Pokuty, pokuty, pokutky :D
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
Ja mam este neaktualizovane mapy a na rychlostnej svieti 130 tak sa toho drzim.
Ale je to chaos. 90-50-80-60-90-50. Retardi.
Ale je to chaos. 90-50-80-60-90-50. Retardi.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
d3Xter : Veď ja len vravím ako by sa to najrýchlejšie a najľahšie vyriešilo vymenením 2 sprostých značiek a je po probléme. Nemusia dialnicu (ale aj keby dali tak by znova platila 90ka v meste), ale skôr to poriešia týmto :
Neverím že tam nadobro nechajú 50ku.Dopravným značením, ktoré upravuje maximálnu povolenú rýchlosť, môže byť rýchlosť na oboch typoch ciest lokálne znížená alebo aj zvýšená.
.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
waze vraj ukazuje uz dobre
ano staci vymenit znacky, sice ne za dialnicu lebo to nemozu, ale za novu modru, ale kdesi som cital, ze nikto este nedal nato ziadost ale pokyn na meranie uz bol....nebude tam zrejme 50, dufam, ale pocitam 70 ako v PO na obchvate
ano staci vymenit znacky, sice ne za dialnicu lebo to nemozu, ale za novu modru, ale kdesi som cital, ze nikto este nedal nato ziadost ale pokyn na meranie uz bol....nebude tam zrejme 50, dufam, ale pocitam 70 ako v PO na obchvate
Nova modra nic neriesi
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Presne. Preto som pisal o dialnici.
Ta 50 je tam teraz presne prave kvoli modrej s autickom - cesta pre motorove vozidla. Nova modra je 50ka v meste a nie 90. Akurat tam je este stara znacka.
Preto ak tam nedaju dialnicu tak bud upravia rychlosti podla toho horneho quoti com som postoval alebo budeme chodit 50
Ta 50 je tam teraz presne prave kvoli modrej s autickom - cesta pre motorove vozidla. Nova modra je 50ka v meste a nie 90. Akurat tam je este stara znacka.
Preto ak tam nedaju dialnicu tak bud upravia rychlosti podla toho horneho quoti com som postoval alebo budeme chodit 50
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
dialnica to nebude nikdy, su tam semafory a zebry. na mieste kde ma namerali 50tka aj ma opodstatnenie, ten usek je mimo koronu stale upchaty, v noci neprehladny a nehody bezne, mohli by tam ale zavesit znacku 50 aspon kym zhanaju novu stvorcovu znacku.
Drahovskeho clanok pise presne co sa deje, su 2 roky dokedy nahradia nove stvorcove znacky stare obdlznikove, zatial obdlznikove maju vyznam novych stvorcovych (cim viac nad tym uvazujem, tym menej mi to dava zmysel, co sa tym zmeni k lepsiemu?)
ak vidis modru dialnicu, tvaris za, ze vidis zelenu 130/90. ak vidis modre auticko, musis spozorniet, lebo uz plati 90/50.
takze prichadzas z PO do KE, pri budimire ides zo 130 na 90 z dialnice na cpmv, na znacke kosice pod tahanovcami ides na 50!, lebo cpmv v obci a najblizsia 80 znacka je ak sa nemylim az po 500m, za zjazdom z darg. hrdinov, potom uz podla znaciek 60, 90, 70, znova 50, 70, 90, 70, 90, na semaforoch 50 az po VSS
4 roky som chodil do KE denne a nebol problém.. ale je fakt, že to boli roky 2008 - 2012 ... nikdy žiadna nehoda..
Priznám sa, že po tom obchovate do Prešova som parkrát v noci valil asi 160..
Priznám sa, že po tom obchovate do Prešova som parkrát v noci valil asi 160..
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
DanOne ides si svoje stale ja som nikde nehovoril ze v KE je dialnica, ale ze povodne znacky su teraz brane ako dialnica, tym padom ak vidis tu znacku, teoreticky by si sa mal riadit predpismi na dialnici nie? bullhsit ale co narobime a vypadava ti fakt, ze tuto cestu preklasifikoval Ersek na cestu prvej triedy, ziadna rychlostna, ziadna dialnica...cely tento zmatok je len kvoli znackam, ak by ich len dali dole a ziadne ine nedali spat, bol by svaty pokoj a vsetci by vedeli ako treba ist
podla spravnosti by si mal ist 90/50 od Budimira po Sacu
Cagej, obchvat do Presova je co vlastne? obchvat KE? obchvat PO? ci cesta z KE do PO?
asi to tu treba ukoncit lebo sme off topic, riesilo sa to uz aj vo vseobecnej diskusii
podla spravnosti by si mal ist 90/50 od Budimira po Sacu
Cagej, obchvat do Presova je co vlastne? obchvat KE? obchvat PO? ci cesta z KE do PO?
asi to tu treba ukoncit lebo sme off topic, riesilo sa to uz aj vo vseobecnej diskusii
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Za nadjazdom meraju 50tku z pripajacieho pruhu z jazera Tam je taka fajna lavotociva za ktorou kazdy pridal alebo uz aj v tej zakrute skusa kolko da podvozokDanOne napísal: ↑Ne 21. Jún, 2020, 20:15 Merali za nadjazdom (rovno/vpravo) a znacka tam stale je presne ako to vidno na streetview. RC a CPMV je to iste. Este existuje dialnica. Cely problem spociva v znizeni maximalnej povolenej rychlosti o 40km/h bezo zmeny znacky (biele auto na modrom pozadi).
Ako je to s pokutovanim EK/STK? Vsade citam, ze policajti to toleruju minimalne do konca juna ale rozmyslam, ci rovno od 1.7 zacnu vyrubovat tie automaticke pokuty. Auto by som potreboval este dat trosku dokopy pred STK + kym cloveka niekde zoberu, je to dlha cakacka...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Automaticke pokuty za neplatne STK/EK neposielaju policajti, ale prislusny Okresny urad (odbor cestnej dopravy a pozemnych komunikácii)..
https://www.stkonline.sk/informacny-ser ... -odpustene
Celkom dolezite je to "do odvolania"..
https://www.stkonline.sk/informacny-ser ... -odpustene
Celkom dolezite je to "do odvolania"..
Spoiler: ukázať
Buzeracia na kazdom kroku pokracuje. 156km/h na D1, aspon som zbrdzil co aj vidno na foto. 99eur/66eur.
Limit 130km/h. Potom si nerob z pomahacov srandu.
Limit 130km/h. Potom si nerob z pomahacov srandu.
Naposledy upravil/-a stiv v Ut 08. Sep, 2020, 19:04, upravené celkom 1 krát.
.
- d3Xter
- Používateľ
ti prislo postou ci ta zastavili? ktory usek? ja tiez cakam, ze mi cosi pride
Postou na firmu. D1 km126,0 smer zlina, k.o. trencin. Fotka cez zvodidla z opacnej strany. 140m vzdialenost. 17/8/2020
Zalozim si fotku do vitrinky s fotkami.
Zalozim si fotku do vitrinky s fotkami.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no a pouzivate waze,?mne zatial atale hlasilo fizlov vopred
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Dialnicne radary maju vacsinou nastavene na 150km/h. Vidno to na samotnych chvalenkarskych fotkach zverejnenych policiou.
Otca namerali tak, ze na fotke bolo aj auto v protismere aj pred nim... len cez taku skarocku
Waze velakrat nepomoze, lebo ich nevidno kym sa nepozries do spataku. Ich chutovka je poslednu dobu merat zozadu na objektivnu schovani v kdejakych odbockach a za reklamnymi tabulami. Pripadne z chodnika z protismeru cez 3 pruhy, z mostov...
Otca namerali tak, ze na fotke bolo aj auto v protismere aj pred nim... len cez taku skarocku
Waze velakrat nepomoze, lebo ich nevidno kym sa nepozries do spataku. Ich chutovka je poslednu dobu merat zozadu na objektivnu schovani v kdejakych odbockach a za reklamnymi tabulami. Pripadne z chodnika z protismeru cez 3 pruhy, z mostov...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X