Pekna, na kolko ta vysla? Co tam das za keycaps a switche?
Čo ste si kúpili?
Re: Čo ste si kúpili?
288e bez switchov a keycaps. Mám k tomu ale navyše ešte jednu plate a jednu PCB (dokopy teda 1xPolycarbonate, 1xFR4 + 2xPCB).
Do PC plate pôjdu Tangerines R2, do FR4 ešte nemám vybrané. Keycaps nateraz MT3 Serika, ale prestrieda sa tam aj GMK Olivia++, GMK MoDo Light, GMK Redacted a možno aj nejaké ďalšie ak to medzičasom nevymením za niečo druhé
Do PC plate pôjdu Tangerines R2, do FR4 ešte nemám vybrané. Keycaps nateraz MT3 Serika, ale prestrieda sa tam aj GMK Olivia++, GMK MoDo Light, GMK Redacted a možno aj nejaké ďalšie ak to medzičasom nevymením za niečo druhé
ITX >>> ATX
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
uz pomaly 10 rokov nekupis notebook s normalnou klavesnicou (posledny bol asi thinkpad T420 odvtedy to ide rapidne dole, vrchol stupidity nastal ked power tlacidlo zacali presuvat do klavesnice), uz roky neexistuju ani normalne desktopove ktore by mali nejake uzitocne klavesy navyse, a ono to realne taketo nieco sa za predatavat za 300+ eur... zajimalo ma ako sa cez to davaju klavesove skratky ako Win+Shift+S alebo Alt-F4
Spoiler: ukázať
noo normalne, stlacim win, potom shift a potom s F4 je ako fn+4, takze alt, potom fn, a na koniec 4.
ale mam aj mensiu kde je tlacidiel este menej
ale mam aj mensiu kde je tlacidiel este menej
ITX >>> ATX
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Ja mam chicony KB9885 a ide jak veter...uz som sa pohraval, ze to vymenim, ale nie...aj ked zena hovori, ze ked vyklepem odtial vsetky otrusinky mozem ju dat do muzea
- molnart
- Pokročilý používateľ
aha, chapem. pripadne si kupis take styry a budes mat vsetko po ruke
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
molnart: aktualne mam Logitech MX keyboard, s ktorou nemam ziaden problem. Co sa kvality klavesnice tyka, aj microsoft surface keyboard je velmi fajn (odskusanu mam len tu priamo k surface, ale aj tie externe su vraj pocitovo identicke). Pracovne mam Lenovo X280 a tam by som tu klavesnicu ohodnotil asi o stupen horsie oproti tej Logitech MX.
FVE 12.45 kWp V/Z
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
300e za klavesnicu, by mi muselo dobre slahat
- molnart
- Pokročilý používateľ
a realny prinos toho je? akoze ja som jeden z tych ktoremu technicke veci vedia sposobit orgazmis, ale zasa odtal-potal
doobry pocit, zvuk a dizajn. pomer cena/vykon je samozrejme nezmyselny co sa tyka praktickeho vyuzitia.
ITX >>> ATX
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
aspon sme sa dozvedeli nieco nove
Ja som si hneď na začiatku karantény kúpil tohoto "drobca", po úpravach to lieta 90 KM/H merané cez GPS
https://imgur.com/gallery/TpaBHQo
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
2 kusy tychto drobcov hned ako ich naskladnili https://www.alza.sk/patriot-viper-4-bla ... 855968.htm
- molnart
- Pokročilý používateľ
ako ho ovladas pri tej rychlosti? to uz predpokladam na to velmi ani nedovidis, ci? ale moze to byt dobra sranda, ovladat to z auta na dialnici, namontovat na to vybusinu a odpalit to pod nejakym busomMarek125 napísal: ↑Ne 31. Máj, 2020, 21:42 Ja som si hneď na začiatku karantény kúpil tohoto "drobca", po úpravach to lieta 90 KM/H merané cez GPS