Aký obal na phone používate?
Re: Aký obal na phone používate?
jasne to mi je jedno aké bude len nech sa neškriabe displej to splní pravdepodobne každé
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Tie skla maju zivotnost? Myslel som, ze to vydrzi aj 2 roky kym ho niekto nerozbije.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
no vsak jasne ze ano .... sklo ti nevybuchne samo od seba len tie nillkin skla ked mi prasknu , tak ich viem normalne dalej pouzivat az kym sa mi nezacne drobit kraj, nevidno na nich ze su prasknute poriadne
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
iPhone striedam už cca 10 rokov. Najprv som kupoval v iPshope. Potom iStores, Alza a AliExpress. Fake apple z ali nie vždy sedel na audio jack, ale transparentne obaly Nillkin boli vždy OK. Originál Apple sa mi silikón asi 2 x natrhol, praskol v rohu. Koža vydrží, len sa oškrie, ale za mňa lepšie. Z Alzy UAG tie sú super, ale najmasívnejšie. Mal som aj Spigen a OK. Ale preferujem originál, v akcii mám teraz kožený tmavo zelený na 11 Pro max. Skoro rok a OK.
Inak z Ali som mal fake kožený akože Apple a odčnievalo sklo, takže kryt musel dole a nesedel, ani otvor na jacka. Ale to bola verzia tuším 5S, pri X verzii bol problém sklo a kryt.
Inak z Ali som mal fake kožený akože Apple a odčnievalo sklo, takže kryt musel dole a nesedel, ani otvor na jacka. Ale to bola verzia tuším 5S, pri X verzii bol problém sklo a kryt.
Uz tretiu generaciu Iphonu obliekam do Pitaka Air Case, tenucky, lahky a dobre spracovany. Nechrani display. Zatiak mi sklo prasklo len na Iphone X ked mi padol na hranu.
Asus Zenbook Duo Pro