Politicka debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Politicka debata
Jj, po dnesku mam deja-vu, ked odvolavali danka, tuez komedia
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ono by to bola sranda, keby tu nešlo o veľa... počítam, že na Kollára toho bude vychádzať ešte veľa a toto bol len začiatok.
Si vzali medzi seba chlapíka po krk v , tak majú čo chceli.
Si vzali medzi seba chlapíka po krk v , tak majú čo chceli.
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Hlavne sa ukazujú že zrazu ani mafián in nevadí keď sú pri koryte
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
No bude to zaujimave sledovat co bude dalej. Je jasne ze Kollar sa do parlamentu asi dostat nemal, tena aspon nie do koalicie. Strana za ludi mi nesedi vobec, Kiska je out uz davno, ta pani co sa hra na IT expertku a nevie zo seba dostat rozumnu vetu tam nema co robit a Seliga, ten je este OK. Matelko bol, je a bude sasom, od neho som ani nic viacej necakal. Sulik je z tohoto celeho kompostu asi najlepsia colba, ale ma prilis slabe postavenie v tejto koalicii. Teraz sa nebudemm cudovat, ak dojde k predcasnym volbam. Smer to nasledne vyhra, spravi koaliciu s Pellegrinim a sme zase tam, kde sme byt nechceli. Na druhu stranu, toto co sa deje tam teraz, tiez nie je ziadna vybra
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ako ze nie je, ved SAS. Jedini drzia slovo. Skor si ludia nevedia vybrat.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Slovensky narod.. vybera podla emocii. Preto matovic vyhral. Lebo jediny az na kost hryzol do fica a ludom sa to paci. S rozumom to nema nic spolocne, 80% ludi voli podla emocii, nie podla sedliackeho rozumu.
Ale na druhu stranu z tej zumpy tam fakt nie je z coho vybrat. Matelko ma tu smolu, ze nie silna osoba ako meciar a fico - modla tupeho slovenskeho volica. Bude rad ak dokonci vobec toto volebne obdobie a potom dopadne ako Danko.
Ale na druhu stranu z tej zumpy tam fakt nie je z coho vybrat. Matelko ma tu smolu, ze nie silna osoba ako meciar a fico - modla tupeho slovenskeho volica. Bude rad ak dokonci vobec toto volebne obdobie a potom dopadne ako Danko.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Jednoduska --> Ani Sulika moc nemusim, ale za posledne tyzdne, co su tam sa mi javi, ze ten chlap ma z nich najviac rozumu. To je fakt. Teda aspon ja to tak emocionalne vnimam
Tak mňa osobne dosť prekvapilo ale veľa ľudí čo volilo Matoviča tak ho volilo kvôli tým kresťanským fundamentalistom čo vzal k sebe a aj on sám sa v tejto pozícii začal vyfarbovať, ten komentár o tom že by bol za trest smrti pre frajera ženy ktorý ju nahovára na potrat bola silná káva. Alebo bol taký aj predtým len som si to doteraz nejak nevšimol? Aj preto si asi dosť drží Kollára, lebo v tejto oblasti je mu hodnotovo omnoho bližšie ako výrazne liberálnejšie SAS alebo Za ľudí, aj keď čo sa týka odstránenia korupcie Kollár je dosť otázny partner.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
keby ludia boli ovela viac pragmaticki a nenechali sa odrb@v@t na populistickych temach ktore nie su prioritami, tak by si vedeli aj normalne vybrat.
Moj zaver z celeho tohto cirkusu:
Kollar by rad rozkradol, co sa da, brani mu v tom Za Ludi a SaS. Ti su nayvse neprijemny v tom, ze Matovicovi pripominaju jeho vlastne sluby a vyhrazky z cias opozicnych a pripominaju mu, ako sa na ne vykaslal. No a Igor je stale zmateny a v soku z toho, ze je premier a uvedomuje si, ze je to daleko cez jeho schopnosti. A co je najhorsie, nejakym zazrakom ma stale velku podporu.
Kollar a Igor tusia, ze ak by to cele padlo a doslo by k predcasnym volbam, mohli by na tom velmi ziskat. Vina sa hodi na Za Ludi (s 5%+ sa mozu rozlucit) a SaS (klasicky s odretymi usami v parlamente) Smer je mrtvy, Hlas by sa asi nestihol zaregistrovat (ak by chceli zalozit stranu cez podpisy), Spolu a PS su living dead. Otazne je, ci by Igor udrzal tu svoju menej vymletu cast "strany" (Micovsky, Budaj...), ale ta mu vela volicov nenahnala/nevezme.
Kazdopadne, SaS a Za Ludi zliznu hanbu, Kollarove mamicky a volicky nevidia v plagiatorstve problem ("Mne tiez bakalarku napisala kamaratka, ale ja som nemohla, my sme vtedy v sobotu sadili zemiaky...", absolventka niecoho v Presove, Bc. na FB profile, pocul som na vlastne usi ) a vlada este pojde dalej. Som fakt zvedavy, kam to dotiahnut a do kedy toho budu schopni.
Kollar by rad rozkradol, co sa da, brani mu v tom Za Ludi a SaS. Ti su nayvse neprijemny v tom, ze Matovicovi pripominaju jeho vlastne sluby a vyhrazky z cias opozicnych a pripominaju mu, ako sa na ne vykaslal. No a Igor je stale zmateny a v soku z toho, ze je premier a uvedomuje si, ze je to daleko cez jeho schopnosti. A co je najhorsie, nejakym zazrakom ma stale velku podporu.
Kollar a Igor tusia, ze ak by to cele padlo a doslo by k predcasnym volbam, mohli by na tom velmi ziskat. Vina sa hodi na Za Ludi (s 5%+ sa mozu rozlucit) a SaS (klasicky s odretymi usami v parlamente) Smer je mrtvy, Hlas by sa asi nestihol zaregistrovat (ak by chceli zalozit stranu cez podpisy), Spolu a PS su living dead. Otazne je, ci by Igor udrzal tu svoju menej vymletu cast "strany" (Micovsky, Budaj...), ale ta mu vela volicov nenahnala/nevezme.
Kazdopadne, SaS a Za Ludi zliznu hanbu, Kollarove mamicky a volicky nevidia v plagiatorstve problem ("Mne tiez bakalarku napisala kamaratka, ale ja som nemohla, my sme vtedy v sobotu sadili zemiaky...", absolventka niecoho v Presove, Bc. na FB profile, pocul som na vlastne usi ) a vlada este pojde dalej. Som fakt zvedavy, kam to dotiahnut a do kedy toho budu schopni.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
najvacsia zahada v tejto krajine je kto voli borisa a preco je taky yebnuty. akoze chapem (do urcitej miery) fundamentalistov, rasistov, nackov, staroslovienov apod. ale volit borisa, to musi byt cisty cocot
Matovič patril pred dvomi rokmi medzi najväčších kritikov plagiátorstva Danka.
Na informácie o tom, že jeho diplomová práca je plagiát, reaguje Matovič tak, že si nepamätá, ako pred 22 rokmi citoval.
"Ak to tak je, ukradol som niečo, čo mi nepatrilo, som de facto v tejto veci zlodej, čo je smutné a určite nie na chválu," píše Matovič na facebooku
https://domov.sme.sk/c/22448416/matovic ... agiat.html
Na informácie o tom, že jeho diplomová práca je plagiát, reaguje Matovič tak, že si nepamätá, ako pred 22 rokmi citoval.
"Ak to tak je, ukradol som niečo, čo mi nepatrilo, som de facto v tejto veci zlodej, čo je smutné a určite nie na chválu," píše Matovič na facebooku
https://domov.sme.sk/c/22448416/matovic ... agiat.html
.
kde si viem pozrieť tú kollárovú prácu?
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....