Debata o pive
Debata o pive
Corgoň nie je pivo
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Debata o pive
ani zlaty bazant
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
stein a steiger v prvom rade nieje pivo
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
steiger jedine radlery ale to nie je pivo. Osobne najradsej mam plzen. najkupovanejsie pivo je u mna Gambrinus 10 a obcas kupim Krusovice 10, ked je dobra akcia
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tak z fľaškových(bežne dostupných hlavne v tesku) mám najradšej bernard, urpin 16 a keď mám slabú chvíľku čokoľvek čo je v akcii okrem vyššie spomínaných.
Plechovky z lidla tie krafty či čo to je.
Plzeň je podľa mňa trošku overrated. Ak človek nájde dobrý podnik s dobrým pivom vie tam za lepšie peniaze dostať lepšie pivo.
Konkrétne v Nitre napríklad Žalár, pub 33, pečiatka a čierna hora čo mi napadá
// si pamätám na strednej keď sme chodili na pečeňový syr a rožky plus gazdu do jednoty za 26 centov a sedeli v parku ako dôchodci
Plechovky z lidla tie krafty či čo to je.
Plzeň je podľa mňa trošku overrated. Ak človek nájde dobrý podnik s dobrým pivom vie tam za lepšie peniaze dostať lepšie pivo.
Konkrétne v Nitre napríklad Žalár, pub 33, pečiatka a čierna hora čo mi napadá
// si pamätám na strednej keď sme chodili na pečeňový syr a rožky plus gazdu do jednoty za 26 centov a sedeli v parku ako dôchodci
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
bernard a plzen
corgon/zlatý/steiger to je fakt tá "najnižšia" trieda čo je
chuťovo od piva to má na kilometer
kedysi ešte krušovice, ale mám pocit že sa zhoršili príliš
corgon/zlatý/steiger to je fakt tá "najnižšia" trieda čo je
chuťovo od piva to má na kilometer
kedysi ešte krušovice, ale mám pocit že sa zhoršili príliš
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
No corgon obcas pijem z tanku a rozhodne ho neradim niekam dole. Zlaty bazant je ... no jak to povedat, radsej nic. Inak plzen neni ako plzen, napr. V Brne urcite v lokale alebo u Blahovky ... <3. Krusovice nejak nemusim. Dost ludi nadava na Budvar a mne to pride ako normal pivo. A samozrejme nesmiem zabudnut na lobkowicz
Male cz pivovary su iny material.
Inak ked som pil ciernu horu priamo v pivovare tak, obcas clovek nechape, aky rozdiel to je ... to iste plzen.
A jo este jedna vec, zalezi ako sa pivo nacapuje
Male cz pivovary su iny material.
Inak ked som pil ciernu horu priamo v pivovare tak, obcas clovek nechape, aky rozdiel to je ... to iste plzen.
A jo este jedna vec, zalezi ako sa pivo nacapuje
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
Celkovo sú veľké rozdiely čapované, fľaškové a plechovka či nebodaj plasťák, takisto čapované kde a ako.
Gambrinus priamo v Plzni vo fabrickej krčme je parádne pivo, s tým plechovkovým sa to porovnať absolútne nedá
Baran Hopmania IPA - fajnotka na popíjanie
Tie LIDL remeselné boli vcelku fajn ale zase nejak extra na mňa nezapôsobili
Inak Urpiner 10° na také to bežné pitie, 16° keď si chce človek vychutnať 14° mi chutila keď bolo fľaškové ale z plechovky mi nejak nechutí, no a 12°je také, no ani 10 ani 16, taký kompromis
Bažant je fajn, ale 73 a čapovaný, klasický Bažant aj čapovaný je dobrý tak na začiatok keď človek len začína piť pivo, kým si zvykne na tú horkú chuť
Corgoň sa dá keď človek chce 1,5l fľaše len tak na grilovačku a nerieši.
Gambrinus priamo v Plzni vo fabrickej krčme je parádne pivo, s tým plechovkovým sa to porovnať absolútne nedá
Baran Hopmania IPA - fajnotka na popíjanie
Tie LIDL remeselné boli vcelku fajn ale zase nejak extra na mňa nezapôsobili
Inak Urpiner 10° na také to bežné pitie, 16° keď si chce človek vychutnať 14° mi chutila keď bolo fľaškové ale z plechovky mi nejak nechutí, no a 12°je také, no ani 10 ani 16, taký kompromis
Bažant je fajn, ale 73 a čapovaný, klasický Bažant aj čapovaný je dobrý tak na začiatok keď človek len začína piť pivo, kým si zvykne na tú horkú chuť
Corgoň sa dá keď človek chce 1,5l fľaše len tak na grilovačku a nerieši.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
joooo, a to pernštejn priamo z pivovaru, alebo litovel , alebo holba z pivovaru ..... ani nejdem pisat
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
krakonos capovany
inak z pivoteky co sa vozia chladene litraky
z beznych leziaky bakalar, urpiner, budwar, bernard, svijany
inak z pivoteky co sa vozia chladene litraky
z beznych leziaky bakalar, urpiner, budwar, bernard, svijany
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Predna Hora ma vyborne piva, mne z tej stalej ponuky chuti 14° Materina duska.. A ked sme tam boli, mali vynikajuci sezonny special, to striedaju po par mesiacoch..
Inac Urpiner je fajn na take domace zuvanie..
Inac Urpiner je fajn na take domace zuvanie..
Ozaj. Nebude niekto povolaný vedieť aký tmavý špeciál som to mohol piť v paladeu v Žiline? Rok aj viac dozadu. Pamätám si, že to bolo známejšia značka a mal taký citrusový nádych.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Tie specialy su casto sezonne, takze to mohla byt len jednorazova zalezitost. Tmavy s citrusovym nadychom to je trosku zvlastne chutove kombo, zatial som na nieco take moc nenarazil.
Inak ja rad beriem z pivoteky veci od pivovarov Zichovec, Cerny Potoka a Sibeeria. Potom aj mnohe dalsie, ale tieto u mna patria medzi take spolahlive, od ktorych sa vzdy najde nieco dobre.
Inak ja rad beriem z pivoteky veci od pivovarov Zichovec, Cerny Potoka a Sibeeria. Potom aj mnohe dalsie, ale tieto u mna patria medzi take spolahlive, od ktorych sa vzdy najde nieco dobre.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Vy o pive a ja si akurát vychutnávam tento plzeň. Nie je to síce čapované, ale po náročnom pracovnom týždni dobre padne
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
Toto je dobre pivo:
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Master_(pivo)
- ale pil som ho priamo v pivovare, takze mimo moze chutit inak.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Master_(pivo)
- ale pil som ho priamo v pivovare, takze mimo moze chutit inak.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.