lele007
Hej, su tam zmiesane recenzie. Dam ti vediet zajtra, ked to pride. Dalsia moznost su FFP2 od 3M za zhruba tych 10€ na kus, ale tie su s ventilom tusim.
Tie respiratori chcete pouzit pri akej prilezistosti ? Ja len ci ste velmi exponovany nakaze pracovne. Ak ano, nech to riesi zamestnavatel - ale FFPcka Vam asi kupovat nebude. Ak mate moznost sa vyhnut vystaveniu tak sa proste vyhnite, ani s respiratorom nie ste v bezpeci...
Co tym chcem povedat je to, ze si psychologicky kupujete placebo podla mna. A to je horsie, lebo sa potom kazdy citi ako Herkules, ze je nenakazitelny...
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
Ja mam este legit ffp3 z prvej vlny ale komu sa to chce nosit. Samozrejme s ventilom.
Nosim max rusko. Vystavoval som sa cele leto nakaze po dovolenkach, cesku, baroch, kluboch.. takze to uz nejak prezijem. Mozno ked budeme na 600 denne tak to zvazim.
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
16cmfan: ja to beriem do zasoby na neskor, jesen a zima su dlhe, situacia sa moze vyraznejsie zhorsit a ja do prace musim ist pravidelne (kvoli laboratoriam). Moze sa tiez stat, ze by som musel ist aj do nemocnice (napr. vysetrenie), tam by som sa v zime nechcel hybat bez toho (ak sa bude situacia dalej zhorsovat).
No ja si tak maximalne dokupim nejake vitaminy a respirator, toz cela priprava na zimu. Dufam, ze zase nezavru lyziarske strediska.
Inak do mody prichadzaju strikovane ruska, tymto smerom ideme. Na druhu stranu chapem, ze pri tych opatreniach uz niektori rezignovali.
BTW odkial zo slovenska kupujete FFP2/FFP3 za dobru cenu? Len spolahlive znacky-zdroje, kedze papier vela znesie.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Na jednej strane to boli práve lyžiarske strediská z ktorých sa rozšírila prvá vlna. Na druhej strane bude silný lobing z TMR a znovuzrodenie Matoviča zo "Zlého policajta" na "Dobrého policajta".
Číselká - lepšie, ako Bitcoin.
SK www.tradingview.com/x/0A7trD4c
CZ www.tradingview.com/x/ugImtbS6
Porovnávať sa to ale nedá, nakoľko každá krajina si testuje po svojom. Jedine, čo vidno, je trend a ten je jasný. Či sme na tom ale lepšie, ako v ČR - ťažko povedať. Práve kvôli nejetnotnej metodike a interpretácii dát.
problem v nejednotmom testovani a ponehanie krajin nech si riesia situaciu po svojom, aj ked sme v EU vidim velmi zle. Potesila ma srpava, ze prave toto sa ma trochu zmenit a nastavit EU cesta, ako potupovat v ramci riesienia tejto situacie.
Cisla rastu, ale narastli aj pocty testov. Vidim skor problem, ze sme sa dostali do stadia, ked sa to siri uz komunitne, takze dohladavanie moznych kontaktov bude podstatne tazsie.
No co. Budeme sa s tym musiet naucit zit. Ked sa aj najde vakcina, tak virus zmutuje a zas bude treba novu reviziu. To chce zas cas nejaky. Uz sa corony zrejme nezbavime. Bude chripka a toto az na to ze chripka sa cez leto takmer nevyskytuje. Toto je voci teplu uplne imnunne..
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...