Nakoniec pohoda, zváram 0,15mm plech. Chyba bola v technike. Moc som tlačil. Stačí priložiť elektródy iba na dotyk a vtedy to pekne chytí. Dáva to celkom logiku zase nemôžem iba úplne jemne prikladať, lebo to potom iskri.
Zvary sú pevné a netrhaju sa. Vid foto v prílohe
Články 18650
Re: Články 18650
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Kolobezka DYU D1. Povodna baterka mala 20 clankov 10s2p 4,4Ah, teraz mam upgrade na 10s3p 7,5Ah. Fotka je dost mizerna. Ked bude hotove tak hodim vacsie foto na cloud.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Dúfam si ale vybalancoval jednotlivé články, alebo skontroloval či majú aspoň rovnaké storage napätie.
Presne opačný postup ako u mňa teda.
Daj vedieť dojazd
btw modelárske lipolky sú nestabilné, že sa nepoužívajú v kolobežkách ?
Presne opačný postup ako u mňa teda.
Daj vedieť dojazd
btw modelárske lipolky sú nestabilné, že sa nepoužívajú v kolobežkách ?
Články majú všetky zhodne 3,77V. V tomto mali na Nkon dobre ohlasy. Práve to nabíjam, tak uvidíme. Keď bude full tak dám testovaciu jazdu aspoň pár sto metrov okolo domu a zajtra by som otestoval vzdialenosť niekde v Petržalke na hrádzi
Plne nabity pack daval z bms vystup 41V, po asi dvoch kilometroch kleslo napatie na 39V a klesalo iba pozvolne. Dojazd zatial otestovany na 23 km, pricom vystup z bms bol este okolo 35V, resp. v zatazi sa pohyboval medzi 33-34V. Maximalka na konci klesla z 27 na 20 km/h. Odhadujem ze po rovinke by dala este 3-4 km bez problemov. 17. mi konci dovolenka, tak asi testnem 25 km trasu do roboty... hadam nebudem musiet tlacit.