Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
No nie, na zakazku robeny superšport
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
do dacie sa nehanbis sadnut ked mazda je low cost?kedysi mazda mala mps verzie, skoda ze tie skyactiv nestrielaju viac vykonu. lak je asi ich kliatba, a bez zaklinaca sa jej nezbavia
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Najlepsie auto je firemne. Mazda za tie peniaze nic moc. Este v tuctovej cervenej.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Vy ste nepoculi o nano laku? Najnovsia novinka v striekani plaechov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
obzvlast sedadla zadne ked das v kufri dole tu latku. skoda ze trojkuly sa robia v mexiku uz teda robievali sa
neviem ci este furt ale.dnu v mazde som sa stale citil dobre i ked pravda je, zeaj brzdy koncili na novych autach lri 20tis km.no sikmaci setrili no
neviem ci este furt ale.dnu v mazde som sa stale citil dobre i ked pravda je, zeaj brzdy koncili na novych autach lri 20tis km.no sikmaci setrili no
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Som dnes rozparal jednu gumu, tak som nechal v predu letne a dozad som dal zimne ( Wanli Snowgrip ) . Kua jak to auto nedrzi a zacalo plavat, to by jeden neveril. O dovod viac zohnat nejake pekne 18tky
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tie Wanli nielen že zle znejú ako značka, ale aj testy (či už "oficiálne" alebo používateľské) má dosť tragické. Čo ťa vôbec viedlo k tomu ich kupovať?
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
snad na tom nechce ist aj do chorvatska
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Jasne, pojdem na wanli do chorvatska ale obujem ich aj na predok aby to bolo vyvazene. Boli k autu, su ako nove, do kosa som ich obratom nevyhodil, netreba to dalej rozvijat. Akurat mi pan hovoril, ze to je nejaka schopna kopia continentalov?
Za normalnych okolnosti by som kupil par pilot sportov nahodil a neriesil ale beztak tam chcem dat sirsie gumy na 18nastkach, takze zbytocna investicia.
Za normalnych okolnosti by som kupil par pilot sportov nahodil a neriesil ale beztak tam chcem dat sirsie gumy na 18nastkach, takze zbytocna investicia.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X