tak pokial si hrac, ze potrebuje hrat kazdy den, stale (online hry) tak insie nespravis.. ale ak hras offline tak si pockam mesiac dva, hra mi nikam neutecie, v podstate aj pri online hrach..
tak je to kazdeho vec, kto ma furik penazi to neriesi, mne ako priemernej vrstve a co zivim rodinu, by ma slak trafil predat nieco zo dna na den za polovicu
co ma tesi, tak ze kupim nejakú jazdenú 2070/RX5700XT za par supov na zimu (cez leto nemam na hry cas), takze dakujem nividia
// to Ticko uz zmizlo z bazosa
Xbox Series X... Samsung S24 ... AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
To uz je potom aj otazka na co mi ta karta vobec bola vseobecne, dalsia vec kto vie čo bude za 3 mesiace, kde bolo napisane ze ampere budu 3080 stat 800e pri vykone 2080ti a nie 1300 pri rovnakom...
to je len take mudrovanie teraz ked kazdy vie co ampere stoji a aký ma vykon
Naposledy upravil/-a dexterav v St 02. Sep, 2020, 14:34, upravené celkom 1 krát.
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Pred mesiacom som posunul 1080Ti za 300€ s tym ze som aj tyzden lutoval kedze tu mame tu krasnu remastrovanu mafiu .
Absolutne nelutujem, 3070 to isti a som zvedavy aky priestor ostane pre kozmeticky overclocking + 3-5fps aby som mal nad cim pohonkavat .
Tieto ceny nikoho asi aj tak nezaujmaju. Zaujimavejsie budu ceny nereferencnych, ktore kupis bezne u nas v obchode. A tam to moze byt kludne + 150-200€
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
dexterav napísal: St 02. Sep, 2020, 10:17
To uz je potom aj otazka na co mi ta karta vobec bola vseobecne, dalsia vec kto vie čo bude za 3 mesiace, kde bolo napisane ze ampere budu 3080 stat 800e pri vykone 2080ti a nie 1300 pri rovnakom...
NV potrebuje nejakú kartu ako odpoveď na next-gen konzoly. 3070 som preto očakával za cenu 399 USD/€ s výkonom na úrovni 2080 Ti. Lenže cena konzol bude asi 499 USD/€. Jej výkon je tak či tak prekvapením. Vďaka AMD a konzolám.
Ináč, tie leaky o vysokých cenách celej Ampere generácie mali byť zámerne rozširované nvidiou.