HP repasy?
HP repasy?
ma niekto oblubene/overene miesto kde sa daju kupit ultra-slim/small form faktor repasovane HP kancelarske stroje? musim zohnat nieco ozaj lacne, idealne v slusnom stave a so zarukou, a zhodou okolnosti nemam nic poruke.
cokolvek s intel dvojjadrom, jeden pci-e 1x slot, a dostatocne stare aby to podporovalo win7, inak netreba nic, pamati a diskov mam kopy. cena tak do 75e.
cokolvek s intel dvojjadrom, jeden pci-e 1x slot, a dostatocne stare aby to podporovalo win7, inak netreba nic, pamati a diskov mam kopy. cena tak do 75e.
Naposledy upravil/-a ps47 v So 20. Jún, 2020, 10:56, upravené celkom 1 krát.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: HP repasy?
mbtech, bigon...skus popozerat, mozno daco najdes.
ale 75e mi pride ako dost drasticka poziadavka, aj na repas pc.
ale 75e mi pride ako dost drasticka poziadavka, aj na repas pc.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
to najskôr bazoš,pochopiteľne bez záruky...tam sa vieš dohodnúť na konfigu pc...za 75€ by bol aj repas úplná starina a ultra sff sa nevyskytujú nejak často...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Trochu ma zaskocilo to pomenovanie "workstations", takto sa oznacuju stroje na narocnejsiu pracu a len velmi malo ich bolo kompaktnejsich.. A v podobnych cenach uz vobec nie..
Nejaky dovod, preco to musi byt zrovna HP? Fujitsu aj Dell maju takisto schopne SFF/USFF pocitace..
Prave Fujitsu som parkrat videl v podobnej cenovej hladine aj v normalnej distribucii, ale naposledny niekedy zaciatkom roka.. Ak to nepotrebujes "vcera", tak mozes sledovat aj vtdata.sk, z casu na cas sa objavia (a take lacne aj velmi rychlo vypredaju).. Najlacnejsie aktualne toto:
https://www.vtdata.sk/lacny-pocitac---p ... -3020--218
Ako pise pepkopav, ked upustis od zaruky, na Bazosi take PC pravdepodobne zozenies skor a bude sa dat dohodnut aj na pripadnej kupe bez RAM a HDD..
Nejaky dovod, preco to musi byt zrovna HP? Fujitsu aj Dell maju takisto schopne SFF/USFF pocitace..
Prave Fujitsu som parkrat videl v podobnej cenovej hladine aj v normalnej distribucii, ale naposledny niekedy zaciatkom roka.. Ak to nepotrebujes "vcera", tak mozes sledovat aj vtdata.sk, z casu na cas sa objavia (a take lacne aj velmi rychlo vypredaju).. Najlacnejsie aktualne toto:
https://www.vtdata.sk/lacny-pocitac---p ... -3020--218
Ako pise pepkopav, ked upustis od zaruky, na Bazosi take PC pravdepodobne zozenies skor a bude sa dat dohodnut aj na pripadnej kupe bez RAM a HDD..
Spoiler: ukázať
ano, zla volba slova, bolo to myslene ako kancelarske pc, neviem preco mi to tam vliezlo - opravene.
napriklad nieco taketo (prvy link na google) by vyhovovalo uplne: https://www.furbify.sk/pocitac-hp-compa ... ff-1603624 (dva roky zaruka, rozmery v pohode, pci-e 1x wireles sietovka tam vlezie, youtube 720p to da, gmail tiez, viac netreba). nikdy som ale takto pc nekupoval, tak zistujem ci sa nemam niecomu vyhnut (v zmysle "z toho shopu nekupuj, ich repasy vyzeraju akoby po nich presiel pluh" atp).
napriklad nieco taketo (prvy link na google) by vyhovovalo uplne: https://www.furbify.sk/pocitac-hp-compa ... ff-1603624 (dva roky zaruka, rozmery v pohode, pci-e 1x wireles sietovka tam vlezie, youtube 720p to da, gmail tiez, viac netreba). nikdy som ale takto pc nekupoval, tak zistujem ci sa nemam niecomu vyhnut (v zmysle "z toho shopu nekupuj, ich repasy vyzeraju akoby po nich presiel pluh" atp).
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ked citam ten popis neviem ci pre dany ucel sa nehodil viacej nejaky jazdeny ipad. youtube aj gmail budu na tych 10 rocnych kompoch kruty trest, minimalne SSD budes musiet dokupit tak ci tak...
nie, je treba desktop, resp monitor a klavesnicu/mys. ssd tam samozrejme dam - trest to nebude tak ani tak, ten clovek momentalne ide na niecom este starsom (1st gen c2d, 3GBram), a keby to nezacalo zomierat, tak by na tom bezal dalsich 5 rokov.
ak hodim pamat na 8Gb (hp elite8000 podporuje az 16, ak dobre citam), tak to moze s trochou (ne)stastia byt doslova na zvysok zivota.
ak hodim pamat na 8Gb (hp elite8000 podporuje az 16, ak dobre citam), tak to moze s trochou (ne)stastia byt doslova na zvysok zivota.
- michalesku
- Používateľ
C2D bude v 2020 trestom stale, hladal by som minimalne Sandy Bridge, aspon i3..
podcenujete nepotrebnost vykonu pre dochodcov, chalani. a tenkost ich penazeniek.
necham to tu do pondelka (mozno niekto poradi iny shop lebo xyz), a potom myslim vezmem tu elite8000 - za 49e je to parada. dalsi stroj v poradi je elite8200, ale to je uz cez 100e, a i5 je uplny overkill.
necham to tu do pondelka (mozno niekto poradi iny shop lebo xyz), a potom myslim vezmem tu elite8000 - za 49e je to parada. dalsi stroj v poradi je elite8200, ale to je uz cez 100e, a i5 je uplny overkill.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
nedávno som z bazoša kúpil od pána pc zo žilinskej KIE niekoľko ks sff pentium g630,4gb ram,komplet bez disku po 11€ ...doložíš SSD a máš pc na bežné používanie...čoskoro by mali byť nejaké pc opäť v ponuke...boli to HP...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- michalesku
- Používateľ
Skor Ty podcenujes vyvoj platforiem ako YouTube a pod.
Nehovorim, ze mas kupit drahsie, ale radsej pockat, kym sa objavi za tu cenu lepsie..
Posledne C2D repasy som predaval okolo r. 2013, ak si dobre pamatam a aj to len do kancelarii na obycajnu pracu bez multimedii..
Par kurzov pre seniorov som oducil, na staticke veci to sice stacit bude, ale C2D na videa uz fakt radsej nie..
Nehovorim, ze mas kupit drahsie, ale radsej pockat, kym sa objavi za tu cenu lepsie..
Posledne C2D repasy som predaval okolo r. 2013, ak si dobre pamatam a aj to len do kancelarii na obycajnu pracu bez multimedii..
Par kurzov pre seniorov som oducil, na staticke veci to sice stacit bude, ale C2D na videa uz fakt radsej nie..
tak to bol vyborny kauf, to sa casto nevidi - bazos som vcera pozeral, ale nic ma nezaujalo.. ale dobre, skusim znova, a aha, dnes tam akurat nieco nabehlo, cena dobra, parametre sedia, a dovoz v BA zdarma. takze mam po probleme - ako stale hovorim, treba mat stastie.
vdaka za input.
vdaka za input.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
dnes je c2d skôr ako historicka hodnota, este dajme tomu ak mas nejaky vysoky model q9650 apod.
umna plati ze na bezne pouzivanie ide aspon sandy brigde i5 a vyssie
este ta i3 ltt
a myslim ze sa aj zmestis pod 100eur ak nieje problem pockat zopar dni a pozerat ponuky
umna plati ze na bezne pouzivanie ide aspon sandy brigde i5 a vyssie
este ta i3 ltt
a myslim ze sa aj zmestis pod 100eur ak nieje problem pockat zopar dni a pozerat ponuky
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Neviem pozeral by som sa radšej po nejakých novších architektúrach hoc úplne lowendy.
Toto máš dobrý deal
https://pc.bazos.sk/inzerat/112903301/h ... zaruka.php
Toto máš dobrý deal
https://pc.bazos.sk/inzerat/112903301/h ... zaruka.php
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
jj, nasiel som skoro presne taky, akurad bez ram a hdd co nie je problem - ramky sa mi tu nejake valaju a disk aj tak budem davat ssd.