BiFino napísal: ↑St 27. Máj, 2020, 20:56
Pekný minimalistický build
až žasnem, že ako si to tam všetko vtesnal. Zdroj je tiež semi-pasiv ak som dobre pozeral. Nie je moc hlučný v záťaži?
v plnej zatazi je to najhlucnejsi komponent v celej zostave. aj som zvazoval ze vymenim fan za noctuu, ale vzdy ma to nejako prejde a hovorim si ze zaruka je prednejsia. ale raz to nevydrzim a spravim to
PROMETHEUS napísal: ↑St 27. Máj, 2020, 21:23
pekne len skoda ze chyba io shield. inak ten ventilator na spodku aj ma nejaky efekt na teplotu?
IO shield som mierne ohol v zostave predtym, tak tam nesedi uplne ako by mal a hrka hore dole, tak som ho tam ani nedaval. fan naspodu by mal spravit asi 5 stupnov dole na grafike, ale netestoval som to bez neho.
patro16 napísal: ↑St 27. Máj, 2020, 21:26
ten io shield chyba podla mna schvalne aby mala ta noctua na cpu dostatocny odvod tepleho vzduchu ktory tadial vyfukuje von a chladi tak zaroven aj vrm, hoci by bolo zaujimave otocit ju opacne, mozno by mal cpu lepsie teploty.
ako to mam teraz je najlepsie co sa z ghosta da ziskat, este lepsie by boli 2 exhaust fany navrch co zrazia teplotu o dalsich 5 stupnov dole +-. IO shield som vysvetlil o par riadkov vyssie
loleqboleq napísal: ↑St 27. Máj, 2020, 22:55
K S1 nedávajú nožičky? Ten Sterrox na spodku ako výfuk ma mätie..
nozicky su, len je to fotene na makkej podlozke tak sa to zaborilo dovnutra
ale len par mm na vysku. sterox som uz mal v zostave predtym, inde sa nezmesti tak isiel dole pod zdroj. v tak malej case to spravi dost rozdiel