To som veru netusil o vyberoch, to je jeden z dovodov preco mam Mbank, ziadne hladanie spravneho bankomatu, vzdy vyber zadarmo.
Aj vedenie uctu pokial viem ale nesledujem to uprimne. dobre vediet, Uni bude mozno dalsia.
To som veru netusil o vyberoch, to je jeden z dovodov preco mam Mbank, ziadne hladanie spravneho bankomatu, vzdy vyber zadarmo.
No vidíš, ani UniCredit tých pobočiek nemá najviac a tam bez nich nevybavíš absolútne nič. Internet banking tam je len na zadávanie platieb.
Toto je nejaká novinka? Lebo na stránkach nič také nepíšu.
Pravdu máš, zle som si to v rýchlosti prečítal. Od. 1.1.2020 majú tie 2 výbery z cudzích bankomatov.
Funkcie IB ktoré popisuješ zvládne aj UniCredit, ale nečakaj žiaden používateľský zážitok, to aj oproti Georgeovi si poriadne pohoršíš.MaxMan napísal: ↑St 05. Aug, 2020, 12:56 ArAsHiT/Sugyi: V čom je ten ich IB hrozný?
Chcem banku na hlavný účet (doteraz som mal SLSP bez poplatku, ale skončili mi nejaké produkty a už nesplním ich podmienky na zadarmo účet) spolu s kartou a k tomu počas rokov dosť problémov s kartami a terajším George-om.
Máme s manželkou spoločný účet v mBank, ale tam pýtajú až 5€ mesačne za druhú kartu, pokiaľ nesplním ich podmienku na objem platieb v tom mesiaci, čo je dosť zderstvo.
Mne osobne nevadí, ak je limit na výbez cash z bankomatu. Naposledy som vyberal asi pred 2 rokmi
Základ je, aby som vedel cez IB/appku zaplatiť, nastaviť trvalý príkaz/inkaso a aspoň ako-tak si preddefinovať najčastejšie používané účty pre platby. Dôležité je funkčné Google Pay, ideálne nech prevydávajú kartu s rovnakým číslom (po platnosti). Super by bola virtuálna karta (na platby na nete), ale to neviem, či naše banky majú.
Inak by bodli nejaké demo IB našich bánk, lebo to je ako "mačka vo vreci". Taktiež ich appky.