nasa mila slovenska posta
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: nasa mila slovenska posta
Poslal som v pondelok vacsi a tazsi poisteny balik na adresu, o cca 14stej..
Z Ke do BA.
Dodacia lehota je D+2.
Balik dnes stale nebol na doruceni.
Takze, ak pride zajtra, pride vlastne az treti den po podani. Bol som si isty, ze to pride dnes.
Vratia mi postovne, ak to budem reklamovat? Ma to zmysel?
Z Ke do BA.
Dodacia lehota je D+2.
Balik dnes stale nebol na doruceni.
Takze, ak pride zajtra, pride vlastne az treti den po podani. Bol som si isty, ze to pride dnes.
Vratia mi postovne, ak to budem reklamovat? Ma to zmysel?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Pokiaľ to nie je expres tak nie.
Dodacia lehota je iba orientačná ak si nezaplatíš službu kde ti ju garantujú.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Nebolo ale teraz už áno, už prerobili celý EPH, teraz je už možné normálne platiť vopred!loleqboleq napísal: ↑Pi 10. Apr, 2020, 15:00 Ak niekto používate EPH, tak
https://i.imgur.com/sKXFZQv.png
"úverom poštovného" je komplikovaný spôsob ako povedať, že platba vopred? Je to ono? Ak áno, už ste to skúšali?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Aktuálne SL. pošta "negarantuje ani EXPRES zásielky".
Reklamácia opodstatnená ale neuznaná.. kvôli aktuálnej situácií negarantujú ani EXPRES - ich odpoveď.
Reklamácia opodstatnená ale neuznaná.. kvôli aktuálnej situácií negarantujú ani EXPRES - ich odpoveď.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Zmrdi. Mne x zasielok prvou triedou dorucili po tyzdni a reklamaciu uznali ale nevznikol mi narok na nahradu postovneho. Naco je potom "prva trieda"?
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Aby ti ju uznali
Ako sa dá toto riešiť ? Pokiaľ mi je zo zákona uznaná reklamácia predsa musím mať v tom prípade nejaký nárok pre mňa.
Ako sa dá toto riešiť ? Pokiaľ mi je zo zákona uznaná reklamácia predsa musím mať v tom prípade nejaký nárok pre mňa.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
K poste asi tolko (sorry za vulgar prevedenie)
https://mojhumor.sk/uploads/posts/t/l-1471.jpg
https://mojhumor.sk/uploads/posts/t/l-1471.jpg
Foboss nanič, ja som to mal rovnako.
Mňa dnes prekvapila teta na pošte, list na dobierku už nemôžem dať poistiť, resp. môžem keď je v tej ich špeciálnej plastovej obálke (mal som to zabalené v original bublinkovej obálke, ktorá aspoň aj chráni niečo), alebo potom expres kuriér (a namiesto 3€ poštovného 5€). Nechápem tú ich politiku. Väčšinou sa firmy snažia zlepšovať kvalitu svojich služieb, tu je to naopak. Keby aspoň tých zamestnancov zaplatili normálne.
Mňa dnes prekvapila teta na pošte, list na dobierku už nemôžem dať poistiť, resp. môžem keď je v tej ich špeciálnej plastovej obálke (mal som to zabalené v original bublinkovej obálke, ktorá aspoň aj chráni niečo), alebo potom expres kuriér (a namiesto 3€ poštovného 5€). Nechápem tú ich politiku. Väčšinou sa firmy snažia zlepšovať kvalitu svojich služieb, tu je to naopak. Keby aspoň tých zamestnancov zaplatili normálne.
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
žena posielala nejaké kvety na adresu balík a krehké a že poštovné 8 eur, im normálne jebe s tými cenami
doporučený list s dobierkou šiel hore od 2,05 na 3,15 za dva roky tj o 50%. A ked vidim tie stale zdute sliepky za priehradkou tak ma ide urvat. Posta ma ale dobre spravene EPH. Zasielkovna to ma pre mna neprehladne a zbytocne zlozite. Naviac ceny tiez nic moc. Takze mi ostava to posielat len postou...
doporučený list s dobierkou šiel hore od 2,05 na 3,15 za dva roky tj o 50%. A ked vidim tie stale zdute sliepky za priehradkou tak ma ide urvat. Posta ma ale dobre spravene EPH. Zasielkovna to ma pre mna neprehladne a zbytocne zlozite. Naviac ceny tiez nic moc. Takze mi ostava to posielat len postou...
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
tie zdute sliepky ale budu zdute aj preto, ze tie platy, ktore dostavaju vobec nereflektuju tie ceny postovneho.. ako fajn, nemusia na to chodit na nejaku extra skolu a vsetko je to len praca hodna cvicenej opice niekedy, ale proste sediet pri okienku za minimalku 8 hodin a na mnohych postach nestiha pomaly ani na pauzu ist, to uz ta po nejakej dobe ozaj nebavi este aj postarky co roznasaju zarabaju o dost viac a to sa potom tazko chape, ked kurierskej spolocnosti zaplatis polovicu a kurier ma tiez lepsiu vyplatu ..
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Z prvej ruky viem že platy zamestnancov nie sú najlepšie. Či už za okienkom alebo tie čo roznášajú. Preto majú aj problémy aké majú, nemôžu zohnať ľudí za tých čo šli do dôchodku atď.
Toto zvyšovanie cien je podľa mňa taktika - pošta nežije z nás bežných občanov, oni majú zazmluvnených väčšie ryby štátom končiac. Proste dvíhajú ceny a y ľudia posielali čoraz menej a trošku im to uľavilo od zahlteneho systému
Toto zvyšovanie cien je podľa mňa taktika - pošta nežije z nás bežných občanov, oni majú zazmluvnených väčšie ryby štátom končiac. Proste dvíhajú ceny a y ľudia posielali čoraz menej a trošku im to uľavilo od zahlteneho systému
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako podam zasielku ked nemam pristup k tlaciarni? ked vytvorim elektronicky podaci harok viem to podat len s cislom a vedia to oni vytlacit na poste?
Napises adresu na balik a dopises tam cislo EPH ale nedavaj vygenerovat stitky.
.