sklo alebo plexisklo
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
sklo alebo plexisklo
Mozem dat na bocnicu sklo namiesto plexiskla ?
Re: sklo alebo plexisklo
Mozes... mozes tam dat hocico ale nevidim ani jeden rozumny dvovod perco by si tam mal dat sklo a nie plexi...djkakadu napísal:Mozem dat na bocnicu sklo namiesto plexiskla ?
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: sklo alebo plexisklo
Tak presne nad tymto som rozmyslal posledne dva mesiace. Tiez sa v mojom okoli plexisklo nepodari zohnat aj keby ste ako chceli. V podstate som bol aj presvedceny, ze sklo ma svoje vyhody:djkakadu napísal:Mozem dat na bocnicu sklo namiesto plexiskla ?
- v takmer kazdom lepsom sklenarstve vam vyrezu tvar podla zelania aj s navrtanim potrebnych otvorov za prijatelnu cenu
- neposkriabe sa pri akejkolvek (normalnej) manipulacii
- vacsiu vahu oproti plexi by som videl skor ako vyhodu pri moznych vybraciach
- aj v prenose tepla by malo mat sklo lepsie vlastnosti ako plexi
- s lepenim by mal byt mensi problem ako u plexi, lebo v sklenarstvach pouzivaju suprovu obojstrannu lepiacu pasku (v obchodoch ju nezozeniete), staci od nich vysomrovat
-s gravirovanim je v pripade skla uz asi problem, nakolko zohnat diamantove frezy nie je jednoducha a lacna zalezitost ale tiez by to mohli vyriesit v samotnom sklenarstve, popripade pouzit pieskovanie
Napriek tomuto som za posledne dva dni vyrobil bocnicu z tazko dostupneho (bohuzial nie noveho) plexi. Ale mam z toho taky pocit, ze to plexi coskoro vymenim za sklo.
Takze osobne si myslim... Sklo? Kludne, preco nie?
a jedna velmi podstatna vec ! ! !cudujem sa ze to este nikto nenapisal
Sklo sa oproti plexisklu ovela lepsie lesti, cize staci obcas prejst s okenou a bude fajn, natoz plexisklo uz je to trosku vecisia piplacka
Sklo sa oproti plexisklu ovela lepsie lesti, cize staci obcas prejst s okenou a bude fajn, natoz plexisklo uz je to trosku vecisia piplacka
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: ...
eSPe napísal:a navyse sklo dobre vedie teplo
Bikermotyl napísal:- aj v prenose tepla by malo mat sklo lepsie vlastnosti ako plexi
- The_Devil
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Re: ...
Aky ma vyznam, tepelna vodivost skla v CASE? Iba to, ze bude o kus chladnejsie. Ovplyvni ti to nejak teplotu napriklad CPU?Bikermotyl napísal:eSPe napísal:a navyse sklo dobre vedie teploBikermotyl napísal:- aj v prenose tepla by malo mat sklo lepsie vlastnosti ako plexi