Samson SR850 som mal 8 rokov. Za mna spokojnost na tu cenu. Mam aj superlux, povodnu verziu. Samsony su lepsie. No priplatok na 45 eur sa rozhodne neoplati. Ja som ich kupil za 25 eur, ked boli dvojbalenie v akcii, druhe isli kamosovi. Dokupil som za 20 eur velurove nausniky na AKG MK-II, ktore na ne pasuju. Celkovo ma vysli takto 45 eur a za tu cenu uplne spokojnost.
Teraz je ale lepsia moznost superlux evo rovno s velurovymi nausnikmi, (su tam aj povodne, takze su dve sady), a 2 kable, kratky a dlhy.
https://www.muziker.sk/superlux-hd681-e ... gKySvD_BwE
Neviem ci su kvalitnejsie vo zvuku, (myslim od povodnych superlux HD-681) ale ak nie, potom Samson SR850 maju lepsi zvuk. Mal som obidve, Superluxi maju neprijemne vysky. Samson sr850 maju vysky tiez prenikave, ale nie az tak. O nieco menej, tak na hrane. Celkovo sa lepsie pocuvaju. Base a stredy su priblizne na rovnako. Hoci ak mam byt uprimny, basy mi prisli o kusok lepsie na SR850. Keby som mal obidve za rovnaku cenu, a na tie Samsony sr850, kvoli zvuku by som urcite uprednostnil samsony.
Osobne ti radim vyskusat tie nove superlux evo za 30. Ak by ti nesadli, pojde to dost lahko predat a nestratis vela eur.
Mali by byt aj o nieco pohodlnejsie na hlavu, kedze tam nemaju tu kozenu vec bez vystelky. Inak, na tu "kozenu" vec na hlavu sa da lahko pripevnit nejaka pena, alebo aspon latka, ja som to tak nosil a je to pohodlnejsie. Rozhodne nesuhlasim s tak negativnou recenziou na Samson 850sr, ja som bol spokojny, za 25 eur. Kedze mam na nej velurove nausniky, este po 8 rokoch stale drzia dobre, keby boli niekde za 20 eur, rozhodne ich berem aj druhy krat!!! Ale bez velurovych nausnikov by som to nenosil. To by som radsej kvoli nim zobral tu superlux evo verziu.