 1.4mld ,
co sa tyka tych krajin teraz sa pochval kolko sme stratili na jeden kus a kolko oni..Dansko Swiss..atd

tu mate v hlave ze kazdy kovid = smrt alebo 3 tyzdne v horuckach..napriek tomu ze vsade sa hovori ze 4 z 5 ani nebudu vediet o tom, takze mame 80% populacie vyriesene.....zvysok 20% je v ktorej ostavaju stari a chori vrodene alebo vytvorene problemy, ktore neriesim.

8mld a keby ubudlo len 10 mil aj tak by si ti nikto nevsimol v globale......ale kvoli medialnehmu virusu zavriet skoly ked na to deti nezomieraju nedava to zmysel
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ciže v Taliansku sú tiež rozožratý ľudia? Tam je 547:1. Čo Francuzsko. 438:1. A Belgicko? Tam je to až 808:1. Tam sú tiež rozožratý ľudia?

Čiže kde nie sú prežratý ľudia? Okrem slovenska a japonska všade? :D Aby ti to sedelo k argumentom ...
.
raddo
Používateľ
Používateľ

Lifestyle diseases include atherosclerosis, heart disease, and stroke; obesity and type 2 diabetes; and diseases associated with smoking and alcohol and drug abuse. Regular physical activity helps prevent obesity, heart disease, hypertension, diabetes, colon cancer, and premature mortality.
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

daj si do poriadku podpis, lebo ti ho dam do poriadku ja :)

.
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ty musíš byť dosť trafený na hlavu. Celkom Ťa aj ľudujem. Nie, že nedokážeš zodpovedať položenú otázku, ale už si nejdeš len jedno cez druhé, ale siedme cez tretie ...
.
raddo
Používateľ
Používateľ

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

vam nerobi problem chodit po obchodoch s nahubkom? mne teda by vadilo. a monitorovat cez telefon.......sak si pozri ze nahubok nepomaha ale skodi, nikdy som nepochopil ludi v aute a mali rukavice na volante.. co budeme robit na jesen?
kde je virus h1n1?
preco su registrovani ako covid death ktori zomreli na infkt ale mali kovid v krvi..?

ako vas budu monitorovat na dialku.....a laserom vam namieria na celo a skontroluju teplotu, a mas vyssiu uz bude kovid suspect...co sport......toto nie je o mrtvych ale ako budeme zit po korone a ako politici nas budu do vselicoho nutit...nemas nahubok..1700 eur pokuta.....to preco?

zachvilu futbal bude 7+1 a basketbal iba 3...a box bude jeden na robota s roznymi levelmi....

a praca z domu, ziadne cestovanie, cely den v pyzame, kuchyna chladnicka za rohom...a toto nie je o SK aale ako sa poddame novemu stylu zivota len preto ze vsetci su po kakani z virusu co zabil za 7 mesiacov 350k ...... :wallbash: :wallbash: :help: :help:
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

raddo napísal: St 27. Máj, 2020, 22:57z virusu co zabil za 7 mesiacov 350k
úplne sa skúsim spýtať z posledného ako malého decka.

Vieš mi aspoň povedať, resp chápeš, že prečo je len 350k? :D :D :D
.
raddo
Používateľ
Používateľ

ano, lebo AFRIKAZIA NIE JE ROZOZRATA LEBO SAMA CHUDOBA, BANGLADESI SU tak spinavi ze o nich sa korona ani neotrie. Mylim sa?
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Veru máš pravdu, na smradľavých ľudí ani nepozerá :D Vyriešil si to :D
.
raddo
Používateľ