Memnon napísal: Pi 18. Sep, 2020, 14:51
Samozrejme hra od hry ale pri Fhd môže byť rozdiel vo výkone od 0-15% a to len na pamätiach 2666/cl15 vs 3600/cl16
Ale tak for me behind me
Edit: tak keď už tak video s doskou jeho výrobcu, lebo aj keď väčšina veci je všade rovnaká, nejaká drobnosť môže chybat/inak sa volať alebo nachádzať sa v inrj záložke a zbytočne sa zasekne
https://www.tweaktown.com/guides/8812/g ... t/amp.html
Dakujem za prispevok,co som zhruba pozrel tak clanok je relativne blbovzdorne napisany(akurat pre mna)+video,videl som par videii kde sa fakt tie nazvy a zalozky nezhodovali dokonca ani na tej istej doske(predpokladam ze iny BIOS)a zasekol som sa.
mam cca 3/4 roka monitor FULLHD takze inak hrat nebudem par rokov.
Co sa tyka upgradu pc tak je robeny cca 3 tyzdne dozadu,ram boli kupovane na zaklade toho(moja chyba)ze som sa docital ze procesor podporuje max frekvenciu ram 2666MHz,mylim sa ak si myslim ze by sa dali este trocha pretocit?
Ivko napisal:
To že niekto napíše že OC v dnešnej dobe nemá taký prínos ako v dobách minulých nie je vôbec OT
Niekto to len nesleduje a ked ide robiť upgrade po X rokoch tak sa drží toho čo platilo v dobách minulých...
ano mas pravdu,vystihol si to
prechadzal som po 8 rokoch z 2500K 4,7MHz stabilne na ktorom som bezal 2 roky s tou 1060-kou,bol som celkom spokojny ako mi to vydrzalo a fungovalo,
predtym som mal 560Ti,teraz prisiel rad na CPU,MB,RAM o rok,dva pride na rad urcite aj GK za nieco lepsie.
Pre mna to bol neskutocny narast vykonu oproti tomu co som mal,uvedomujem si ze teraz ma vo vykone drzi GK ale nie som nejaky narocny uzivatel.
Taktovat chcem preto aby som vedel kde ma procesor hranice a ked pride k vymene GK vedel kupit adekvatne vykonnu ku CPU,ako som to spravil aj s 2500K.