Karanteny naozaj nie. Ja som zazil tu situaciu na hranici (nastastie zazrakom fungovala e-karantena, cize som si preskakal iba 4-5 hodin na hraniciach), ale co tam ta policia robila (cisty chaos, ziadna organizacia, ani logika, mladi 19 rocni policajti, co nevedeli dat dohromady 1+1) a ako sa spravali k ludom (kricali tam, ze nas daju do kriminalu, lebo ludia po mnohych hodinach nevladali stat vo vetre v perfektnom rade) je na zamyslenie.scream napísal: ↑Št 20. Aug, 2020, 10:34 No hlavne sa na svete vyvolala panika a kopu ludi ( s priznakmi) sa nahrnulo do zdravotnickych zariadeni narazovo, kde boli dalsi oslabeni. Takto klaklo taliansko. Na to tiez netreba zabudat.
Je to urcite horsia chripka. Ale moze prist kludne zajtra dalsia horsia chripka a byt doma zavreti s ruskom proste nie je riesenie. Treba posilnit imunitu, umyvat ruky, nepluvat kade chodim, v specifickych pripadoch si dat rusko. Ale karanteny ozaj nie...
Boli tam mamicky s detmi, nedali im ani vodu, technik nikomu nepomahal instalovat aplikaciu na telefon (ja som ju nainstaloval 6 ludom, aj starsim ako 60 rokov, co nemali tusenia ako funguje telefon) - a to som myslim IT-iterate dost, ale mal som urcite problemy, vela veci totiz nefungovalo ako malo. Vedel by som o tom pisat este ovela viac, ale naco.
Dufam, ze saso si uvedomil, ze ak znova zavrie hranice a zavedie lagre, tak ekonomika zahuci.