scream napísal: ↑St 09. Sep, 2020, 14:34Moralizovania uz myslim stacilo. Jazda autom nie je pocitacova simulacia
Suhlasim. Mal som davnejsie situaciu, ze na okreske blb, co siel 40, teren bol klukaty, vysoka trava, horizonty, takze nebolo vidno do zakrut (bezne sa tam da do zakruty predbiehat v pohode), tak sme sa za nim vliekli kolona asi 10 km. V dalsej dedine na najblizsej rovinke som ho fukol ako prvy asi 80tkou a vyskocil zeleny a uz ma daval dole. Vzdy si davam v meste a dedine bacha, ale hentam to uz bolo o nervy. Tak som mu vysvetlil situaciu a jedine, co mi povedal, ze sa nesmiem dat vyprovokovat. Ano, jasne, oni by davno zapli majaky (alebo ani to) a debila obehli. Ze by ho dal niekto dole, ze brzi premavku, to ani nahodou. To som este nikdy na Slovensku nezazil.
scream napísal: ↑St 09. Sep, 2020, 14:34A keby ma zastavili tak im velmi zneprijemnim den.
S tym ti prajem vela stastia ja. Mna ked dali naposledy dole v nedelu na rovnej prazdnej ceste, pri slnecnom pocasi, lebo som prekrocil 90tku o zavratnych 13 km/h na 4-pruhovej ceste medzi PD a Novakmi, tak som sa ho len cez okienko spytal, kolko som dlzny, vyplatil a s piskajucimi pneu od nich siel do riti dalej svojim tempom. S debilmi sa nemienim dohadovat, ked jedine, co ich zaujima je, kolko za den vyberu. Kde by to bolo treba (vznikaju nebezpecne situacie), tam ich nenajdes. Pritom by stacilo vyliezt hoci za Novaky smerom na Trencin - co tam vznika nebezpecnych situacii, ktore nikto nikdy neriesi . . .