Tak to sme zas pri tom ze vdaka sebeckym blbcom ktori si nedokazu odopriet zopar "slasti" nebudeme moct zit v pomerne kludnej situacii, kde nie je virus nejak extra prevalentny v nasich komunitach.
Hej to som uz pocul a vobec tomu neverim. V rodine mame pripad kedy si presuvali termin svadobnej hostiny zo septembra na dalsi rok a majitel prevadzky s tym nemal vobec ziaden problem, zvlast teraz ked je situacia aka je. Tí hotelieri a majitelia priestorov budu radi za kazdu zakazku ked sa to uvolni, takze neverim ze teraz budu robit ludom obstrukcie ze im nevratia peniaze/nepresunu rezervacku o par mesiacov.mozno by im prepadla rezervacka a zas cely kolotoc odznova alebo proste ja neviem.. mozno ide o love.
Ale na druhu stranu uz som od kamarata pocul pribeh, ako jeho bratranec ktory planuje svadbu chcel povodne v oktobri robit velku hostinu so 100+ ludmi "na tajnasa" (kedze vtedy este platilo ze od oktobra bude limit na 30 ludi). Samozrejme to cele so suhlasom majitela priestorov (jeho kamos).