ja neviem ake ty mas superschopnosti, ale ked ides 130-140 a minas kolonu aut v pravom, iducich 100, pricom sa sustredis na auto iduce pred tebou, aby nahodou nebrzdilo, vnimas si cestu, a zbezne kontrolujes tych ktorych predbiehas, chcem vidiet ako si pri tom rozdiele rychlosti budes u kazdeho jedneho vsimat ci ide presne v strede, ci sa naahodou nemenia medzery, atd atd. a chcel by som vediet, ako v danej situacii prisposobis jazdu, aby si zamedzil krizovemu brzdeniu. jasne, ze to, ze niekto ide predbiehat, si vsimnes napr ked ide za kamionom a ty sa k nim blizis. ale pochybujem ze si chuck noris, aby si pri rozdiele rychlosti 40km/h, dokazal vydedukovat, ze niekto z tej kolony v pravom, sa rozhodne v zakrute vopchat sa do mozno 70-100m medzery medzi autami v lavom. Ale mozno tie superschopnosti mas. v tom pripade ti gratulujem
skoda ze to bolo uz 3 tyzdne dozadu a zaznam na kamere mam asi max poslednych 8-10hod
Edit: nech som aj ja pri teme.
prva pokutka asi 8rokov dozadu(mal som vodicak par mesiacov), zastavili ma o polnoci v LM na krizovatke pri tescu, nezastal som na stopke, kedze nikto nikde nebol. Az na policajtov stojacich kusok dalej
na to, ze som mal so sebou doklady od ineho auta, obe boli pisane na otca a to od ktoreho som mal doklady nemalo platnu stk, ek a ani papiere od poistky som nemal, tak to dopadlo velmi dobre. 60e za stopku, ek a stk uznali nalepky na skle, poistku radsej premlcal a to ze mam doklady od ineho auta si nevsimol. Asi necakal, ze mu niekto suverene poda doklady ineho auta
ani ja som nevedel ze nemam so sebou spravne.
Druha a zatial nastastie posledna bola pred pol rokom z rakuska. Neuvedomil som si ze som v obci a nestihol som dobrzdit pred radarom. 30e mi ale na danu situaciu prislo velmi prijemnych, kedze som pri znacke obce siel daleko viac jak nameranych +10 ci kolko.
Ostatne bolo bez pokuty, ako prejaz cez namestie SNP cez zakaz, priamo za policajnym autom, to len skontroloval doklady od auta a pustil ma dalej
A este ma raz chceli na gagarinke v BA v smere na popradsku skasirovat za jazdu v bus pruhu, pricom to bolo az za krizovatkou s mierovou a tam uz obmedzenie neplati. Jeho argument "ale nas sem poslali"...
Az ked som mu ukazoval zaznam z kamery, znacku krizovatky a pod. pochopil a pustil ma prec.