to je skratka klamstvo, nie je to z poctu vyliecenych, je to z poctu neaktivnych pripadovv nepripravených krajinách ako Taliansko zomrelo 17% ľudí z celkového poštu vyliečených, alebo 37% v Belgicku
takze pre vysvetlenie:
Taliansko ma podla worldometru (as of 9.6.2020) celkovo 235278 otestovanych pripadov, pricom z toho je 33964 mrtvych, to je 14,4 % z otestovanych
realnych pripadov je ale vyrazne viac, lebo podla viacerych studii ma priznaky len asi 30-40 % ludi, takze realna smrtnost nie je 14,4 %, ale vyrazne menej, prizvukujem vyrazne
Belgicko ma podla worldometru (as of 9.6.2020) celkovo 59437 otestovanych pripadov, pricom z toho je 9619 mrtvych, to je 16,2 % z otestovanych
realnych pripadov je ale vyrazne viac, lebo podla viacerych studii ma priznaky len asi 30-40 % ludi, takze realna smrtnost nie je 16,2 %, ale vyrazne menej, prizvukujem vyrazne
tie tvoje ucelove klamstva o 37 % tu viac, prosim, nedavaj
dalej, smrtnost a umrtnost su 2 rozne veliciny, snad nie je potrebne ich opat vysvetlovat
dalej, umieraju prevazne ludia s viacerymi diagnozami, ktori nezomreli pocas poslednych 2 rokov, pretoze boli mierne zimy a chripka sa takmer vobec nesirila, zdravi ludia pod 50 takmer nie su ovplyvneni, medzi 50 a 65 len v obmedzenej miere, i z dovodu, ze tito starsi uz nemaju 100% zdravie
dalej, uzavretie hranic a nasledny ekonomicky prepad je neproporcny voci mnozstvu zomrelych, pretoze pocas silnejsich chripkovych epidemii zomrelo viac ludi ako pocas aktualnej pandemie
jediny rozdiel je v tom, ze tato panika je podporovana vladami a novinarmi, pricom trpiet budeme este peknych par rokov kvoli par desiatkam blaznov, a statisicom vypatlanych debilov neschopnych porozumiet jednoduchym datam, ktori blaznov podporovali a ich hoaxy sirili
pri predchadzani sirenia stacilo obmedzit zhlukovanie ludi, dodrziavat hygienicke nariadenia a v pripade identifikacie choreho dohladavat ludi, s ktorymi sa dana osoba stretla, viz Taiwan alebo J Korea
dufam, ze sa podnecovanie paniky bude trestat a myslim to uplne vazne