Nerozumiem, lebo ja mám rád, keď prídeš a poskytneš informácie, o ktorých som minimálne ja nikdy nepočul, sú pre mňa novinkou a vďaka ktorým mi exploduje moja realita ale chcem porozumieť. Hovoríš o odozve, ja som pozrel každý graf v recenzii (latencie pri čítaní/zápise, 1% lows) a pri ich najbrutálnejšom zaťažení disku bolo WDčko všade napred (a merateľne dostatočne), v jednom prípade sa rovnali so zanedbateľným rozdielom pre 970 Evo a pri ich ľahších testoch boli vo väčšine na rovnakej úrovni alebo 970 Evo bol o trošičku lepší, no stále hovoríme o stupňovaní v oblasti vynikajúcich výsledkov nevertheless.Snake napísal: ↑Pi 03. Júl, 2020, 23:46ty bud nerozumies, alebo nechces. Opat, citaj s porozumenimloleqboleq napísal: ↑Pi 03. Júl, 2020, 23:03 Môže byť aj porovnanie s 970 Evo? Ak áno, kde, prosím, je tá lepšia odozva
https://www.anandtech.com/show/13760/th ... ssd-review ?
Takže znovu ťa žiadam, aby si podporil svoje tvrdenia, lebo ja som si z tvojho príspevku neodniesol nič a tým pádom výpovedná hodnota toho, čo si písal je nulová, lebo vidím slová ale nič, čo ich podporí. A ja chcem rozšíriť svoje obzory a vidieť.
Je to niečo podobné ako rozdiel medzi normálnymi spotrebiteľskými produktami a trebárs DC SSD od Intelu s parádnym kondenzátorom pod kapotou kvôli náhlej strate napájania? Ak áno, znovu, chcem vidieť dáta, pochopiť to a ďalej to aplikovať. Ja som z rýchleho googlenia tebou spomínaných buzzwordov nenašiel nič v spojitosti so Samsung SSDčkami.