Kancelársky notebook do 450€ (max500)
Kancelársky notebook do 450€ (max500)
Zdravím, priateľka ma čo nevidieť pracovať z domu a potrebuje k tomu nový notebook keďže jej momentálny je KO. Pracuje v banke kde spracúva úvery. V práci pracuje na 2 monitoroch súčasne, ake programy využíva neviem.
Jej požiadavka je čo najvýkonnejší notebook v danej cene. Možnosť pripojiť 2 monitori je možné?
PC nieje možné keďže žijeme v podnájme v malom byte a miesta je málo
V tomto okruhu vôbec nemám prehľad preto budem vďačný za každú radu
Jej požiadavka je čo najvýkonnejší notebook v danej cene. Možnosť pripojiť 2 monitori je možné?
PC nieje možné keďže žijeme v podnájme v malom byte a miesta je málo
V tomto okruhu vôbec nemám prehľad preto budem vďačný za každú radu
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: Kancelársky notebook do 450€ (max500)
tie 2 monitory má aj doma? ak áno,existujú mini pc,ktoré sa dajú zozadu pripevniť na monitor a miesto navyše nezaberie...
https://notebooky.heureka.sk/hp-probook-455-g7-12x17ea/
ak by daný nb nepodporoval 2 monitory(to neviem) dá sa kúpiť zariadenie,ktoré to umožňuje...
ps: keďže sa tu určitý shop nesmie linkovať,upravil som link....
https://notebooky.heureka.sk/hp-probook-455-g7-12x17ea/
ak by daný nb nepodporoval 2 monitory(to neviem) dá sa kúpiť zariadenie,ktoré to umožňuje...
ps: keďže sa tu určitý shop nesmie linkovať,upravil som link....
Naposledy upravil/-a pepkopav v Pi 28. Aug, 2020, 18:45, upravené celkom 1 krát.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Je to mozne, nakolko dnes vies poskladat miniITX PC, ktore bude na tom vykonovo uplne niekde inde, ako notebook v danej cenovej kategorii. Navyse ak bude pracovat na 2 monitoroch (aspon z toho, co si napisal tomu tak rozumiem), tak sa snad najde miesto aj na maly miniITX build.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tiez by som to videl na MiniITX PC, ak nie je podmienkou mobilita, respektive to neplanuje prenasat, tak notebook nema zmysel. Hlavne to PC poskladas nebude tak o kompromisoch ako ten notebook
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Opýtam sa či by jej vyhovovalo PC. Ono na víkend priateľka chodí často k rodičom čiže istý prenos tam bude.
Tie 2 monitori by bol ideál pre prácu, tak to bolo myslené.
Tie 2 monitori by bol ideál pre prácu, tak to bolo myslené.
Teraz mi povedala, že občas s ním bude musieť ísť aj do práce čiže ostávame pri notebooku
- pepkopav
- Notebook expert
no ak bude prenášať,tak by bol ideálny nb..ten probook hore je základný biznis nb so slušnou odolnosťou aj kvalitou,parametre sú na cenovú kategóriu veľmi slušné...len neviem,či sa budú dať pripojiť 2 monitory...treba vyskúšať a poprípade kúpiť zariadenie,ktoré to dokáže..
niečo takéto: https://www.mobilonline.sk/produkt/i-te ... wKEALw_wcB
https://www.alza.sk/i-tec-usb-c-dual-hdmi-d5127951.htm
niečo takéto: https://www.mobilonline.sk/produkt/i-te ... wKEALw_wcB
https://www.alza.sk/i-tec-usb-c-dual-hdmi-d5127951.htm
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
A tie dva monitory v pripade notebooku, chce 2 monitory + vstavany v notebooku, alebo notebook monitor + este jeden?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bazar nehrozi? Vies kupit este v zaruke nejaky business model mozno. Dva monitory das, povacsinou kombo dp a hdmi sa najde na tele ci sa mylim?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Treba to overit. Mal som sluzobny, kde boli sice 2 konektory, ale fungoval vzdy iba jeden. Aktualne mam zas taky, ze ked chces qHD rozlisenie do monitora, tak musis pouzit len miniDP Je to proste model od modelu, ako to ti dilinovia spravia. GPU pritom vo vacsine pripadov brzda nie je.
Preferuje nový ntb.
Čo sa týka monitorov, 2 sú ideál, ja som sa nestretol s pripojením 2 monitorov na ntb preto som sa pýtal. Ak sa to bude dať tak to bude plus. Jeden monitor + obrazovka ntb bude postačovať ale bude si nato musieť zvykať.
Ten probook vyzerá fajn, výkonnostne bude určite postačovať a cena je tiež prijateľná.
Priateľka má možnosť nákupu tohto ntb bez DPH, ale tých 450€ nechce prekračovať. Tak ak ešte vyberiete nejaké adepta budem rád. Ak nie pojdeme do toho probooku.
Ešte otázka nákup z Gigastore je OK? doteraz tuším na tomto fóre bol tento eshop neuznavany a zakázaný postovat. Či vôbec neriešiť tento eshop a obzerať sa inde ?
Čo sa týka monitorov, 2 sú ideál, ja som sa nestretol s pripojením 2 monitorov na ntb preto som sa pýtal. Ak sa to bude dať tak to bude plus. Jeden monitor + obrazovka ntb bude postačovať ale bude si nato musieť zvykať.
Ten probook vyzerá fajn, výkonnostne bude určite postačovať a cena je tiež prijateľná.
Priateľka má možnosť nákupu tohto ntb bez DPH, ale tých 450€ nechce prekračovať. Tak ak ešte vyberiete nejaké adepta budem rád. Ak nie pojdeme do toho probooku.
Ešte otázka nákup z Gigastore je OK? doteraz tuším na tomto fóre bol tento eshop neuznavany a zakázaný postovat. Či vôbec neriešiť tento eshop a obzerať sa inde ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
z giga nenakupovat. Preco, dohladas tu na fore.
Vidi sa mi ale, ze ak pouzivas 2 monitory pripojene k notebooku, tak jeden z nich je furt len replikacia obrazovky notebooku.
Ten rozpocet je nic moc, ked ot ma byt novy kus. Bude to notebook o kompromisoch. a este asi treba kupit nejaky monitor
Vidi sa mi ale, ze ak pouzivas 2 monitory pripojene k notebooku, tak jeden z nich je furt len replikacia obrazovky notebooku.
Ten rozpocet je nic moc, ked ot ma byt novy kus. Bude to notebook o kompromisoch. a este asi treba kupit nejaky monitor
- pepkopav
- Notebook expert
prečo? kúpou nb sa končia všetky zväzky,ktoré má so shopom..pri prípadnej reklamácii,nemá s nimi,nič spoločné...z giga nenakupovat. Preco, dohladas tu na fore.
Cenový strop je aký je, viac do toho nechce vrazat.
Monitori sa nebude kupovať , v práci im predávajú nejaké za symbolickú cenu.
Ďakujem za rady kuknem ten probook v inom e-shope
Monitori sa nebude kupovať , v práci im predávajú nejaké za symbolickú cenu.
Ďakujem za rady kuknem ten probook v inom e-shope
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Pozri konektory, pripadne netusim kolko stoja hp dockiny ale to by pomohlo pripojit co potrebuje.
Pripadne doc bazos a ntb novy.
Pripadne doc bazos a ntb novy.